Neda Ukraden nije baba?!

Ćerka Nede Ukraden žestoko odbrusila svima koji njenu majku zovu BABOM!- Ona izdržava, bori se, ne predaje se. Ja joj se divim. Kao feniks iz pepela se podigneš kad te svi otpišu i zaborave - kaže za Telegraf Nedina ćerka Jelena

Zabava 15.03.2017 | 14:08
Neda Ukraden nije baba?!
Nedi Ukraden u utorak 14. marta dodeljeno je “Posebno priznanje za izuzetan doprinos diskografiji”, u ime Jugotona, za koji je Neda snimila nebrojeno hitova do sada.

Taj dan i sama dodela za Nedu je bila više nego emotivna pa se, iako je u javnosti vrlo teška na suzama, rasplakala pred medijima, saradnicima i prijateljima. Međutim, oni koji su te trenutke taođe doživeli emotivno su članovi njene porodice, ćerka Jelena i zet Peca.

Mi smo porazgovarali sa Nedinom ćerkom koja je, za razliku od dece većine poznatih ličnosti, žena kojoj je prioritet bila porodica, a nikako eksponiranje po medijima i provlačenje u raznim aferama. Kako Jelena kaže, majka je tokom njenog odrastanja često bila odsutna, ali se toliko trudila oko nje da Jelena danas nema utisak da Neda nije bila tu.

– Neda je krenula i pre mog rođenja da se bavi tim poslom, a kada sam se ja rodila i bila svesna njene popularnosti ona je već bila ozbiljna zvezda u bivšoj Jugoslaviji. Na prste jedne ruke mogu da se nabroje pevači koji su tada nosili toliku slavu. Uspevali su da sa takvom lakoćom nose slavu i bili su prizemni, realni ljudi, kao što me je uvek i vaspitala moja majka.

Ona je od krvi i mesa i da to što je ona javna ličnost nije ništa specijalno. Ja sam se podizala uz to, ali svakako sam bila svesna dimenzija tadašnje njene slave. Sad, ovo je nešto drugo, i smena generacija i svega, ali Neda je neko ko je takoreći “apdejtovan” stalno, ima dodira i sa mlađom publikom i vodi računa o svemu tome.

Ona ne živi od stare slave i nije neko ko je, da kažeš, pao u zaborav pa ti ovo deluje kao neka otužna komemoracija. Ona je žena koja nastavlja da radi i sa tolikom količinom energije uspeva da se bori sa svim ovim nekim silama, novim trendovima… Ona izdržava, bori se, ne predaje se. Ja joj se divim. Kao feniks iz pepela se podigneš kad te svi otpišu i zaborave - iskrena je Nedina jedinica koja je sa nama otvoreno podelila šta je ono što joj smeta kada su komentari javnosti o njenoj mami u pitanju.




Kako kaže, često čuje komentare kako je njena majka “baba”, što ne može da razume:

– Kod nas je taj neki momenat žena koje pređu četvrtu deceniju, da ne kažem petu, već su babe i već su jednom nogom u grobu. I, kao – “šta će sad ova baba opet?!”. Često čuješ to. Znači, niko ne kaže za Čolu, za Miroslava Ilića, za Harisa Džinovića, Bregovića, koji su njeno godište, a neko i stariji? Oni su svi ista generacija. Isto rade, isto plove, isto se bore… – objasnila je Jelena.

(Telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Crni Gruja

15.03.2017 14:56

Baba nego šta. Babuskara i to prava.

ODGOVORITE
Name

kmkok

15.03.2017 20:34

Mislim da ona sada vise tone nego sto plovi... kao i svaka baba...

ODGOVORITE