Nenad Krstić pojačava Partizan!

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić, koji je branio boje mnogih evropskih i NBA klubova, potpisaće ugovor sa Partizanom u kome je dolaskom iz Mašinca i Kraljeva početkom prošle decenije i stekao košarkašku reputaciju.

Košarka 19.01.2017 | 16:10
Nenad Krstić pojačava Partizan!
Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić na korak je od povratka u Partizan, saznaju Večernje novosti. Odlični centar, koji je tokom leta potpisao za Galatsaraj, ali zbog povrede nije odigrao nijedan meč dogovorio je sve sa crno-belima.

Krstić je zbog problema nakon operacije kolena raskinuo ugor sa Galatasarajem, ali se sada oseća bolje.

Zbog isteka vremenskog roka za licenciranjem igrača u ABA (20. januar), bivši kapiten "orlova" će staviti paraf, ali neće odmah zaigrati za crno-bele, već kad se uvede u program i bude kondiciono spreman i to bez finansijske nadoknade.

Krstić ima 33 godine, a poslednju takmičarsku utakmicu odigrao je u junu 2015. godine u dresu istanbulskog Efesa. Tada je i doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena. U junu 2016. potpisao je ugovor sa Galatasarajem, ali je u septembru objavio kraj karijere.

Rođeni Kraljevčanin, koji je ponikao u Mašincu nosio je dres tima iz Humske od 2000. godine do 2004.  Iz crno-belog dresa otišao je u NBA ligu, tačnije Nju Džersi.

Krstić je nastupao još za Oklahomu, Boston, ruski Triumf, kao i za CSKA. Nosio je dres i reprezentacije SR Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije sa kojom je osvojio srebro na EP u Poljskoj 2009. godine i isto odličje 2014. na SP u Španiji.

Izvor: blic.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar