EL - Mitrović: Neće leteti glave ako ne pobedimo!

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da njegova ekipa želi pobedu protiv Galatasaraja, ali je istakao da "neće leteti glave" ako do toga ne dođe.

Košarka 22.02.2017 | 20:20
EL - Mitrović: Neće leteti glave ako ne pobedimo!
"Naravno da želimo trijumf i da mu se nadamo. Imamo na to pravo i spremamo se za svaki meč da pobedimo, ali neće leteti glave ako se ne pobedi ovaj meč", rekao je Mitrović novinarima pre treninga u hali "Aleksandar Nikolić".

Košarkaši Zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju Galatasaraj u 23. kolu Evrolige.

"Galatasaraj definitivno igra mnogo bolje nego na početku sezone. Izmenili su dosta tim, tražili su dugo roster i formu i deluje da sada konačno izgledaju kako bi i želeli. Biće izuzetno teška utakmica, trudimo se da da se maksimalno fokusirano na dešavanja na terenu", rekao je Mitrović.

I predstojeći duel Zvezde i Galatasaraja izaziva dodatnu pažnju zbog ubistva navijača beogradskog kluba u Istanbulu.

"Desilo se to što se desilo, nešto o čemu ne volim mnogo i da pričam. Mislim da je vreme da se neke stvari ostave van hale i da se priča malo više o košarci, a malo manje o tome. Nadam se da će ambijent i atmosfera biti prava sportska, navijačka i da će nam to ići u prilog", rekao je Mitrović.

Crveno-beli u taj meč ulaze posle osvajanja trofeja u Kupu Radivoja Koraća.

"Trofej donosi lepo raspoloženje i samopouzdanje. Svi smo tu zbog trofeja i titula. Ostvarili smo prvi cilj i zadovoljni možemo da nastavimo u ostatak sezone", rekao je Mitrović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar