"Stonsi" na ljeto na Bjelašnici?

Rok dinosaurusi sviraju po evropskim stadionima i planinama.

Zabava 07.02.2017 | 10:06
"Stonsi" na ljeto na Bjelašnici?
ROK dinosaurusi "Roling stonsi" trebalo bi ovog leta da krenu na evropsku turneju u okviru koje bi, mada još nema nikakve zvanične potvrde, mogli da održe koncert na Bjelašnici, pred sto hiljada ljudi!

Naime, na sajtu njihovog fan kluba Iorr.org, koji ima prilično pouzdane informacije, na evropskoj turneji 2017. za sada je upisano tek osam koncerata, svih osam pod oznakom "šuška se". To znači da koncert može da se desi, ali detalji još uvek nisu potvrđeni. Takođe, može da nikad ne bude održan. Jedino status "potvrđeno" znači da će Mik Džeger (73), Kit Ričards (73), Čarli Vots (75) i Roni Vud (69) zaista svirati u tom gradu.

Po sajtu "It's only rock'n'roll", prvi koncert "Kotrljajućeg kamenja" trebalo bi da bude 3. juna u austrijskom Špilbergu, na mestu održavanja trka Formule 1, gde se očekuje 110.000 ljudi. Slede Dablin (stadion Krok park), Pariz (stadion Stad de Frans), Oslo (stadion Voldsloka iderts park), Barselona (stadion Kamp Nou), Venecija (park San Đulijano), Najmegen (Gofert park) i jul/avgust 2017. Bjelašnica, Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

Želju da ugoste "Stonse" izrazili su i Beograd, Sofija i Ljubljana. Ali, pre toga potrebno je dobiti bankovnu garanciju koju traži menadžment grupe, a koja iznosi pet miliona evra. "Stonsi" koji zajedno imaju 290 godina, nakon prošlogodišnjeg istorijskog koncerta krajem jula na Kubi, objavili su 2. decembra album "Blue and lonesome" sa 12 bluz obrada hitova Haulin Vulfa, Litl Voltera, Medžik Sema, Vilija Diksona...

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar