Velimir Stjepanović krenuo Noletovim stopama!

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović započeo saradnju sa doktorom Igorom Četojevićem, koji je pomogao Novaku Đokoviću da dođe na prvo mesto ATP liste.

Ostali sportovi 24.02.2017 | 08:45
Velimir Stjepanović krenuo Noletovim stopama!
Velimir Stjepanović priprema se za Svetsko prvenstvo u Budimpešti. U Dubaiju vredno trenira po savetima Sebastijana Higla, a u međuvremenu uveo je neke novine koje bi trebalo da mu donesu boljitak u karijeri.

Po ugledu na Novaka Đokovića započeo je saradnju sa doktorom Igorom Četojevićem, specijalistom za ishranu. On je neko vreme bio deo Đokovićevog tima, a novine koje je uneo u njegovu ishranu pomogle su najboljem srpskom teniseru da dođe i dugo se zadrži na prvom mestu ATP liste.

"Bio sam dva dana na Kipru kod doktora Četojevića. Dao mi je spisak suplemenata koje da koristim, kao i savet da izbacim iz ishrane mlečne proizvode. Bilo je tu još nekih sitnica. Za sada to izgleda dobro. Striktno se držim toga, izbacio sam mlečne proizvode i čini mi se da mi to pomaže", rekao je za "Sportski žurnal" Stjepanović i najavio da će sigurno nastaviti saradnju sa tim stručnjakom sa ishranu.

Aktuelni vicešampion Evrope u trci na 200 metara slobodno uskoro će u Dubaiju dobiti društvo na treninzima.

"Čaba Silađi i Sebastijan dolaze 26. februara u Dubai i radićemo do 11. marta. Zajedno se vraćamo u Srbiju. Učestvovaću na državnom šampionatu u Beogtradu od 17. do 19. marta, a onda i na četvoromeču reprezentacija Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije u Banjaluci nedelju kasnije", istakao je najbolji srpski plivač, kome je cilj da se na takmičenju u Budimpešti, od 14. do 30. jula, domogne finala, prvi put na planetarnim takmičenjima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar