AO - Troicki: Opet me je razbio paralelama!

Srpski teniser Viktor Troicki zadovoljan je nastupom na Australijan openu, iako je imao šansu da zapreti Stanu Vavrinki.

Tenis 20.01.2017 | 15:15
AO - Troicki: Opet me je razbio paralelama!
Troicki je dobio prvi set, imao šansi u drugom, ali je poražen od Švajcarca sa 3:6, 6:2, 6:2, 7:6 (9-7).

"Da sam nastavio da igram kao u prvom i na početku drugog seta, imao bih veće šanse. Na 6:3 i 1:0 za mene, on je uspeo da spasi dve brejk lopte, na 2:1 na 15:30 nisam iskoristio smeč. Uspeo je da se vrati u nekim bitnim momentima, tu je prelomio i preuzeo inicijativu. Opet me je razbio paralelama", rekao je Troicki i otkrio kada je imao svoju šansu.

"Da sam odigrao agresivnije i poveo, mislim da bi bilo mnogo drugačije. Ali on je uspeo da se vrati, stekao je samopouzdanje i prilično lako dobio drugi i treći set. U četvrtom sam imao set loptu, dobro sam odigrao, kada je on pogodio odličan pasing šot. Borio sam se sa četvrtim na svetu. Krivo mi je što nisam ušao u peti set, ali igrao sam već 14 setova, plus dubl - početkom trećeg seta mučilo me je rame, pa nisam mogao jako da serviram".

Mučio se i sa uslovima na Rod Lejver arena.

"Bili su veoma teški uslovi danas, iako se čini da je stadion dobro ušuškan. Vetar je bio takav da je sa jedne strane teško bilo kontrolisati loptu, a sa druge je bilo teško napasti".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar