''Crna Gora na ivici građanskog rata''

Specijalni državni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić izjavio je da je odluka Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića da se ne pritvore lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević, donijeta sa najboljim namjerama jer je "Crna Gora bila na ivici građanskog rata".

Region 20.02.2017 | 07:29
''Crna Gora na ivici građanskog rata''
Prema njegovim riječima, Stanković ga je obavijestio da ne treba predložiti pritvor Mandiću i Kneževiću "kada su ovi pozivali na građanski rat i krvoproliće".

"Ovo su bile neke izuzetne situacije kada je sociološko stanje bilo na ivici građanskog rata", rekao je Katnić i najavio da će Specijalno državno tužilaštvo za pokušaj državnog udara 16. oktobra prošle godine imati gotovu optužnicu do 15. aprila.

"Specijalno državno tužilaštvo donijelo je naredbu da se ovaj postupak vodi protiv 23 lica. Kao što znate, nakon što je skinut poslanički imunitet za još dva lica, sada se postupak vodi protiv 25 lica", kazao je Katnić.

On je ocijenio da iza pokušaja državnog udara stoje nacionalnističke strukture iz Rusije.

"Sada znamo i da su u njih bili uključeni ruski državni organi. Na ruskim državnim organima je da ispita kako je do ovoga došlo i očekujem da će do toga doći", kazao je Katnić.

(Tanjug)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

I ,

20.02.2017 07:25

Vreme im je, oni su vecni ratnici ,to ce onaj Hrvat da resi :kako ga zvase ,valjda neki Djukanovic

ODGOVORITE
Name

Ante

20.02.2017 08:07

Dugo su se izvlacili i ratovali na tudjem terenu neka i kod njih mecka zaigra

ODGOVORITE
Name

Sljedbeniče

20.02.2017 10:16

Sljebeniče Pavelićeve ideologije pa hrvati su dobili gotovo sve etnički čistu hrvatsku u avnojskim granicama.Samo priželjkujete nečiju nesreću

Name

Hm

20.02.2017 08:56

Milo bas nema mjeru.

ODGOVORITE
Name

Crnogorac

20.02.2017 23:55

Ako su nevini kao sto tvrde sto se plase skidanja poslanickog imuniteta i kukaju pozivajuci narod da ih brani. KUKAVICE SU TO a ne odlucni ljudi.

ODGOVORITE
Name

Mali Od Palube

21.02.2017 06:40

Malo je nelogicno da poslije prve optuzbe za drzavni udar i terorizam ovi sto su se nagodili dobiju neku nedefinisanu kvalifikaciju udruzivanje za nesto i idu van nakon par mjeseci. Il od velicine drzave zavisi koliki je udar. Kako god nadajmo se da neka budala tamo nece zakuhati i uvesti nas u nove nestabilnosti

ODGOVORITE