NBA trejdovi u zadnji čas: Pol Džordž ostao u Indijani, Žo u Čikagu!

Očekivao se haos poslednjeg dana prelaznog roka u NBA, ali ipak ništa "veliko".

Košarka 23.02.2017 | 22:50
NBA trejdovi u zadnji čas: Pol Džordž ostao u Indijani, Žo u Čikagu!
Bez velikog trejda za Seltikse poslednjeg dana prelaznog roka!

Ciljao je Boston Pola Džordža, ali će ovaj krilni košarkaš ostati u Indijani bar do kraja sezone. Rezervna opcija bio je Danilo Galinari iz Nagetsa, ali po svoj prilici ni od toga neće biti ništa.

Denver je međutim doveo igrača, i to, opet na poziciji centra.

Bez obzira na to što imaju Nikolu Jokića i Mejsona Plamlija, čelnici Nagetsa potpisali su i Roja Hiberta, ali je vrlo verovatno da će se dogovoriti oko otkupa ugovora i da će napustiti klub.

U zamenu za njega - Denver je Milvokiju dao zaštićenog pika druge runde na sledećem draftu.

Najzanimljiviji trejd napravili su Oklahoma i Čikago...

Tanderi su u Mičigen poslali Žofrija Lovernja, Kamerona Pejna i Entonija Moroua, a u suprotnom smeru idu Dag Mekdermot i Tadž Gibson. U trejd je uključen i pik druge runde na draftu 2018. godine.

Hjuston je u Lejkerse poslao beka Tajlera Enisa, dok su Rokitsi dobili Marselinja Uertasa, ali će ga otpustiti. Majk Skot je potpisao za Finiks, dokPi Džej Taker stiže u Toronto.

Za taj posao, Sansi su dobili Džarida Salindžera i dva pika druge runde, 2017. i 2018.

Do 21 čas timovi su morali da "sklope" trejdove, pa nas možda u narednim satima očekuju i potvrde nekih novih. Nije nemoguće da Klivlend dobije veliko pojačanje u Deronu Vilijamsu koga će Dalas verovatno otpustiti do kraja dana, ali ima još zainteresovanih...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar