Leo: Ljudi, pa igrao sam u Rusiji! Ovo nije nikakva zima!

"Hladno jeste, ali igrao sam u Rusiji, gde je mnogo gore", rekao Leonardo u prvom obraćanju novinarima posle povratka iz sunčanog Brazila i najavio još bolji drugi deo sezone.

Fudbal 19.01.2017 | 09:00
Leo: Ljudi, pa igrao sam u Rusiji! Ovo nije nikakva zima!
Sa vrelih plaža Brazila u snegom i ledom okovanu Srbiju!

To je slika koju je doživeo Leonardo po povratku u Beograd. Odahnuli su navijači Partizana...

Onih nekoliko stotina koji su se u sredu pojavili podno južne tribine na popularnoj "Baltuši", s namerom da odgledaju test meč protiv BSK Borče (6:1), mogli su da se uvere da je najbolji strelac crno-belih zaista došao u dogovoreno vreme i da će na proleće braniti boje Partizana.

Doduše, Leonarda tek čekaju lekarski pregledi, a njih će morati da završi do polaska u Sloveniju (19. januar). U sredu nije igrao.

Temperaturni šok ga nije poremetio. Navikao je već, jer je dobar deo karijere proveo u krajevima gde su zime mnogo hladnije i teže nego u Srbiji.

"U Brazilu je bilo 35 stepeni, ovde je baš hladno. To mi, ipak, neće predstavljati problem. Navikao sam na zimu u Rusiji, gde sam bio dve godibe i bilo je hladnije", jasan je igrač koji je za kratko vreme "kupio" navijače Partizana i postao im jedan od omiljenijih.

"Proveo sam odmor uglavnom na plaži, a malo sam i trenirao u teretani, na ulici i terenu. Svi moji najbliži su srećni zbog mene i svega što sam do sada uradio u Partizanu, poručuju mi da nastavim. Odneo sam 10 dresova, 15 majica, sada svi vole Partizan. Želim još 12 golova, ali videćemo sve na terenu", poručio je Leonardo.

Tavamba kao novi konkurent u napadu?

"Nastaviću samo da radim svoj posao. Naravno da će me Tavamba motivisati da budem bolji, jer želim da Partizan pobedi svaku utakmicu. Moj san je da osvojim titulu", veruje Leo.

Navijače Partizana oduševila je slika koju je Leonardo podelio na društvenim mrežama.

"Navijači su napravili onu sliku, veoma sam im zahvalan. Sjajna je, baš mi se sviđa", završio je Leonardo.

Brazilac je zajedno sa Tavambom napustio test meč...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar