Džonijeva bivša smuvala milijardera

Holivudska glumica Amber Herd od subote je zvanično razvedena od kolege Džonija Depa, a već danas svetski tabloidi pišu da je uplovila u novu vezu.

Zabava 16.01.2017 | 09:48
Džonijeva bivša smuvala milijardera
I to ne sa bilo kim. Naime, Amber je u vezi s američkim biznismenom i inovatorom Ilonom Maskom, s kojim su je mediji prvi put povezali još letos.

 - Amber je presrećna što je razvod gotov, ali je još srećnija zbog toga što može javno da ozvaniči vezu sa Ilonom. Tokom praznika je pričala prijateljima koliko joj se on dopada. Već planiraju zajedničke avanture i laknulo joj je što može da nastavi s životom - rekao je izvor za "The Mirror".

Osim toga, tabloidi navode da se Ilon, čije se bogatstvo procenjuje na 11 milijardi dolara, zanimao za glumicu već godinama, odnosno, od kad su zajedno snimali film "Machete Kills". Tada nije imao priliku da upozna Amber jer nisu snimali scene zajedno, ali je pisao reditelju Robertu Rodrigezu i pitao ga da ugovori upoznavanje između njih dvoje.

Na prvu dogovorenu večeru se glumica nije pojavila, ali Elon nije odustao, pa je Rodrigezu pisao opet iako je Amber u to vreme bila s Džonijem.

A čini se da mu se sada trud konačno isplatio.

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar