Bekvalac pobjegla sa kćerkom u Pariz

Danima već srpsku javnost trese vest da je Nataša Bekvalac podnela papire za razvod posle dve godine braka sa Ljubom Jovanovićem, bivšim rukometašem i direktorom Sportsko-rekreativnog centra „Pionirski grad“.

Zabava 14.03.2017 | 12:23
Bekvalac pobjegla sa kćerkom u Pariz
Nataša se tim povodom nije oglašavala, već je održala zakazane nastupe, dok je Ljuba danima nedostupan.

Paparaco „Alo!” uslikao je pevačicu u ranim jutranjim satima na Aerodromu „Nikola Tesla“ u trenutku kada je sa ćerkom Hanom napuštala Srbiju.

- Bez šminke i frizure, nehajno obučena, što za Natu nije tipično, ona se pojavila na aerodromu sa ćerkom i bebisiterkom. Devojke nisu imale mnogo prtljaga, što samo navodi na zaključak da se neće predugo zadržati u Francuskoj. Nataša je bila vidno neraspoložena i smetena, potpuno pogubljeno je išla od ulaznih vrata na čekiranje, a onda u istom maniru prošla carinsku zonu. Kosu, koja je primetno kraća, vezala je u neuredni rep, a umesto šminke, na lice je stavila velike naočare kako bi prikrila podočnjake i podbulost od nespavanja - prepričava naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Očigledno je da pevačica već noćima ne spava, a na usnama nije bilo traga od osmeha, čak ni dok je mazila Hanu po kosi. Nataša na ruci nije imala burmu, čime je pokazala da je i simbolično raskrstila sa sada bivšim partnerom. Jedino što je razbijalo njen melanholični izgled je veliki prsten sa zelenim kamenom.

Nakon što smo je uslikali, naša ekipa prišla je Bekvalčevoj, ali ona nije želela da odgovori na pitanja o bračnom krahu. Na svako naše pitanje je samo ćutala. Natašu po povratku iz Pariza čeka brakorazvodna parnica, a njen odlazak posle emotivnog kraha je oprobani recept, budući da je posle svake ljubavne turbulencije sebe častila putovanjem.

O razlozima razvoda Nate i Ljube se spekuliše. Dok jedni veruju da je u pitanju Natašino stavljanje karijere ispred porodice sa Ljubom, sa druge strane se šuška da je Ljuba varao Natašu. Bilo kako bilo, Nataša trenutno prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu, u šta se ekipa “Alo!“ uverila i juče u ranim jutarnjim časovima.

Izvor: Alo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Skola

14.03.2017 12:53

Ide li to dete u skolu?! pod hitno je odvojiti od te majke vestice.

ODGOVORITE
Name

Sandra

14.03.2017 14:13

E ušla sam u komentare da napišem ide li to dijete u školu.

Name

sile

14.03.2017 21:09

Ljubi treba žena da rađa dvoje ,troje dece.Ova bi drugo dete sa 40.

Name

Kakvo čudo

14.03.2017 15:18

Pa ta će se udavati i razvoditi bar još dvadesetak puta.

ODGOVORITE