Ogorčeni Milivoje Ćirković: Ostavke nisu dovoljne, oni moraju krivično da odgovaraju!

"Dok su se oni učili, Partizan je doveden u situaciju da bude izbačen od UEFA. Neka nam je Bog u pomoći", kaže miljenik Grobara!

Fudbal 20.01.2017 | 10:00
Ogorčeni Milivoje Ćirković: Ostavke nisu dovoljne, oni moraju krivično da odgovaraju!
Odluka UEFA, na koju su crno-beli uputili zvaničnu žalbu, o izbacivanju Partizana iz evropskih takmičenja u prvoj od naredne tri sezone u kojoj obezbede izlazak na evroscenu, teško je pala nekadašnjem prvotimcu kluba iz Humske i Milivoju Ćirkoviću, koji traži da sadašnji čelnici Parnog valjka preuzmu odgovornost.

Miljenik Grobara se boji da će žalba koja je upućena biti odbijena.

"Sve što se dešava u Partizanu logična je posledica dolaska na čelo kluba ljudi bez ikakvog iskustva u sportu. Dok su se oni učili, Partizan je doveden u situaciju da bude izbačen od UEFA. Da stvar bude još gora, oni još nisu shvatili šta je UEFA, misle da su isto što i FSS, pa će sada nešto platiti da bi ih pomilovali. Neka nam je Bog u pomoći. Bojim se da će nam odbiti žalbu i da ćemo dobiti još i dodatnu kaznu. A već sada smo u katastrofalnom položaju", rekao je Ćirković za Kurir.

Nekadašnji desni bek crno-belih smatra da ostavke najviših funkcionera kluba nisu dovoljne.

"Kaznu smo dobili sredinom decembra i nisu hteli da nam kažu dok to nisu strani mediji objavili. Najpre su rekli da smo uslovno kažnjeni, ali da smo se mi već žalili. Tad mi je sve postalo jasno. Pa ko se još žali na uslovnu kaznu?! Onda smo obavešteni da su uhvaćeni jednom u prekršaju, drugi, treći put... E, kad su to dozvolili, pokazali su da oni ništa ne znaju o pravilima UEFA, pa ni o fudbalu. Igrali su se sa egzistencijom kluba, zaposlenih... Ostavka nije dovoljna, moraju krivično da odgovaraju", dodao je Ćirković.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar