Htjeli su moju glavu, ja im izlazim na crtu

Glavni odbor SNS jednoglasno je podržao lidera stranke Aleksandra Vučića za kandidata na izborima za predsednika Srbije.

Srbija 17.02.2017 | 19:11
Htjeli su moju glavu, ja im izlazim na crtu
Posle višeminutnog aplauza i ovacija Vučić se obratio prisutnima.

Lider SNS Aleksandar Vučić zahvalio se svima na podršci, na aplauzima, na lepim rečima.



“Ponosan sam na vas, jer u prethodnih četiri ili pet godina uspeli smo da u zemlji koja je bila na ivici bankrotstva, zemlji koja nije videla svoju budućnost da se pomerimo sa mrtve tačke”, rekao je on.

“Hoću da vam se zahvalim, jer ste u prethodnom periodu napravili razliku između nas i njih, napravili ste razliku koju gotovo niko nije mogao da napravi. Vi ste jedina stranka koja nija dobijala glasove na demagogiji, pobeđivali ste tako što ste radili najteže stvari, od kojih su svi bežali”, dodao je on.



"Verovatno mi je ovo poslednje obraćanje kao predsednika Vlade Srbije i želim da vam se zahvalim za podršku i da kažem da sam ponosan na vas. Želim da kažem da sam činio sve da zemlju izvučem iz krize. Jesam li grešio? - Grešio sam, ali sam se trudio da greške ispravljam", rekao je Vučić i dodao da će prvih pet dana svog odmora iskoristiti za kampanju.

"Uložili smo mnogo truda i napora i važno da ljudi vide da smo se borili i vredno radili. Ovi izbori su teški, bremeniti i neće biti nimalo lako i jednostavno. Neki su u kampanji dva ili tri meseca i velike novce troše i niko ih ne pita, a da smo mi to radili razapeli bi nas", naglasio je lider SNS.

Izvor: B92

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

UH

17.02.2017 18:40

Odkad ovaj umire boze dragi svaki put mu glavu hoce...

ODGOVORITE
Name

@UH

17.02.2017 19:04

Vučić je uvučen u mašineriju dobro poznatih srpskih laži i mitova, pored Nikolića i ekipe nije imao previše izbora. Lično mislim da nije loša osoba, kao i da je morao prvo pridobiti narod prije nego se oslobodi četnika na baterije koji ga okružuju. I njegove izjave za vrijeme rata i nekakvo učešće u vojsci je bio samo odraz neiskusnog i zaluđenog djeteta. Dok su Nikolić, Šešelj, Dacić i ekipa genetski otrovani. Urođeni fašisti, ubice i psihopate. Mogao bi Vučko da okrene situaciju na bolje. Sljedeći pametan potez bi mu bio totalno ignorisanje Srpske i blentitetskih lopova, podižući komunikaciju isključivo na nivo između dvije države. Ostaje da se vidi...

Name

RS

17.02.2017 20:44

Htjeli ste njegovu glavu 2016 u potocarima. Puuuuu jos se javljate.

Name

Dabogda kćeri...

17.02.2017 18:44

Ako se otarasiš Nikolića, Dacića Vulina i Dodika, možda se i tebi i narodu posreći. To su likovi koji su spremni svoje rođeno dijete ubiti zbog fotelje, naročito jedan bolesnik kao što je Nikolić. Doduše, ni Ljevčanski šizofrenični kleptoman nije daleko. Sa srećom i u pamet...

ODGOVORITE
Name

Patriota

17.02.2017 19:29

On kao macka ima sto zivota

Name

os

17.02.2017 19:48

Ovaj pekmezan je uvijek hvalio sam sebe i svoju stranku.

ODGOVORITE
Name

Murga

17.02.2017 21:02

Puna podrška g. Vučiću. Najrazboritiji srpski političar još od Nikole Pašića.

ODGOVORITE
Name

bsk

20.02.2017 09:44

Narode srbije ovaj crtani da je ista vredijo mi bi ga zadrzali u bosni r, srpskoj ako kod vas ovakvi pale mi vam mozemo da izvezemo malo vecu kolicinu bez carine

ODGOVORITE