Evroliga OPET kaznila Zvezdu!

Crveno-beli još jednom moraju da plate novčanu kaznu zbog ponašanja svojih navijača.

Košarka 18.01.2017 | 19:20
Evroliga OPET kaznila Zvezdu!
KK Crvena zvezda Telekom ponovo mora da plati kaznu zbog nesportskog ponašanja svojih navijača. Prvi put u 2017. godini, ali ko zna koji ukupno, podsećaju crveno-beli u svom saopštenju, u kom navode da je klub do sada platio Evroligi više desetina hiljada evra samo za kazne.

"Zbog toga, još jednom apelujemo na sve gledaoce, navijače KK Crvena zvezda mts i ljubitelje košarke u Srbiji, da sportski navijaju u narednim utakmicama crveno-belih u Evroligi, jer svaka naredna kazna može ponovo dovesti do suspenzije domaćeg terena", piše u saopštenju na klupskom sajtu.

Ovaj put, Zvezda je kažnjena 6.500 evra zbog bacanja metalog novca i jednog upaljača na parket, tokom utakmice 17. kola sa Fenerbahčeom.

"Zbog ubacivanja tvrdih predmeta (kovanog novca i upaljača) tokom treće i četvrte četvrtine, klub je kažnjen sa 5.000 evra. Takođe, KK Crvena zvezda mts kažnjen je sa dodatnih 1.500 evra 'zbog ulaska navijača na teren nakon utakmice'. Tom prilikom, disciplinski sudija je naveo 'da su sudije i igrači i treneri oba tima nesmetano i bez ikakvog incidenta napustili parket'", navode crveno-beli.

Zvezda narednu utakmicu Evrolige igra u četvrtak u Tel Avivu protiv Makabija (20.05).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar