Jelisaveta u vezi sa Teodosićem

Prije nekoliko dana je objavljeno da je srpska glumica, jedna od zvjezdi hit serije "Ubice moga oca" Jelisaveta Orašanin, u vezi s proslavljenim srpskim reprezentativcem Milošem Teodosićem.

Zabava 08.03.2017 | 23:32
Jelisaveta u vezi sa Teodosićem
"Novopečeni par je u vezi već dva mjeseca, ona ga je bodrila na jednom meču u Rusiji...", pisali su mediji dodajući da je "vjerovatno bez ičijeg znanja prekinula obnovljenu romansu s glumcem Vukom Kostićem.

- Prvo što želim da kažem da sam bila u predivnoj vezi s Vukom sedam godina, ali i da mi nismo zajedno od prošlog ljeta", rekla je Jelisaveta za MONDO.

- Mi jednostavno nismo osjećali potrebu da o tome obavještavamo medije i pričamo o privatnom životu. Kažem ovo da ne ispadne da smo "napravili glupost" kada se piše i priča ovako, nas dvoje nismo zajedno, ali i dalje imamo divan odnos", rekla je Jelisaveta i nastavila:

- Mi smo prije svega prijatelji, radili smo zajedno predstavu, onda "Ubice moga oca" i mi normalno funkcionišemo. Nastavili smo dalje s našim životima", rekla je glumica i dodala da "o ovom drugom", tačnije pitanju da li je tačno da je u vezi s Teodosićem, "ne bi pričala".

- Ništa preko ovoga što sam rekla ne bih pričala. Ovo je zaista poslednji put da pričam o privatnom životu. Takvih priča su pune novine, a niko od toga ne postaje pametniji", rekla je kroz osmeh glumica.

- Ti natpisi su izazvali toliko pažnje- rekla je ona, misleći na vijest o Teodosiću i dodala da je nepotrebno pričati o takvim stvarima.

Izvor: Novosti


- Ja sam pre svega glumica, umetnik i trebalo bi o tome pričati, zaključila je Jelisaveta.

Komentari / 0

Ostavite komentar