Amerikanci vole obline, Evropljani padaju na manekenke

Sa kojom poznatom ličnošću maštate da imate seks? Amerikanci vole obline, dok Evropljani padaju na manekenke.

Zanimljivosti 17.02.2017 | 10:41
Amerikanci vole obline, Evropljani padaju na manekenke
Sa kojom poznatom ličnošću maštate da imate seks? Amerikanci vole obline, dok Evropljani padaju na manekenke - bar tako pokazuju rezultati ankete na sajtu Sleep Cupid, gde su muškarci i žene odgovarali sa kim bi vodili ljubav.

 Svoj sud je dalo čak 6000 ljudi širom sveta, a muškarci bi najviše uživali u starleti raskošne guze Kim Kardašijan. Amerikancima je poželjna i plavokosa glumica bujnih grudi Skarlet Johanson, kao i njene koleginice Mila Kunis i Sofija Vergara, pevačice Bijonse i Arijana Grande. Britanci vole mršavice, a najviše maštaju o princezi Kejt Midlton, glumicama Emi Votson, Kiri Najtli i Sijeni Miler, kao i o manekenki Kejt Mos. Evropljanima je na prvom mestu Ruskinja Olga Kirilenko, a u vrhu je i Monika Beluči. Australijanci čeznu za glumicom Margo Robi i bivšom manekenkom Eli Mekfirson koja nosi nadimak "Telo". Kanađanima je najprivlačnija pevačica Avril Lavinj i glumica bugarskog porekla Nina Dobrev.

Kad su žene u pitanju, Evropljanke padaju na Mihila Hojzmana, zvezdu serije "Igra prestola", kao i na Kristijana Ronalda, Majkla Fasbendera i Aleksandera Skarsgarda. Amerikanke još maštaju o seksu sa Džordžom Klunijem (koji je u vrhu najpoželjnijih već dve decenije), a slede ga glumci Džoni Dep, Denzel Vašington, Robert Dauni Junior, Leonardo di Kaprio. Britanke bi najviše volele da gužvaju postelju sa princem Harijem i Dejvidom Bekamom, Kanađanke bi sve dale za zemljake Rajana Rejnoldsa i njegovog imenjaka Goslinga, a poželjan im je i Metju Peri. Australijanke nemaju dilemu - broj 1 je i dalje Hju Džekmen.

Na pitanje da li biste spavale sa novim američkim predsednikom Donaldom Trampom, 13 posto ispitanica je odgovorilo da.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar