Beker: Pobjede nisu ekskluzivno pravo Novaka i Endija!

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker rekao je da je Australijan open pravi dokaz da će 2017. godina biti mnogo drugačija od prethodne.

Tenis 17.02.2017 | 22:15
Beker: Pobjede nisu ekskluzivno pravo Novaka i Endija!
Beker je istakao da Đoković i Endi Mari neće biti toliko dominantni i da će se Rodžer Federer i Rafael Nadal mnogo pitati.

"Rafa Nadal i Rodžer Federer su Endiju Mariju i Novaku Đokoviću poslali signal da su se vratili. Nadal je sada favorit na Rolan Garosu, već je pokazao za šta je sve sposoban. Njihovo finale je bilo sjajno i otišlo je u peti seti – kao u najlepšem romanu. Niko nije očekivao da će se njih dvojica boriti za titulu. Došli su posle povreda i imaju više od 30 godina. Federer je zaslužio da pobedi jer je na kraju bio hrabriji", rekao je Beker.

Prošla sezona u potpunosti je pripala dvojici prvoplasiranih igrača na ATP listi – Boris smatra da je situacija sada mnogo drugačija.

"Sada Endi i Novak znaju da neće sve biti lako u 2017, da pobede neće biti njihovo ekskluzivno parvo. Sada je tu opet grupa od četvorice-petorice tenisera, ako uključimo i Vavrinku. Odlično je za tenis što se Rafa vratio, još nije došao do vrhunca", dodao je Nemac koji ne smatra da će se Rafa rastati sa stricem Tonijem.

Uprkos raskidu saradnje sa srpskim igračem, njih dvojica su ostali u dobrim odnosima.

"I dalje smo dobri prijatelji i često razgovaramo", zaključio je Nemac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar