Otimaju se za Šumahera juniora!

Ferari i Mercedes kidaju zubima žicu ne bi li Mik Šumaher, sin legendarnog sedmostrukog šampiona najbržeg cirkusa upisao baš njihovu akademiju.

Ostali sportovi 19.01.2017 | 20:45
Otimaju se za Šumahera juniora!
Ferari će baciti crveni tepih pod noge Miku Šumaheru, sinu legendarnog Mihaela Šumahera ukoliko on bude želeo da se pridruži njihovoj vozačkoj akademiji.

Kako sada stvari stoje, Mik Šumaher će se ove godine kaliti u Formuli 3, ali ni to nije stiglo samo od sebe. Mercedes AMG Petronas je odavno spustio šapu na Šumaheramlađeg. On će se sa njihovom zvezdom na prsima pojavljivati u javnosti, a Nemci se nadaju da će ga koja sezona u F1 dvorištu prekaliti za njihov tim.

„O Mikovoj budućnosti ne znam šta da kažem. Ukoliko bude želeo vrata Ferarijeve FDA akademije i crveni tepih su mu postavljeni“, rekao je za Gazeta delo Sport, Masimo Rivola, glavni menadžer Ferarijevog FDA odeljenja.

„Šumaher izgleda kao vrlo ljubazan mladić, i što je najvažnije on nije pun sebe. Sve čestitke njegovim roditeljima na vaspitanju, uradili su dobar posao“, rekao je Masimo Rivola, i dodao da Šumaher mlađi tek treba da nauči da se nosi s medijskim pritiskom koji će vremenom postajati sve veći.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar