15 min. razgovora: Susret u nedjelju

Predsednik Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić su oko 15 sati završili razgovor telefonom, gde je dogovoreno da se vide u nedelju, nezvanično saznajemo.

Srbija 17.02.2017 | 15:37
15 min. razgovora: Susret u nedjelju
Kako je rečeno, Nikolić je obećao Vučiću da se neće izjašnjavati dok ne prođe sednica Glavnog Odbora SNS na kojoj bi Vučić trebalo da se obrati članovima stranke. Detalji razgovora koji je trajao oko 15 minuta za sada nisu poznati.

"Premijer Vučić bi danas u toku dana trebalo da razgovara sa predsednikom Nikolićem kako bi pokušali da se dogovore i iznađu najbolje rešenje koje je u interesu građana Srbije", rečeno nam je danas ranije.

Podsetimo, Kurir je u četvrtak uveče pisao da su u toku tajni pregovori Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, kako bi pokušali da se dogovore u vezi sa kandidaturom za predsednika, i time spreče raskol unutar SNS i otvoreni sukob dojučerašnjih najbližih saradnika.

Izvor blizak premijeru tada je otkrio da se oni nisu direktno susreli, već su na tajne pregovore poslali dvojicu svojih najbližih saradnika, koji su među osnivačima SNS. Ishod pregovora i dalje je neizvestan.

Nikolić je naveo da, kada je napuštao mesto predsednika stranke u korist premijera, Vučić mu je obećao da će ga podržati za drugi mandat, što je i bio dogovor dvojice osnivača SNS.

Izvor: Kurir

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

hmmm

17.02.2017 15:15

Predomislio se! Uziveo se u ulogu "kralja"! Po toj logici i Toma-diploma moze da se predomisli! A,to sto su obojica odveli Srbiju u ambis,koga briga? Tuzna i jadna slika Srbije!

ODGOVORITE
Name

Vadikali

17.02.2017 16:48

Samo se najSRBovskijem SRBinu riječ "radikal" preko noći može servirati pod "naprednjak"...

Name

Dzoo

17.02.2017 15:20

Pusti nikolica niz vodu nije bolje ni zasluzio

ODGOVORITE
Name

Hera

17.02.2017 16:48

Nije fer tako izdati prvog saradnika, al ko izda sefa jednom, ubijek ce i ostale.

ODGOVORITE
Name

Empirija

17.02.2017 17:39

Draga pemzija. Šteta što neke moraju ubjeđivati da je zreo i prezreo, da je prolupao, da prokišnjava i spada sa baglama. I da je u pemziji spas. Bolje i u pemziju nego na robiju. A i rimuje se.

ODGOVORITE