''Kandidatura za zlatnu ribicu''

Potpredsjednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocijenio je da se Vuk Jeremić, "sudeći po obećanjima koja daje, prije kandiduje za zlatnu ribicu nego za predsjednika Srbije. "

Srbija 20.02.2017 | 08:30
''Kandidatura za zlatnu ribicu''
Jovanov smatra da Jeremić nema program odnosno da mu je jedini program mržnja prema Aleksandru Vučiću i da zato, kako kaže, obećava šakom i kapom šta mu padne na pamet.

"Pošto je optužio Vučića da je iznajmio avion, Jeremić, verovatno misli da je i Spilberg iznajmio dinosaurusa za film 'Park iz doba Jure'. Sve u svemu, svašta će on da lupi i da slaže, samo da ne kaže odakle mu pare za kampanju, ko mu ih je dao i šta traži zauzvrat", navodi Jovanov u saopštenju.

Predsjednik CIRSD-a Vuk Jeremić optužio je juče u Gornjem Milanovcu premijera Aleksandra Vučića da je zloupotrijebio državne resurse za snimanje predizbornog spota u avionu "Er Srbije".



Na kritike da pripada dosovskom miljeu, Jeremić odgovara da su mnogi iz DOS-a, a naročito iz G-17, sada bliski saradnici Aleksandra Vučića, poput Zorane Mihajlović.

Jeremić je rekao da se brojnim dnevnim pitanjima zamagljuje suština, a to je, po njemu, da su ovi izbori referendumsko izjašnjavanje, na kojem će, uvjeren je, Vučić izgubiti.

Izvor: RTS

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

20.02.2017 07:34

KURT JEREMIĆ, dosta laži, ....

ODGOVORITE