Bijonse nije pjevačica, to je više manekenstvo

Sa 59. dodele Gremi nagrada Bijonse je otišla sa samo dva priznanja, za najbolji spot i za najbolji savremeni album. Gremi za album godine otišao je u Adeline ruke. To je zato što Bijonse nije pevačica, smatra Karlos Santana.

Zabava 16.02.2017 | 08:15
Bijonse nije pjevačica, to je više manekenstvo
Na dodeli Gremi nagrada, Britanka Adel je zapanjila svet kada je polomila svoju nagradu i poručila koleginici Bijonse da smatra da je i ona zaslužila priznanje za najbolji album.

Mnogima taj potez nije bio jasan, a posebno muzičaru Karlosu Santani, koji smatra da Bijonse nije pevačica.

„Mislim da je Adel osvojila nagradu jer zna da peva. Uz poštovanje našoj sestri Bijonse, ona je veoma lepa za gledanje, ali to što radi više liči na manekenstvo nego na muziku. Ona nije pevačica“, rekao je meksičko-američki umetnik za AP.

Ove godine Bijonse je osvojila dva Gremija, ali je priznanje za najbolji album otišlo njenoj koleginici Adel
„Adel zaista zna da peva. Ne treba joj grupa igrača ni scenografija, može da stoji sama i jednostavno da peva, to je razlog zašto je pobedila“, objasnio je čuveni muzičar.

Komentar Karlosa Santane izazvao je buru reakcija i negodovanje obožavalaca slavne američke pevačice, a ubrzo nakon medijskog izveštavanja o njegovom „napadu“ na Bijonse, muzičar se oglasio naFejsbuku.

„Moja namera je bila da čestitam Adel na velikom uspehu na dodeli Gremija. Moj komentar za Bijonse je pogrešno protumačen. Ona zaslužuje sve pohvale i nagrade, poštujem je kao umetnika i njoj i njenoj porodici želim svako dobro“, napisao je Santana. 

RTS
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bijonse

16.02.2017 12:22

Ne slažem se sa uvaženim maestralnim muzičarom Santanom, jer mislim da Bijonse ima moćan glas i sjajne pjesme. No, de gustibus non discutandum.

ODGOVORITE
Name

Karlos

16.02.2017 14:56

Nije covjek ni rekao da ona ne zna da pjeva vec da u njenim nastupima ima svega vise od pjevanja.Sto se tice Karlosa mislim da je on ,,gitara broj jedan,,.