Žurka: Dačić pjevao Džonu Sevidžu

Oskarovac Džon Sevidž došao je u Srbiju na premijeru filma "Povratak" u kojem glumi, a na žurki upriličenoj u njegovu čast "na uvce" mu je pevao Ivica Dačić.

Srbija 19.02.2017 | 21:42
Žurka: Dačić pjevao Džonu Sevidžu
U beogradskom restoranu "Sokače" okupila se ekipa iz filma, predvođena rediteljem i scenaristom Predragom Jakšićem, a glavne zvezde večeri bili su Sevidž i Dačić, koji su za tili čas otkrili zajednički muzički ukus.

Ministar spoljnih poslova Srbije zagrejao je atmosferu sa dve-tri pesme, među kojima je bila i nezaobilazna "Miljacka", a onda je okrenuo ploču i pokazao da mu sasvim dobro leži i tvrđi zvuk. Američkom glumcu, kako je rekao, najviše se svidela "Lutka sa naslovne strane", za koju je Dačić pobrao prave ovacije.



Oskarovac, koji se proslavio ulogama Stivena Puškova u "Lovcu na jelene" i Kloda Bukovskog u "Kosi", nije seo za sto ni kada se završio Dačićev mini-koncert. Naprotiv, brzo se uklopio i u ritam narodnjaka, ponavljajući da je "muzika fenomenalna, ista kao, na primer, u Teksasu".



Sevidž nije odoleo ni srpskim specijalitetima i za svako jelo se posebno raspitivao od čega se pravi. Ipak, ostao je dosledan, pošto ne pije alkohol, pa nije čak ni liznuo rakiju, iako su kolege iz filma Lazar Rokvud i Vesna Stanojević pokušavale da ga nagovore da popije bar jednu čašicu.



Premijera filma "Povratak" biće održana u utorak, 21. februara, u "Sava centru". Glavnu ulogu igra Lazar Rokvud, kanadski glumac srpskog porekla. Uz Sevidža, tu je još jedna holivudska zvezda, Majkl Pare, kao i Kanađanin Nik Mankuso.

Glumačku ekipu još čine Vesna Stanojević, srpska glumica koja živi u Londonu, Dubravka Mijatović, Raša Bukvić, Rada Đuričin, muzičar Bora Đorđević, Gorjana Janjić... Film će, kažu, biti upamćen i po sjajnoj muzici.

Psihološki triler o povratniku, koji se posle 40 godina vraća u rodnu Srbiju, sniman je u našoj zemlji.



Debitantsko delo Predraga Jakšića

"Povratak" je debitantsko ostvarenje reditelja i scenariste Predraga Jakšića. Pretpremijera će biti održana danas u Somboru jer je na području tog grada i sniman.

(Blic.rs)
(Foto: P. Dedijer / RAS Srbija)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Поветарац

19.02.2017 21:09

Отпевао си откад си постао Вучићев бот.

ODGOVORITE
Name

grgo

19.02.2017 21:50

Ma jadno je min.inostranih poslova koji se ovako ponaša.Najgore je sto taj palanački pajac misli da to tako treba,katastrofalno.Da bar nauci malo engleski pa da ga neko iz sveta nešto i razume.Strasno šta nam se dešava u Srbiji.

ODGOVORITE
Name

cober

20.02.2017 09:29

Za mjesto ministra inostranih poslova nije potrebno znanje stranih jezika a za mjesto sekretarice u prosječnom preduzeču jeste.To se zove prava država.

Name

Moze.mu Se

20.02.2017 07:28

Pun kao brod : i ja bih

ODGOVORITE