500 ljubavnika za sedam godina!?

Britanski novinar Pjers Morgan u svojoj kolumni je napisao neke šokantne podatke o pokojnom prijatelju.

Zabava 12.01.2017 | 08:13
500 ljubavnika za sedam godina!?
Pjers Morgan, jedan od urednika "Dejli Mejla", tvrdi kako je Džordž Majkl na jednoj privatnoj večeri u Londonu prisutne nasmejavao pričama o svojim ljubavnim poduhvatima.

- Džordža sam poznavao prilično dobro, putem raznih intervjua i povremeno smo održavali prijateljstvo putem mejla. Ipak, ništa nije moglo da me pripremi za tu noć. On je bio skandalozno otvoren pa nam je otkrio da je spavao sa 500 muškaraca u poslednjih sedam godina - napisao je Morgan u kolumni.

Poznati novinar kaže da je Džordž imao ovaj izliv iskrenosti zato što je odlučio da prizna sve, kako ljudi ne bi imali šta da "iskopaju".

Morgan je heteroseksualac, ali kaže da ga je Džordž ispitivao o njegovoj seksualnosti: "Ajde Pjers, kladim se da bi ti se svidelo da eksperimentišeš s muškarcima".
Kako piše Morgan, Majkl je tokom večere društvancetu otkrio i da ga je ucenjivala muška prostitutka i iako nije želeo da im otkrije kako se to završilo, kroz smeh im je rekao: "Sigurno sam zaboravio da mu platim."

Iako to niko nije očekivao, Džordž se dotakao i priče o ženama, te je priznao da je jedina žena sa kojom bi spavao Elizabet Tejlor.
Džordž Majkl je bio u vezi sa Fadijem Favazom od 2012. do smrti. Iako je umro od srčanog udara, detaljna obdukcija još nije gotova jer policija sumnja da lekovi i droga imaju neke veze sa njegovom smrću. Džordž Majkl, navodno, neće biti sahranjen pre februara.

Blic
foto:inernet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Никола

13.01.2017 18:00

Па како неће умријети кад га је из****** 500 људи. И ово је ексклузивна исповијест. Чега се паметан стиди...

ODGOVORITE