Karleuša izgubila: Mora da plati Ceci 193.000

Suđenje između Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović dobilo je epilog.

Zanimljivosti 23.02.2017 | 15:30
Karleuša izgubila: Mora da plati Ceci 193.000
Folk diva je dobila spor zbog uvreda koje je Jelena Karleuša uputila na njen račun i njene porodice u otvorenom pismu koje je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Karleuša po presudi Apelacionog suda mora Ceci da isplati 80.000 dinara.

Ceca je 2014. podnela tužbu protiv Jelene pred Višim sudom u Beogradu i tražila naknadu nematerijalne štete zbog otvorenog pisma. Naknadu je tražila zbog nanetog duševnog bola i kaljanja časti i ugleda.

Po presudi, Jelena mora i da plati sve sudske troškove, koje iznose 113.000 dinara, kaže izvor upućen u proces.

Presudom od 2. novembra 2015. je delimično usvojen Cecin zahtev, a nakon toga je doneta prvostepena presuda, a sve je potvrđeno presudom Apelacionog suda 30. marta 2016.

Podsetimo, Karleuša je 2010. napisala otvoreno pismo na Fejsbuku zbog je Ceca podnela tužbu. Karleuša je u pismu iznela najgore moguće uvrede na račun Cece i Željka Raćnatovića Arkana, ali ono što je folk divu najviše povredilo jeste to što je Jelena Karleuša negativno pominjala i njenu tada maloletnu decu Veljka i Anastasiju.

Prvo suđenje na kojem su se njih dve srele bilo je u oktobru 2012.

"Za ovaj tekst mogu da kažem da je maliciozan, uvredljiv i sadrži neistinite informacije. Pročitala sam ga i za mene je predstavljao veliku uvredu. Zbog objavljivanje ovog pisma imala sam veliki problem u porodici. Imam sina i ćerku tinejdžere koji ničim nisu zaslužili da se o njima i njihovoj majci ovako piše. Takođe, na isti način je pisalo o njihovom ocu, mom pokojnom suprugu. I ranije sam od nje trpela uvrede, ali joj nikada ni na koji način nisam odgovorila", izjavila je tada Ceca na sudu.

Jelena je ispričala da stoji iza svojih reči.

Izvor: Alo

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Istina boli

24.02.2017 02:17

Jelena drugacije vidi rat, ona je proizvod bratstva i jedinstva. O castima bi trebale da kazu koju i zrtve Tigrova. Njih Sud nije potrazio?

ODGOVORITE
Name

Re

25.02.2017 07:59

Jelena je " DIVA " za cecu.