„Tifani“ ima novo zaštitno lice

Pop pevačica Lejdi Gaga nedavno je otpočela saradnju sa kompanijom skupocenog nakita „Tifani“. Taj kultni proizvođač sklopio je dogovor sa Gagom radi nove kampanje imena „Ledženderi stajl“.

Moda i ljepota 03.02.2017 | 10:29
„Tifani“ ima novo zaštitno lice
Lejdi Gaga postala je zaštitno lice kolekcije „Ledženderi stajl“ modnog nakita "Tiffany HardWear", koji će se u prodaji naći krajem aprila. 

„Svi koji su rođeni u Njujorku znaju da je 'Tifani' najbolji, to je mesto na kojem se dešava magija. Iako je kultni brend, nastavlja s radom i ide u korak s vremenom. Za mene, 'Tifani' predstavlja bezvremenski američki nakit“, ističe pevačica.

Kako bi plasirala svoju najnoviju kampanju, kompanija se odlučila da iskoristiti malo sportske sinergije. Kratki promotivni video-zapis od 60 sekundi biće predstavljen tokom „Superboula“ u nedelju, kada će nastup Lejdi Gage u poluvremenu utakmice pratiti više miliona ljudi.

„Tifani“ je već na sličan način sarađivao sa zvezdama poput Ele Fening i Lupite Njongo. Nova kolekcija će biti dostupna za ograničen broj ljudi na dan utakmice „Superboul“.



RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar