Anonimusi prijete Donaldu Trampu

Hakerska grupa Anonimus je objavila je danas prijeteće upozorenja novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trampu poručivši mu da će zažaliti naredne četiri godine.

Svijet 19.01.2017 | 08:13
Anonimusi prijete Donaldu Trampu
Ova grupa je na Tviteru objavila poziv svojim sljedbenicima moleći ih da otkriju bilo kakav eventualno kompromitujući materijal o Trampu, prenosi NBC njuz.

"Ovo više nisu osamdesete, informacije ne nestaju, sve je tu. Zažalićeš naredne četiri godine", napisali su Anonimus na Tviteru.

Tramp koji je inače poznat po tome što se često oglašava na ovoj društvenoj mreži, nije komentarisao ove prijetnje, navodi Indeks.hr

U međuvremenu, stanovnik Floride uhapšen je jer je u video snimku koji je objavio na internetu prijetio da će ubiti novoizabranog predsjednika Donalda Trampa, saopštila je danas policija.

Policija je navela da je uhapšen i optužen 51-godišnji Dominik Pupolo.

On je zadržan u pritvoru bez mogućnosti kaucije jer je prijetio javnoj ličnosti.

Kako prenosi AP, Pupolo je u ponedjeljak na svom Tviter nalogu objavio video u kom poručuje da će "biti na inauguraciji" i da će "ubiti izabranog predsjednika Trampa".

Uhapšen je ubrzo poslije toga u jednom restoranu.

Pupolo je policiji rekao da je beskućnik i priznao je da je objavio prijeteći video snimak.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

SULUDI POSMATRAC

19.01.2017 10:38

MOZE DA GA POVUKU *AKO IM DOZVOLI* NIJE ON COVEKOLIKI >

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

19.01.2017 11:32

Zazalice oni "anonimusi" koji bez potrebe guraju svoj nos tamo gde njemu nije mjesto.

Name

707

19.01.2017 14:54

Koji ANONIMUSI ?.... to su islamisti koji trebaju biti protjerani iz Amerike...normalno da će sve pokušati da ostanu u SAD...Napokon neko tko će da stane zmiji za vrat