Alarm u Madridu, Zidan priznaje: Nešto se dešava!

"Naravno da porazi nerviraju sve u ekipi, ali moramo da pokažemo znatno više energije i to će nam doneti uspeh“, poručio je francuski stručnjak posle drugog uzastopnog poraza.

Fudbal 19.01.2017 | 12:00
Alarm u Madridu, Zidan priznaje: Nešto se dešava!
Imao je Real Madrid 40 mečeva zaredom bez poraza, a onda su dva puta uzastopce igrači kraljevskog kluba teren napustili pognutih glava. Posle Sevilje i bombe Stevana Jovetića, ekipu Zinedina Zidana srušila je i Selta u Kupu kralja i to na stadionu Santijago Bernabeu.

Francuski stručnjak priznaje da je ekipa očigledno u lošoj fazi poslednjih dana, ali ne vidi razlog da navijači Reala budu previše zabrinuti. Bar ne još.

“Odigrali smo čudnu utakmicu koja nam je došla u lošem trenutku. Nema razloga da to krijemo. Dva poraza zaredom, nešto se dešava. Moramo da analiziramo šta je u pitanju kako bi promenilo ono što je loše i brzo ponovo došli do dobrih rezultata“, rekao je Zidan, a preneli španski mediji.

Revanš meč četvrtfinala kupa igra se za šest dana u Vigu. Kada je u pitanju Primera, ekipa Reala i dalje je lider sa utakmicom manje i bodom više od drugoplasirane Sevilje.

“Znamo šta moramo da uradimo u Vigu, da sve postavimo potpuno drugačije. Važno je da se ponovo vratimo igri koja nam je i donela onu sjajnu seriju. Dobro je da sledeći meč igramo već u subotu. Ubeđen sam da ćemo zajedno da izađemo jači iz ove krize. Naravno da porazi nerviraju sve u ekipi, ali moramo da pokažemo znatno više energije i to će nam doneti uspeh“, zaključio je Zidan. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar