Drugi kupuju, Selta blindira - novi ugovor za Radoju!

Klub sa Balaidosa želi da obezbedi dugoročan ostanak srpskog reprezentativca koji je dostupan za samo 10.000.000 evra.

Fudbal 16.01.2017 | 12:30
Drugi kupuju, Selta blindira - novi ugovor za Radoju!
Neobično tiho je ove zime u Selti kada se radi o transferima. Vezista Hozabed Sančez stigao je u petak i zvanično na pozajmicu iz Fulama do kraja sezone i neće se klub iz Galicije sigurno zadržati na njegovom dovođenju, ali je plan uprave i da se produže ugovori najboljih prvotimaca.

Među njima je i srpski reprezentativac Nemanja Radoja (23), čiji aktuelni sporazum sa Seltom ističe u junu 2019. godine. Iako ima još puno do tada, na Balaidosu ne žele više da čekaju, već nameravaju da mu u novi ugovor ubace veću otkupnu kaluzulu od sadašnje (10.000.000 evra) kako bi se obezbedili da ga ne izgube olako.

Felipe Minjambres, direktor Selte, kaže da je posao sa Srbinom prioritet za klub.
“Još od prošlog leta pokušavamo da produžimo ugovor s Radojom. Verujemo da će tako biti, ali znamo da je za sve, pa i za to potrebno vreme”, potvrdio je prvi operativac Selte.

Sam Radoja je nekoliko puta izjavio da bi voleo da produži ugovor, mada je kroz redove poručio i da će biti potrebno da Seltina ponuda bude pravam jer je svestan da postoje klubovi koji su zainteresovani za njega.

Pored Radoje, u redu za produženje ugovora na Balaidosu stoje i Danijel Vas i Jago Aspas igrači koje klub takođe želi da zadrži dugoročno.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar