Izgubila opkladu, pa izašla sa Tviter fanom!

Kanadska teniserka Judžini Bušar prihvatila je opkladu koju je izgubila na Tviteru posle istorijskof finala u Superbolu i izašla na sastanak sa fanom.

Tenis 16.02.2017 | 18:45
Izgubila opkladu, pa izašla sa Tviter fanom!
Poznata je priča o jednoj o najlepšoj teniserki sveta koja je bila jedna od mnogih koji nisu verovali u istorijski preokret Nju Iglanda.

Petriotsi su savladali Atlanta Falkonse 34:28 posle preokreta nakon 25 poena zaostatka i osvojili peti Superboul u istoriji!

Bušar je na poluvremenu bila ubeđena da će Petriotsi da osvoje, a posle jednog njenog tvita, jedan njen fan poslao joj je poruku: “Ako Patriotsi pobede, hoćeš li izaći sa mnom na sastanak?“.

Kako je Atlanta ubedljivo vodila, Bušarovoj se činilo da je preokret nemoguća misija pa je napisala: „Može“.

Desilo se potpuno suprotno od prognoze Bušar – Tom Brejdi je u poslednjih 15 minuta odigrao meč karijere, s lakoćom je osvajao jarde, maksimalno kažnjavao loše odluke rivala i sa dva TD doneo produžetak, a tamo još lakše stigao do end-zone da bi raninbek Džejms Vajt presudio Falkonsima.

Morala je da pita sagovornika gde živi, posle čega je usledio novi šok.

„U Čikagu. Idem u školu u Mizuriju. Možemo da odemo na sastanak gde god ti poželiš“, napisao je.

Mladi student ekonomije Džon je doleteo je avionom u Njujork kod Bušarove, našli su se i prisustvovali NBA utakmici između Bruklina i Milvokija, a sudeći po slikama dobro su se zabavljali.

A da li će ovaj sastanak doneti romansu ostaje da se vidi.

Utakmica Superboula američkog fudbala između Atlante i Nju Inglanda ušla je u anale sporta kao jedna od onih na kojima se dogodio nestvaran preokret na terenu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar