Ataman: Zvezda je najuspješniji tim Evrolige!

"Trener je napravio odličan posao sa mladim igračima", pohvalno je o Dejanu Radonjiću i crveno-belima govorio trener Galatasaraja.

Košarka 23.02.2017 | 12:15
Ataman: Zvezda je najuspješniji tim Evrolige!
Košarkaši Galatasaraja doputovali  su u sredu uveče u Beograd, ali nisu imali trening u dvorani Aleksandar Nikolić pred utakmicu sa Crvenom zvezdom mts (četvrtak, 19 časova).

Izjavu trenera Ergina Atamana, ipak, zabeležila je ekipa Sportnetworka koja je bila u Barseloni, gde je turski klub upisao prvu pobedu ove sezone na nekom evroligaškom gostovanju.

"Konačno smo pronašli način da pobeđujemo. Poslednjih nedelja igramo dobru košarku", izjavio je Ataman za Sportnetwork.

Trener Galatasaraja govorio je i o duelu sa crveno-belima.

"Nemamo šansu za plej-of, ali igraćemo do kraja za prestiž i pokušati da pobedimo svaku utakmicu. Tako ćemo pristupiti i meču u Beogradu. Pre dve godine smo pobedili, probaćemo opet".

Kada igraju Zvezda i Galatasaraj, od 2014. godine posebnu pažnju privlači atmosfera na tribinama zbog ubistva Marka Ivkovića, navijača crveno-belih, u Istanbulu.

"Mislim da je sada mirnije nego pre, Zvezda je pre nekoliko meseci bila kod nas pred više od 10.000 navijača i sve je bilo čisto. Nadam se da će i u Beogradu biti sve fer, kao što je bilo u Istanbulu. U Turskoj često igramo u 'vatrenoj' atmosferi, tako da nam to nije strano", konstatovao je Ataman.

Posebne pohvale uputio je kolegi Dejanu Radonjiću i njegovom timu.

"Zvezda ima sjajnu sezonu, trener je napravio odličan posao sa mladim igračima i, po mom mišljenju, to je najuspešniji tim ove sezone u Evroligi", zaključio je turski trener.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar