Barselona otpustila centra zbog Instagram "posta"!

Centra Katalonaca objava na društvenoj mreži koštala posla.

Košarka 20.01.2017 | 16:15
Barselona otpustila centra zbog Instagram "posta"!
Barselona ipak nastavlja sezonu sa dva centra, a ne sa tri, jer je Džoi Dorsi (33, 206 cm) dobio otkaz.

Američki internacionalac, osvajač Evrolige sa Olimpijakosom i bivši NBA igrač (Hjuston, Sakramento, Toronto...) otpušten je zbog poruke na Instagramu, kojom je optužio klupske lekare da su prošle godine skrivali od njega koliko je teško povređen.

Dorsi je ove sezone u Evroligi nastupao prosečno po 17 minuta za Katalonce, a njegovu ulogu sada će u potpunosti preuzeti novajlija Vitor Faverani, koji će činiti tandem pod košem saAntom Tomićem.

Evo šta je Dorsi napisao.

"Hajde da raščistimo ovo. Prošle godine sam skoro trajno pokidao ligament zgloba nastupajući u Top 8 Evrolige protiv Lokomotive Kubanj. Klupski lekar rekao mi je da je u pitanju bilo samo jače uganuće, pa su me 'gurnuli' nazad na teren da pokušam da igram. Nisu mi rekli o čemu se radi sve dok nije bilo kasno. Dobio sam otok oko mekog tkiva i to je izazvalo ukočenost stopala, a i kraj sezone. Prošla sezona bila mi je najteža u karijeri. Pokušavao sam da igram povređen i nisam bio u stanju da pružim sve od sebe".

"Da, na momente sam bio spreman da napustim košarku jer je povreda psihološki uticala na moju igru, a tim nije hteo da mi dopusti da odmorim dok ne budem praktično zdrav i dok ne budem 'Svemoćni Dorsi'. Hoću da zahvalim navijačima koji su mi slali poruke i mejlove da bi mi održali duh i bez vaših reči možda bih odustao, ali sada radim danonoćno da bih pomogao da ovaj tim opet bude konkurentan. 'Svemoćni Dorsi' se vraća".

Prema rečima trenera Barselone Jorgosa Barcokasa, Katalonci neće dovoditi novog centra. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar