Zvezda ima novu opciju za štopera!

Prema pisanju Sportskog žurnala crveno-belima je ponuđen Milan Milanović.

Fudbal 18.01.2017 | 15:00
Zvezda ima novu opciju za štopera!
Doveden je Abraham Frimpong, Zvezda je u velikoj ofanzivi na Bogdana Planića kako bi definisala kadar u poslednjoj liniji tima tokom prve faze priprema. Međutim, pregovori sa Vojvodinom ne idu u dobrom smeru, pošto Novosađani zahtevaju obeštećenje koje crveno-beli u ovom trenutku ne mogu da plate.

Takav rasplet ostavlja prostor da na adresu srpskog šampiona stižu predlozi za pojačanja u odbrani. Jedan od njih uključuje povratak na Marakanu nekadašnjeg đaka crveno-belih Milana Milanovića, prenosi Sportski Žurnal.

Defanzivac rođen 1991. godine je bez kluba od letos, posle rastanka sa Palermom. U Italiji je od 2011. godine, ali je vreme uglavnom provodio po pozajmicama. Prethodne sezone je igrao u Seriji B za Askoli i upisao 34 zvanične utakmice.

Milanović je jedan od Zvezdinih đaka koji je u trenucima velike nestabilnosti odlučio da ne potpiše profesionalni ugovor sa matičnim klubom i prihvati inostrani izazov. Preselio se u Moskvu, u redove Lokomotive, ali nije stigao dalje od B tima. Zatim je prodat Palermu, ali, kao što smo napisali, uglavnom je bio po pozajmicama.

Milanović bi mogao karijeru da oživi na Marakani, ali pitanje je da li su u Crvenoj zvezdi spremni da rizikuju i poverenje ukažu momku koji je šest meseci pauzirao. Posebno, jer su imali negativna iskustva sa takvim igračima.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar