Ceca napunila arenu u Sofiji

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović održala je spektakularni koncert u prestonici Bugarske. Ceca je nastupila pred punom arenom "Armec" u Sofiji, a ovo nije bio prvi put da dolk diva nastupa pred bugarskom publikom.

Zabava 17.03.2017 | 07:31
Ceca napunila arenu u Sofiji
 Naime, Ceca jedini srpski izvođač koji je rasprodao dve "Armec" arene u dva dana. a nije tajna da srpska pevačica u susednoj zemlji uživa veliku popularnost.

Ceca je na scenu izašla nešto posle 21 sat i pesmom "Vazduh koji dišem" pozdravila publiku koja je do poslednjeg mesta napunila "Armec" arenu. Nekoliko hiljada Cecinih fanova pozdravilo je pevačicu aplauzom koji se ponavljao između svake pesme.

Folk diva je pevala pesme sa aktuelnog album "Autogram" ali i starije hitove, što je publika je redom prihvatala i pevala sa Cecom uglas.

Jedni za drugim, ređali su se stihovi pesama "Autogram", "Idi dok si mlad", "Poziv", "Didule" , Neodoljiv, neumoljiv" i mnogi drugi, a Cecini najverniji fanovi nisu prestajali da vrište, i pevaju sa njom od momenta kada je pevačica izašla na binu.

A u jednom trenutku, pevačica se ogrnula bugarskom zastavom na kojoj je pisalo "Ceco, volimo te", otpevala pesmu "Trepni".

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar