Ruski mediji: Da li Dodik hoće rat?

Ukoliko bi došlo do realizacije plana predsednika Republike Srpske Milorada Dodika o izlasku RS iz sastava Bosne i Hercegovine, to bi moglo da dovede do novog rata u regionu i jačanja konfrontacije Rusije i Zapada, ocenjuje danas ruski dnevnik Komersant.

Republika Srpska 10.01.2017 | 11:13
Ruski mediji: Da li Dodik hoće rat?
Ruski list podseća da je Dodik izjavio da je Srbima bolje da stvore jedinstvenu državu sa Srbijom i srpskim teritorijama na Kosovu, kojima bi se potom pripojila i Crna Gora i dodaje da je Dodik i ranije davao slične izjave, ali da je sada prvi put "tako otvoreno formulisao ideju 'velike Srbije'".

Ruski Komersant piše da je "senzacionalnu izjavu" Dodik dao uoči Dana Republike Srpske, koji međunarodna zajednica smatra nezakonitim, a Hrvati i muslimani diskriminacionim.

Muslimani, kao i predstavnici međunarodne zajednice, strahuju da je posle septembarskog referenduma Dodik krenuo putem izlaska RS iz sastava BiH. Njegova izjava uoči praznika samo je potvrdila te bojazni, dodaje dnevnik.

Komersant ocenjuje da nastala situacija izaziva skoro neizbežno zaoštravanje konflikta lidera RS sa međunarodnom zajednicom.

Ruski list piše da diplomatski izvori u BiH kao najrealinuju opciju vide izolaciju Dodika i uvođenje sankcija RS, a u slučaju da do toga dođe, ocenjuje dnevnik, u konfrontaciju između Zapada i Dodika mogu biti uvučeni i Srbija i Rusija, na čiju podršku Dodik računa.

"Premijer Srbije Aleksandar Vučić je izbegao da prisustvuje Danu Republike Srpske, ograničivši se na čestitke, a uoči septembarskog referenduma jasno je stavio do znanja: Beograd ne podržava njegovo održavanje, mada i ne namerava da se meša u odluke braće", piše Komersant.

Ruski dnevnik navodi da ni Moskva ne žuri da podrži Dodika, jer se posle njegovog septembarskog susreta sa predsednikom Vladimirom Putinom, Kremlj oglasio samo kratkim saopštenjem u kojem nema ni reči o referendumu, ni o podršci.

"U suprotnom slučaju, Rusija ne samo da bi dobila novi povod za svađu sa Zapadom, već bi i zauzela još jaču prosrpsku poziciju nego sama Srbija", zaključuje dnevnik.

Izvor: Beta

Komentari / 192

Ostavite komentar
Name

Obicna raja

10.01.2017 10:15

Zar ima jos budala koji bi ratovali

ODGOVORITE
Name

Re OBICNA RAJA

10.01.2017 10:53

A ko je jos raju pitao. Ratovao bi i ti jer bi ti oni iz suprotnog tabora dosli pred kucu sa zeljom i namjerom da ti prvo djecu pobiju pa onda tebe. Ti bi vjerovatno mahao bijelom zastavom, katio bi se puske i branio porodicu. To ti se tako desava, a budala bazalost ima i prvise.

Name

bdalo

10.01.2017 10:56

Ne ratuju oni koji rat izazivaju .Ratuju budale za materijalno dobro pametnih .Oni ceti napraviti neprijayeljs aaa atelja atela

Name

Zalosno

10.01.2017 11:03

Uzmite Milokrade ono malo blize rodbine pa u rat kreni sa njma ali sa nekom divljom zivotinjom ti bi sve uradio samo da ne odgovaras za svoj kriminal al to ti nece moci zna se tvoje mesto robija

Name

Obicna raja

10.01.2017 11:03

Jednom me zmija ujela sad sigurno nece pozdrav iz dijaspore

Name

nema trece

10.01.2017 11:39

Ima drug,,ali ne budala..vec ljudi koji druge tj rezervne drzave nemaju,,kojima je BiH jedina zamlja..mozda nije najbolja..idealna,,,ali mi druge nemamo..zato se netreba igrati ..a vas dodik se igra vatrom..a zna se sta se desi kad se igra vatrom...Imao je milosevic iste ideje,,a gdje je sad,.to nije uspjelo onda SAD NEMOZE POGOTOVO

Name

realan

10.01.2017 11:57

O kakvom ratu oni pričaju kad su svi ratovi nama nametani spolja od GERMANA ili od OSMANLIJA. Sad bi trebali da se prepadnemo od rata pa da im ostavimo ovu našu zemlju natopljenu krvlju SRPSKOG PRAVOSLAVNOG naroda. Ako treba da se odreknemo naših slava ili da izginemo naravno da je bolje stradati kao što je i naš zaštitnik Sveti Stefan prvi postradao i pri tome rekao NEKA IM SE NE RAČUNA OVAJ GREH. Svi Srbi bi trebalo da poslušaju istoriski čas koji je juče održao Kusturica pa ce im onda biti jasno zašto moramo braniti naše praznike a posebno Sv. Stefana jer su po njemu nosili ime svi Nemanjići. Treba samo da razmišljamo suprotno od bolesnih Evropljana i Poturica i bi ćemo na pravom putu makar nas sve pobili.

Name

audi

10.01.2017 12:03

Uvijek je bilo nekom rat,nekom brat.U ovom slucaju bi dodiku bilo i otac i mati i brat a drugi neka ginu tako jedino moze spasiti sto je pokrao.

Name

sipa

10.01.2017 12:07

TO BAJA, SAMO TE RAT MOZE SPASITI, I TEBE I SINA IGORA, KUMOVE I ONE SKOJIM KAFU PIJES I KOJIM SE TRESU GACE OD POMISLI DA PADNES JER PADAJU I ONI A ONDA IM DZABA SVE PARE KOJE SU POKRALI I OTELI. Ja bi opet fokus stavio na direktore javnih preduzeca, fondova, agencija, elektroprovrede i sl koji su potpisali brojene tendere i ugovore i njih bi kaznio do bola, sve oduzeo i njima i njihovoj djeci. To su jad i bijeda rezima koji otima milione KM i svejedno im je gdje ce biti jer ionako ovde ne mogu da pokazu koliko imaju.

Name

srbin iz srbije

10.01.2017 12:27

nema trece@ - "drug" - znas kako, onda smo bili sami i sami protiv svih. situacija se malo promenila na svim poljima, ameri vise nisu jaki kao nekad, rusija nije slaba kao sto je bila nekad... turci igraju kako rusi sviraju... onda ste imali pomoc sa svih strana a ko bi vam to danas pomogao!? nisam za rat, ali, ako krenete izgubicete i to malo drzave sto imate. ovaj put ce i hrvati biti uz nas a protiv vas. matematika je jasna i prosta.

Name

Obicna raja

10.01.2017 12:30

Dabogda mu u kuci rat bio ko ga pozelio oni su svoju djecu unucad obezbjedili a narod nek muku muci i gleda kako da ostavi rodni kraj i ide u inostranstvo

Name

Re nema trece

10.01.2017 12:32

Potpisujem!

Name

re..realan

10.01.2017 12:40

Haha..naravno trebalo bi da poslusate kusturicu..covjeka koji je prodao svoju vjeru..a sto mislite da nece sutra vas....Nemamo mi bosnjaci tj federacija problem sa tim stacete slaviti..to je licna stvar,,,ali ako to vrijedja druge konstitutivne narode u rs ili ako negirate i pljujete drzavu u kojoj zivite..ili jos gore zagovarate secesiju ..e onda imamo problem...to nece moci..Zamislite da da sandzak pozeli isto tj odcepljenje..zar to nije isto ili da pljuje po maticnoj drzavi tj..srbiji...

Name

@srbin iz srbije

10.01.2017 15:35

Valjaš gluposti i očito ratišta vidio nisi! Znam ko me istjerao iz kuće, znam sa čim sam u borbu krenuo i šta je imao neprijatelj! Pogledaj "zabranjeni iskaz" možda ti otvori oči. P.S. zahvalite se Amerikancima dobro. U svakom slučaju ti možeš pisati onako, a ja ovako u nedogled....zato krenite jednom da ovo riješimo ili ne laprdajte džaba

Name

re srbin iz srbije

10.01.2017 15:45

Srbine iz Srbije, kazes imali smo sve na nasoj strani. Embargo na oruzje, a 93. Hrvati zajedno s vama ratovali protiv nas. Boze sacuvaj, imali ste JNA, na prepad napali itd...da ne pricam vise ili si jako mlad i neiskusan ili nemas veze sa zivotom. Ali da zavrsim pricu, kazes izgubit cemo i ovo malo sto imamo? Savjetujem da krenes prvi i dodjes ovdje kod nas pa da nam to pokazes u praksi, jer mi smo vec jednom ratovali ni s kakvim oruzjem, nije nam problem opet iako bi rado to izbjegli. Najgore je sto ti neces imati ni hrabrosti da dodjes, ratovat ce sirotinja ovdje a ti mozda dodjes u neki logor se izivljavati na civilima jer m..a za borbu nemas.

Name

re srbin iz srbinja

10.01.2017 15:48

Nezaboravi da vise nema JNA da ratuje .Samo toliko mozda te pamcenje nesluzi dobro.

Name

Koo

10.01.2017 15:52

Draga braco Srbi samo vi mozete ovog mangupa skinuti. Nemojte da se opet rokamo!

Name

jova

10.01.2017 16:35

Ko uopšte spominje rat?

Name

Hop pip

10.01.2017 17:27

Neka uzme svog sina pa neka ide malo pod jeliku na minus trideset ja sam jednom bio i nemam namjeru ni za ciju ideologiju da njihova djeca imaju stanove i kola vrednosti po pola miliona maraka a nemaju dana staza....

Name

Fahir

10.01.2017 18:45

Pa,naravno da hoće. To je jedina opcija koja bi ga u budućnosti oprala. Jučer je on čekao da neko zapuca,ali nije mu se ispunila ta želja.Pa sada samo provocira na sve načine,kako bi uz sebe povukao i ostale koji su juče bili uz njega. To je njegova sljedeća strategija. Drž se Mile dok si živ!

Name

srbin iz srbije

10.01.2017 20:20

i sta sad!? ja bi trebao da tu vama objasnjavam gde sam sve bio i sta sam sve radio!? ajde bre, uozbiljite se malo. dalje, ukrotite malo te vase emocije pa jos jednom procitajte sta sam napisao. ovaj put pazljivo i sa razumevanjem. a, s'obzirom da ste to sto jeste - vrlo verovatno necete skontati ma koliko puta procitali pa da vam nacrtam! elem, koliko sam primetio ratnohuskaca retorika ne dolazi sa srpske strane, sarajevo sa bakirom na celu je taj remetilacki faktor koji talasa i svako malo preti ratom. jos nisam procitao neku izjavu srpskog ili hrvatskog zvanicnika koji pozivaju na oruzje. to ne znaci da ih nece biti ako za to dodje vreme. elem, bih za dobro svih naroda koji u njoj zive treba da ostane CELOVITA i tu price nema. ali, ako zbog bilo kog razloga dodje do novih sukoba - bosna ce se raspasti i nikada je i niko vise ne sastavi! trebali to da se desi!? sta vi obicni gradjani imate protiv proslavljanja 9 januara? to vam bas toliko smeta? spremni ste i u rat zbog toga? a vecina nema leba da jede kako treba. a te guzonje koje su vas posvadjale uradice to opet i samo ce namaknuti jos koji milion na svoj racun a vi cete ginuti a ne njihova deca! zasto sam pomenuo promenjenu politicku situaciju? zato sto ce to srpskoj strani dati krila a vi iz sarajeva dajete vetar u ta krila. ako ne vidite novo mesanje karata na balkanu i u svetu onda zaista nemojte ni da komntarisete dzaba. usput, kritikovacu i moju srpsku stranu ako krene sa ratnom retorikom jer svima nam je rata preko glave i novi nam nisu potrebni. aj sad probajte da ukapirate sta vam napisah. a ako nije jasno, nema problema, crtacu vam opet. uzdravlje!

Name

re Nema trece

10.01.2017 20:59

Samo polako, izaci ce mecka iz jazbine..

Name

re srbin iz srbije

10.01.2017 21:22

Malo si ublazio retoriku. Dakle nije nama do rata niti nam smeta slavlje 9. januara (bar ne meni jer svako slavi svoje) ali otvorena prica o secesiji i prisajedinjenju Srbiji ne samo da je provokativna vec i namjerno usmjerena da izvuce sukob. Kome to treba? RS ima svoju potvrdu kroz Dejton niko je ne dira i niko je i ne planira dirati. Ovo usijavanje samo treba Dodiku. Da zivis ovdje znao bi ti to dobro a ne bi piskarao iz Srbije mladi momce jer mi koji smo svasta dozivjeli znamo dobro sta je rat i prvi smo protiv njega. Ali znaj da ako iz druge drzave prijetis nekome ko samo ovo ima kao kucu i zemlju i ovdje su nam porodice, odgovor mora biti zestok. Tako je sa svim narodima ovdje, nemamo gdje.

Name

srbin iz srbije

10.01.2017 21:50

Nisam ja ublazio retoriku vec si ti poceo da kapiras. dalje, hvala za to "momce". sigurno sam stariji od tebe a i od vecine komentatora na ovoj temi. dalje, poreklom sam iz srbije, posle hrvatske dosao sam u rs i tu sam ostao. osnovao porodicu i imam 3 dece. najstariji sin mi ima 23 godine i ne zelim da prolazi ono sto sam ja prolazio. ali, ako se bude moralo - zajedno cemo. dalje, to sto mile pominje secesiju, pa rodjaci to se zove - reakcija! sta mislis, ovi vasi pozivaju na oruzje a nasi ce da cute!? pa ne ide to tako buraz! pominjes dejton, pa upravo je rs ta koja insistira na njemu! sarajevo hoce reviziju a ta revizija neminovno dovodi do novog rata. a da ti jos malo nacrtam, srbija se naoruzava do zuba, hrvatska takodje, tramp na vlasti, putin uz srbiju i rs posebno... aj sad sve saberi pa skontaj po cijim ledjima ce da pukne!? usput, izetbegovic je i dalje vlasnik cetvorosobnog stana na terazijama u beogradu! razmisli malo i o tome! novi dilovi su na pomolu u celom svetu, granice na balkanu ce se menjati... ako narodi u bih ne budu dovoljno pametni i dozvole da ih politicari ponovo zeznu onda ta drzava zaista ne treba da postoji!

Name

krivo srastanje

10.01.2017 22:14

A jos bi bolje bilo kad bi za tu drzavu ginula tudja djeca (a njegova nek dobijaju nepovratne kreite i nek se bave vocarstvom -"da ne bi bili narkomani" i nek otvaraju apoteke i restorane u kojima se jede s usi) i kad bi predsjednik drzave bilo Dodik- dozivotno i posthumno.

Name

RE srbin iz Srbije

10.01.2017 22:20

Moj druže, koliko ti znaš o ratu i ratovanju najbolje govori tvoja rečenica...Amerika nije više jaka kao što je bila, Rusija nije više slaba kao što je bila! Evo ti samo jedan podatak, da nesto naučiš ...dok Rusija ima samo jedan nosač aviona, SAD ih ima10... pametnom dosta..

Name

@Srbin iz Srbije

10.01.2017 22:44

lako se može desiti da u tim novim dilovima ne bi Srbija ostala bez Sandžaka i Vojvodine kao što je ostala bez Kosova! Kako ne razumijete da je potrebno da samo neko iz EU da mig Putinu da ce priznat aneksiju Krima, ..pa da Rus proda Srbiju.. pa da vidiš koliko ga boli ona stvar za Kosovom..

Name

srbin iz srbije

10.01.2017 23:02

Slazem se, Srbija moze ostati bez nekih delova ali takodje i moze dobiti neke teritorije. dalje, ne sirite pricu na kosovo jer ono nema ama bas nikakve veze sa bosnom. rusija ima svoje interese u rs i branice ih kao sto brani svoje interese u siriji. a ti genije sto pominjes znanje o ratovanju, vidi, ja uopste nisam mislio na vojnu moc vec na politicku moc. amerika je vec poljuljana i svakim danom sve vise gubi uticaj u svetu dok ga rusija i kina dobijaju. sa trampom ce ta americka imperijalisticka politika biti zaustavljena a sve zemlje koje je amerika stitila (na balkanu) izgubice svog zastitnika. sta onda!? kud ce bakir bez amera? a turci plesu kako putin svira? evropa radi ono sto amerika naredi, sta mislis, koliko ce to jos trajati? sta mislis, koliko ce se evropskih zemalja okrenuti ka rusiji? mnogo i to vrlo brzo. ocigledno vecina vas ne kapira politicku situaciju u svetu a posebno ne kapirate kako sve to funkcionise. kako god, banjaluka i sarajevo treba da se dogovore na lep nacin i bez teskih prica zavrse posao, ili postovanje dejtona i opstanak bosne ili miran razlaz. jer ako ovako nastave sa optuzbama narod ce na kraju da ispasta kao i prosli put a ja nisam za to. a vi?

Name

re Srbin iz Srbije

10.01.2017 23:58

Vjeruj mi.. Bošnjacima je stalo do dogovora Sarajeva i Banjaluke.. potrebno je tako malo.. da svako prizna zločine..da se odustane od secesionističkih ideja, da svako svakog poštuje.. i da su svi jednaki u pravima ..na čitavom teritoriju BiH!

Name

borac

11.01.2017 08:10

Nije nas ni u proslom niko pitao za misljenje.

Name

Милан

11.01.2017 17:22

Да се разумијемо, ти листови у Руској Федерацији који тако ружно пишу о Предсједнику Републике Српске, нису омиљени код руског православног народа, нису омиљени код народа Палестине и као такви немају никакав значај као и разне друге плаћеничке невладине организације. Значи то писање само каже да је у тој великој православној земљи штампа слободна а за србе и русе "тресла се гора - родио се миш".

Name

za ko

12.01.2017 10:13

Tako sam i ja govorila 92 pa meni braca iskljucise struju vodu protjerase me iz moje kuce gladnu zednu sa dvoje male djece samo zato sto sam srpkinja a kazu da su im tako naredili

Name

Bigdan

14.10.2017 04:04

Rekose bosanski srbi pobegulje sa tih istih pragova kao i oni hrvatski..inace koljaci iz Macve... ti ces da pricas nesto mamu ti nosansku Srbiji koja je vodila 7 ratova i zbog teroriste Principa izgubila milion ipo mladica..mars dzukele austrougarske.

Name

Kirba

10.01.2017 10:17

SDS ga mora u tome zaustaviti. Jedino savez sa SDA i Bakirom garantuje slobodu Srbima.

ODGOVORITE
Name

Dejo

10.01.2017 10:57

Ma standardno,o ratu pricaju oni koji nisu rata ni vidjeli.A svi znamo sta je Dodik radio,dok su ljudi poput Sarovica uspostavili slavu RS.Koju je Mile ukinuo i napravio paradu da bi sakrio tu cinjenicu.

Name

micko

10.01.2017 12:22

SDS bi tada najviše usicario kao i prethodnog rata pa pogledajte Miču i njegove dupelizice nisu imali ni gaca

Name

DD

10.01.2017 10:24

Nece dobro zavrsiti.

ODGOVORITE
Name

Ogorcen

10.01.2017 11:34

Nazalost nece! Dodik je nelegalno zgrno milione preko srbovanja,R.Srpska je pred bankrotom dise na aparatima.Dodik vrlo dobro zna da mu se kraj priblizava,ali nazalost on to nece dozvoliti uradice sve da izbjegne ruku pravde pa makar to i bio rat.A on ce sve to posmatrati iz svoje vile na Dedinju zato je i kupio.

Name

kiki

10.01.2017 21:00

Nema rata bez Turaka..

Name

Risto

10.01.2017 10:24

No, sprema se izolacija i sankcije. A ti, narode, opet na ulicu pa podržavaj budale koje si izabrao. Srbuj, makar slamu jeo - a uskoro ćemo je i jesti, kako stvari stoje.

ODGOVORITE
Name

BLAGO NAŠOJ PAMETI

10.01.2017 11:02

Bravo Risto slažem se

Name

Zeljko

10.01.2017 11:16

Kapa dole Risto.Na zalost mnogo je onih koji ce i travu jesti samo da dokazu da su veci srbi od srba.

Name

Mile

10.01.2017 11:21

Risto svaka cast na komentaru.Sto posto tako,nazalost i opozicija je pa skoro ista.Boze pomozi.

Name

roka

10.01.2017 14:59

Savez za promjene bi u slučaju rata pobjegao u Sarajevo tamo im Ivanić kopa tunele

Name

re Risto

10.01.2017 22:34

Ima i onih koji ce travu pusiti.

Name

Natalija

10.01.2017 10:26

Najbolje bi bilo da nam SDS kroji politiku zajedno sa Bakirom Izetbegovićem.

ODGOVORITE
Name

dr

10.01.2017 10:51

Ne nego je najbolje udri ponovo ratne trubi i da izgine i ovo što je ostalo. Baš si pametna!

Name

...

10.01.2017 10:56

Samo se ti drži Baje.

Name

Kumic

10.01.2017 11:26

Hodi Natalija da mi malo krojimo politiku umjesto SDS i Bakira bice nam toplije

Name

Re natalija

10.01.2017 12:34

Nato, zene mogu u politici biti bas krvolocne, mani se tog puta biljane ti i one dvije bradate iz parlamenta

Name

Realna

10.01.2017 12:41

Krojite vi politiku Natalija sa Dodikom, mi cemo sa Bakorom, Hrvati sa Covicem, a na rat i svjezu krv sve vise mirise. Al kad budemo gledali mrtva tijela nasih najmilijih, ili ih bezuspjesno opet trazili znajmo da smo dobili sta smo i trazili jer ovu politiku sami biramo. Dodik i Covic najvise trabunjaju i rade ono sto njihov narod trazi(podjela i rascjep BiH), a bosnjaci se jedu i reze i na jedne i na druge, a na nesposobnog Bakira najvise, al opet cemo ga izabrati jer jbg.to je "nas tor", nas prkos. I nije tacno da ce za novo krvoprolice biti odgovorni ova trojica, vec ce biti odgovoran narod koji podrzava ovu huskacku politiku, narod koji glasa i bira ove budale na vlast. I ti Natalija, a i ja cemo biti krive za novo krvoprolice. Ako izgubis nekog znaj da si ga sama ubila, nemoj da trazis krivca na drugoj strani, pocni od sebe.

Name

racio

10.01.2017 14:42

Risto zasto ne odes u FBiH, daće ti nešto uz slamu. Vidim da ti je najvažnije šta ćeš jesti. Uvijek je bilo lopova i sirotinje, lako je Risto naći izgovor.

Name

Re Natalija

10.01.2017 15:48

Najbolje bi bilo Natalija da odes odavdje u Srbiju, takve kao ti samo huskaju na rat pa pobjegnu.

Name

Sah

10.01.2017 15:50

Ma jok,necemo za rat biti krivi mi (mislim na narode) opet ce biti "odgovorna" medjunarodna zajednica. Dakle, tajkuni se obogatili kao i politicari, drustvena imovina koju smo stvarali mi i nasi roditelji, unovcena u njihovu korist, nasa djeca ili ih sluze za male pare ili ni tu "srecu"nemaju a ti sirotinjo za puske,pa "brani" islam,pravoslavlje i katolicizam. Neka nam se Bakiri,Miloradi,Dragani i svekoliki normalni osratak normalnog svijeta smije... i ja bih,,ali mi ipak zao ja volim ovaj narod,ne zaboravite,mi smo svi svoji,bar su mene tako odgajali...

Name

Djuro

10.01.2017 16:50

Briga njih za narodom svoje su sve obezbjedili narednih 100 godina a narod gladan jedini neprijatelj I R.S I BiH su politicari

Name

Re Sah

10.01.2017 17:09

Bosnjaci se ne bore za vjeru vec da ocuvaju Bosnu i Hercegovinu u njenim vec postojecim granicama. Bosnjacima ne smetaju ni Srbi ni Hrvati koji zele dobro Bosni i koji odvajaju termine Bosna-Srbija, odnosno Bosna-Hrvatska, dok ovim drugim smetaju svi koji nisu ono sto su oni.

Name

Cica

10.01.2017 10:30

Aaa sto mi je zao Bakira,uuuu pa covjek ce oboliti od ovih...Zivjela Republika Srpska....

ODGOVORITE
Name

Re

10.01.2017 11:16

Neće živjeti još dugo ako nastavi s ovakvim provokacijama. Ukinuće se sama kad iz nje ode ovo malo pameti što je ostalo.

Name

Re cico

10.01.2017 12:13

Baki ima milijarde vile u istambulu boli ga ona stvar cico za dodika rs i sve srbe u svijetu.Sutra da se odvojite nebi nista bilo koga vise interesuje zemlja i ti si bobjegla u grad da tipkas .

Name

POLITIČAR

10.01.2017 10:30

Pa zar i vi braćo protiv mene, samo me Putin voli, ambasador me je izlevatio a štoooooooooooo pitam se

ODGOVORITE
Name

Real-an

10.01.2017 10:32

Poslije par casica "brlje"predcednika narodu mamurluki glavobolja

ODGOVORITE
Name

Tihi

10.01.2017 10:32

Ovaj ce sa nacionalistima i sa jedne i sa druge strane Drine Srbe gurnuti u nevolje samo da ne bi završio u zatvor.A narod cuti i sve to gleda?

ODGOVORITE
Name

re tihi

10.01.2017 11:14

A STO VAM SMETA DODIK A PORUKE NA BOSNJACKIM PORTALIMA KOLJI SRBE I DJECU CETNICI NE SMETAJU-SMETA VAM DODIK ALI ON NEBI DAVAO IZJAVE DA NEMA ZALEDJINU ZA TO I AKO VAM SE NE SVIDJA STAVLJAJTE FES NA GLAVU:

Name

PD

10.01.2017 12:46

RE RE TIHI DUDUKOVA PODGUZNA MUVO

Name

iskreno

10.01.2017 10:33

Uvjek je bilo budala i rata.Nismo se opametili valja izgleda opet puskarati.Tako nam je sudjeno na ovom prostoru da se istrebimo..

ODGOVORITE
Name

Novinar

10.01.2017 10:34

Ko ga medijski savjetuje malo i luta sa izjavama. Galeriji poznatih likova sada se pridodala i bivsa novinarka ATV, Prajm i sada Republika gazdarica. Do srzi je nadobudna i na pare i slavu alava. U ambis ce ga gurnuti kao i mnoge do sada svojim pametovanjem

ODGOVORITE
Name

Ej da...

10.01.2017 11:26

Andrea Vukovic...nek ljudi znaju o kome je rijec...

Name

Kos

10.01.2017 21:21

Mala Skakina iz Malog krajisnika?

Name

Ko je Andrea Vuković?

10.01.2017 21:38

Je li joj Vuković udano prezime?I gdje sada radi?

Name

Duje

10.01.2017 22:06

Prodaje tepihe za Dan republike... hahahahaha

Name

Bulevar

11.01.2017 22:39

Mozda ste nešto pogresili, znam porodicu mama joj je hrvatica nisu nacionalisti nikada bili

Name

Zajebant

10.01.2017 10:35

Srbi su iz svih ratova do sada izašli kao pobjednici.

ODGOVORITE
Name

Re

10.01.2017 11:17

Računaš li tu bivšu RSK i jedno 5% preostalih Srba u RH? A Kosovo? A i RS se klima, privreda u raspadu, narod odlazi... Još malo pa će groblja biti življa od gradova u RS. I ti to nazivaš pobjedom?

Name

Zajebant II

10.01.2017 11:35

Posebno iz onog vodjenog u Hrvatskoj.. Sve se cini da ce pobjeda na teritoriju RS biti jos blistavija...ako se ponovo zarati

Name

Mladen

10.01.2017 11:35

Narocito smo pobedili na Kosovu 1389.

Name

Dijaspora

10.01.2017 10:38

Pa tu nije prisustvovao niko od stranizh zvanicnika, osim onih iz Srbije. To govori sve koju podrsku Dodik ima!

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

10.01.2017 10:39

Ma dajte ljudi urazumite se razumite stanje naroda, a i dodika. Narod je bankrot kao i RS, a dodik pun ko brod i spreman je na sve zbog sebe. Zalosno je vidjeti dezertera i svercera da komanduje onako kako je on to juce radio.

ODGOVORITE
Name

Gjuldana

10.01.2017 16:35

Tako je Mihajla,dodir krhak ima sve a narod se svadjalica dok on trlja ruke i bogati se.E moj narode da smo bogdom pameti koliko smo povodljivi i idemo za budalama

Name

pošteno

10.01.2017 10:46

Ljudi pa mi nismo mogli sa njima zato je i bio rat,i toliko ljudi izginulo sa obe strane,a sad hoće opet Bosnu i šta opet krvoproliće a nedaju Republiku srpsku,samo razlaz mirnim putem najbolje za obe strane

ODGOVORITE
Name

re posteno

10.01.2017 11:06

Ti posten? Ti nisi vidio postenog. Sramota i bruka nek te bude svih onih nesrpskih stanovnika. Tako to ne ide sinko moj.

Name

Re

10.01.2017 11:18

Ako nisi primijetio, BiH itekako postoji najmanje koliko i RS, a postojala je i prije RS. Savjetujem dva aspirina na svaka četiri sata i dva litra vode dnevno do otrežnjenja.

Name

pošteno

10.01.2017 11:28

Pa jesmo li mogli zajedno glupane jedan

Name

re posteno

10.01.2017 11:30

Vi ste s nama. Nema vama druge.Nece Putin tebi dati kruha nego komsija.

Name

NIJE POSTENO

10.01.2017 11:51

Problem je taj sto nemoze mirno..jer nije Bosna nicija babovina pa da je moze dijeliti kako se kome cefne..znaju se vjekovne drzavne granice Bih..samo zato sto je trenutno entitetski podijeljena neznaci dase moze dijeliti i pripajati kome hoce...nije nikad ni moglo..Ono sto je za srbiju kosovo to je za nas komplet bih...Svako ko ima i malo pameti zna da bi cak ipokusaj neke secesije doveo do nato intervencije jer bi to automatski dovelo do rata....

Name

Re Re

10.01.2017 12:01

Eto sto nemozemo zajedno dok je ovakvih kao vas dvojica

Name

Re posteno

10.01.2017 12:38

A sto mi to ne mozemo zajedno? Jer nam ne da Dodick? Sjeti se poplava, ko je kome prvi potrcao u pomoc? Sve mi mozemo, sve!!

Name

Re nije pošteno

10.01.2017 12:38

A Jugoslavija je mogla se dijeliti kretenu

Name

re NIJE POŠTENO

12.01.2017 23:29

Republika Srpska nije vaša babovina, nego naša! Dalje prste od naše babovine i biće mirna Bosna. A to tvoje "automatski bi dovelo do rata" - ništa se ne dešava "automatski" već ti svojataš zemlju na kojoj mi živimo vijekovima kao većinski narod i prijetiš nama da moramo da živimo sa vama koji mrzite sve srpsko ili ćete da nas napadnete. Nama su prijetili mnogo jači od takvih, i bez uspjeha.

Name

Ambasador

10.01.2017 10:54

Eto ni ruski ambasador nije dosao. To pokazuje sve. Kazu bio prehladjen.

ODGOVORITE
Name

PENZIONERSKI ŽIVOT

10.01.2017 11:01

Neko prehladjen, neko ima obaveze, neko na putu pametnom dosta nego najbolje bi mu bilo da ode na M.rs tamo mu ne treba viza a i ponaqša se kao da je pao s Marsa

Name

SRPSKA

10.01.2017 11:57

Samo Nikolić i Jeremić došli, ostali se izvukli. Pitanje samo ćemu sve ovo i šta se ovim želi prikriti, znamo da je u pitanju kriminal samo treba dokumentovati. Jedino Ivanić dosljedan sebi, svakom zabije nož u leđa.

Name

Vojo

10.01.2017 13:56

Falio je jos Seselj da prica bude kompletna!?

Name

gradjanin

13.02.2018 18:41

Koja podjela nema podjele mozete samo sanjat a vidimo naoruzavate se sve vise i vise , a mi muslimani en zelimo ratovat , al ako vi hocete pa nije problem.

Name

Rat

10.01.2017 11:01

Rat zele oni koji ne zele da se bave pravim problemima nego ukidaju Srpskoj praznik, grb, i sl. i na taj nacin pokusavaju provesti ratne ciljeve. Ne moze se Srpska srusiti i kad god pokusaju imace odgovor Ne damo Srpsku, batalite se corava posla i to kroz referendum, paradu ili bilo koji drugi prigodan oblik. Bosnjaci su u velikoj panici, BiH ce se neminovno radpasti a novi odnosi u svetu garantuju znatno ubzanje procesa.

ODGOVORITE
Name

max

10.01.2017 11:08

Bravo

Name

H

10.01.2017 11:09

Hrvati jedva cekaju rat izmedju Muslimana I Srba, e sto ste vi ludi....

Name

re Rat

10.01.2017 11:24

Cuj da se mirno razidjemo a rastjero skoro 50% stanovnika Banja Luke.. nema tu puno logike

Name

re rat

10.01.2017 11:42

Jel ti to sef baja napisao referat da ga stavis na BN, ti nemas mozga, stace ti , ima tv i bajovizija !

Name

re

10.01.2017 11:52

Hahaha...jašta nego su Bošnjaci u panici, samo nekao čudno pokazuju paniku...

Name

re rat

10.01.2017 21:26

Jest evo strah nas je....ajde dodji u FBiH pa to reci.

Name

Inostranstvo

10.01.2017 11:03

Evo kod mene u Svedsku dolaze srbi iz Bosne ( iz Bosanske Gradiske, iz Prijedora) i traze bilo sta da rade. Kazu nema dole zivota niti ce ga kad biti. Kazem im ja, znam, ko vam je kriv. I treba da vam je tako kad hocete Dodika. Pitajte Dodika da vam plati grijanje, struju, hranu i sve ostalo. On ima milione.

ODGOVORITE
Name

punto

10.01.2017 11:15

Ako su u Svedsku dosli prije rata onda su iz Bos.Gradiske,a sad nikako ne mogu biti iz bosanske

Name

Pitanje

10.01.2017 11:22

A što si ti onda u Švedskoj, kada je kod tebe Bakir i kada jedete zlatnim kašikama?

Name

Re inostranstvo

10.01.2017 11:31

Ti se sikiraj šta bakir ima

Name

re punto

10.01.2017 11:33

Pa nek odakle su nego iz Bosanske? Dosli 2015 godine. sami tako kazu. Nisu iz ruske Gradiske. a ja covjeka neobrazovanog.

Name

re punto

10.01.2017 11:54

Geografija ti nije bas jaca strana. A ni orijentacija.

Name

Inostranstvo

10.01.2017 12:14

Ma meni je vazno da ja imam. A sta Bakir i Dodik imaju to me ne intresuje. Od njihovog se ne zivi. Ali vi ne shvatate poentu svega ovog i zivota. Vi ste dole i nemate. Dodjem svako ljeto dole i gledam vas tako jadne. Pa reko nece li biti bolje. Ali sudeci po vama sto komentarisete ovdje, niste ni zasluzili bolje.

Name

harkan

10.01.2017 11:05

Predsjednice,samo naprijed..Ratovao sam jednom i opet cu.Posao nismo zavrsili i Republika Srpska ce biti samostalna.

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

10.01.2017 11:26

Ti ratuj a predsjednik neka uživa

Name

Re harkan

10.01.2017 15:56

Dodji cekamo te. Nemoj se samo sakrivat i bjezat kao 95.

Name

MILAN

10.01.2017 11:10

DA U RAT IDU ONI KOJI GA ORGANIZUJU, RATOVA NIKAD NEBIH BILO !

ODGOVORITE
Name

odlicno

10.01.2017 22:36

BRAVO MIlane

Name

MALI

10.01.2017 11:15

Ako nije RS drzava kako moze se onda uvesti sankcije ? zanci ima drzavnosti...

ODGOVORITE
Name

re glup

10.01.2017 11:34

Sve se moze sinko sve. Vidjeces ti kako baja bjezi jos malo.

Name

mozart

10.01.2017 11:56

Ni Foca tada Srbinje 1996 g. nije bila drzava pa su joj uveli sankcije dok nije za nacelnika dosao Krsmanovic.

Name

re Mali

10.01.2017 14:43

Pa mališa, sankcije se mogu uvesti jednom čoveku ako treba, gradu, firmi, entitetu...

Name

re Mali,

10.01.2017 22:37

ima racku a ne drzavnost

Name

Dogovor ili rat

10.01.2017 11:18

Didiku i njegovim saradnicima je rat ili manji sukobi u intetesu...Puno su kompromitovani i znaju da nemaju jednostavan izlaz zato talasaju.....Igraju na opciju rata ili da im zapad oprosti sve grijehe u zamjenu za slobodu.....Sišli bi oni sa vlasti za garantovanu slobodu....

ODGOVORITE
Name

Sara

10.01.2017 11:29

Kad ga vidim, kao da Hitlera gledam.

ODGOVORITE
Name

Ha ha

10.01.2017 11:36

Ma dodik misli da ce mu rusi poslat oruzje Pa misli da ce moci kao JNA prije. Ali mozda malo sutra.

ODGOVORITE
Name

Me

10.01.2017 11:36

Kuha se kuha, Opet???

ODGOVORITE
Name

Đorđe

10.01.2017 11:48

Kao što reče u Izet Fazlinović: "Sada su vremena loši đaka i lijeni seljaka". Loši đaci vode državu, a lijeni seljaci gledaju serije i čekaju subvencije i dobiju od tih loši đaka samo njihovi, sa grdeicom luka dobiju milione subvencije. Vrijedni i pošteni seljaci propadaju i nemaju pravo na subvencije iako ne gledaju serije. Loši đaci, koji su bili sa nama u klupama, sada vladaju i ne daju se dobrim đacima zaposliti i zato je Izet bio u pravu.

ODGOVORITE
Name

Homo sapiens

10.01.2017 11:58

Ucestvovao sam u stvaranju Republike Srpske i dan danas nastojim svojim aktivnostima da je ucvrscujem i osnazujem, ali ako je ovaj narod dopusti bolesniku, sverceru, spekulantu i kriminalcu da on prica i sprovodi ideju o osamostaljenju, da bi on, obicna sirovina i mediokritet, na taj nacin sebe velicao i vadio iz ogromnog problema u koji nas je on i njegova druzina uveli, onda meni licno takva zemlja ne treba.

ODGOVORITE
Name

Dragan

10.01.2017 11:59

Zar mislite da je sve vijecno nista nije vijecno politicke situacije u svijetu se mijenjaju a takodje i odnosi snaga pa tako nije iskljuceno da ce jednog dana kosovo ponovo biti u sastavu Srbije i da ce republika srpska biti samostalna zemlja zasto da ne a to se sve moze uraditi bez rata i prolijevanja krvi a ne kako to kaze Bakir Izetbegovic da to ne moze proci bez rata a pitam se zasto.DZaba mu njegova BIH-a ako je toliko voli ali zasto onda mrzi republiku srpsku a zelio bi da je tako lako utopi u unitarnu BIH-a neka nas vec jednom ostavi na miru...

ODGOVORITE
Name

Re Dragane glupane

10.01.2017 15:58

Dragi Dragane, gledaj sta pises. Kosovo nazad u Srbiju i RS samostalna. Dakle sve kako Srbima odgovara hahahha a nas ne pita niko nista? Pa eto isto tako ja smatram da si u pravu, moze se desiti da Sandzak i Vojvodina odu iz Srbije, da Bosna ostane cjelovita i da cak ukinemo Republiku Srpsku. Moze i ovako?

Name

Jednom opečen

10.01.2017 12:01

Baja će sigurno ići na referendum o secesiji, to mu je ostao jedini izlaz. Čim objavi datum referenduma, ja sa svojom porodicom pokrećem plan brzog odlaska. Rata možda bude, možda ne bude, ali provjeravati neću.

ODGOVORITE
Name

Veteran

10.01.2017 12:46

Pridruzujem se, ovi sto galame i ko biva oni bih ratovali prvi bih zbrisali da do nečega dođe. To sam već jednom dozivio 92 godine, najveći bukači su zbrisali kod prvog metka. E sada, da budem jasan onog dana kada se raspise referendum o odcjepljenju RS-a , ja ću već biti podaleko od Balkana sa to gledam preko malih ekrana uz viski sa ledom !

Name

Re

10.01.2017 21:28

Mislim da ce objaviti pred izbore 2018. kad to uradi sveopsta bjezanija iz zemlje.

Name

Sljivovica

10.01.2017 22:41

Pa nije on dzaba kupio onaj veci helikopter. Zar mislite da mu taj veci treba da bi treso sljive. U njemu moze vise ponijeti kad bude davao petama vjetra.

Name

DOXA

10.01.2017 12:04

Ma kakav rat pa vise se pedera skupi na paradi ponosa neg juce na paradi policije i vatrogasaca!!!

ODGOVORITE
Name

izzi

10.01.2017 12:05

Veoma opasna politika, nadam se da je narod pametan i da dobro razmisli o mogućim posljedicama. Dejtonski mirovni sporazum nema alternativu, RS-u više niko ne ugrožava ni na koji način.

ODGOVORITE
Name

MiG

12.01.2017 23:38

Od potpisivanja Dejtonskog sporazuma RS su uskratili grb, himnu, pokušali zastavu, a sada i hoće i Dan Republike, da ne govorim još 64 nadležnosti koje su joj pripadale. To znači da rat Bošnjaka za unitarnu Bosnu nikad nije ni prestao već se sad vodi drugim sredstvima, I to je veoma opasna politika, jer RS više neće nazad. Upravo kršenje Dejtonskog sporazuma na štetu RS vodi zemlju ka raspadu i sukobima.

Name

Bokser

10.01.2017 12:05

Nekim idiotima Rusi moraju objasniti jer nisu sposobni vidjeti ono što im je ispred nosa. Svaka budala zna sa nas Mile vodi u rat. Ameri žele da RS jednostrano sruši Dayton i otcjepi se i onda ide Nato akcija. Traktori će opet ići prema Srbiji. Rusi su uz Dayton tako da sami ostajemo. Našim budalama ni Rus ne može objasniti.

ODGOVORITE
Name

MiG

12.01.2017 23:41

Oni ne žele NATO akciju, već da mi sami pristanemo na se utopimo u BiH i uđemo u NATO, tako im je puno manji trošak. A onda naši mladići da idu da za njih osvajaju neka druga područja.

Name

J*beš političare

10.01.2017 12:24

Ako se ovako nastavi,a nastaviće se,samo budala ne vidi da će biti rata.Kratkog.(a nije ga odavno ni bilo)Mi u izbjeglištvu u Srbiji,Dodik u vili i stanovima s lovom.Kao RS Krajina,kukanje,kukanje....

ODGOVORITE
Name

Veliki vodja

10.01.2017 12:41

Sta ni u ovom ratu radio? Nosio pusku, steku cigara ili s pasosem preko Drine?

ODGOVORITE
Name

MANE

10.01.2017 12:41

Suština ove priče iz Moskve je da ni Moskva ne podržava ovog našeg nesretnika ,Tako da nema ništa od rata i N ORMALNO NI OD ODCEPLJENJA ,ŠTO ME KAO SRBINA RADUJE,AKO SE IKADA BUDEMO TREBALI RAZIĆI ZNAĆEMO KAD TO TREBA ,AL NEĆE NAS OVAJ BANDIT RADI SVOG STRAHA OD PRAVOSUĐA GURATI U PROVALIJU

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

10.01.2017 17:54

Re Mane Svaka na svom mjesto, treba nam malo vise pametnih i trezvenih.

Name

MiG

12.01.2017 23:41

Stav jednog časopisa nije stav zvanične Moskve.

Name

fol je u tome

10.01.2017 12:56

Sto Rusija nece pola Bosne,vec hoce citavu!

ODGOVORITE
Name

Tito

10.01.2017 22:43

Bosna je i srpska i hrvatska i bosnjacka i bosanska.

Name

koje laganje

10.01.2017 13:12

Pa Turska Rusiji obori avion i masakriraju pilota i ne zarate a kao rusija je nekad ratovala zbog Srba pa će i sada.Najbolje to Srbi znaju u krajini i kosovu i Srbiji i RS bombardovali nas a rusija vikala nemojte bas puno.

ODGOVORITE
Name

neradikalizovani bosanac

10.01.2017 13:15

25 Novembar dan drzavnosti BiH, pitanje? Nekada u buducnosti kada se poklopi da 25 novembar i bajram budu na isti dan da li ce biti diskriminisanih u toj nazovi drzavom.

ODGOVORITE
Name

Dijana

10.01.2017 16:06

Neradikalizovani, nesto mi bas ne stoji tebi to ime. Izvini sto cu ti ovo reci ali jesi zaista toliko glup ili se pravis? Jedna stvar je situacija ako se slucajno poklopi da neki vjerski praznik padne na isti dan kao i drzavni, podvlacim, drzavni, ali su to sasvim dva odvojena dogadjaja koja nisu povezana niti se obiljezavaju skupa niti na slican nacin, a sasvim drugo je to kada ti jednom entitetu koji se nalazi u sekularnoj drzavi proglasis da ima krsnu slavu (da skole hoteli, moteli, mostovi, ucionice, domovi zdravlja trebaju imati krsne slave???), dakle slavu jednog naroda i vjerski obred za sekularni praznik, u drzavi gdje su konstitutivni sva tri naroda NA CIJELOM NJENOM TERITORIJU*

Name

Zele Lipo Slavlje

10.01.2017 22:44

Dijana zimiladmu, pa mi siputuki.

Name

Mig

12.01.2017 23:46

Dijana, u pravu si da nije u redu da u sekularnoj državi sa tri konstitutivna naroda se slavi slava RS. Evo, sad više nije slava već sekularni praznik, kao što je uvijek i trebalo da bude. Šta je sad neustavno? Znači, treba da se pomjeri na drugi dan, a kao ne znate da je SVAKI dan u godini neki pravoslavni praznik? Ko koga tu farba?!

Name

rqdoman

10.01.2017 13:26

Ko volio rat dabogda mu u kući bio.

ODGOVORITE
Name

BOBA

10.01.2017 13:28

ČOVJEK JE ČITAVO VRIJEME KADA JE DRŽAO GOVOR PRIČAO DA SANJA KAD IMAŠ PREIŠE PA NEZNAŠ KUD GONIŠ ONDA STALNO TI DOLAZE SNOVI PRED OČI ALI SNOVI KOJI TE DOVODE DO LUDILA DRAGI MOJ NARODE ŽELIM VAM MIRAN SAN KOŠMAR JE NE IZLIJEČIVA BOLEST.

ODGOVORITE
Name

Brzi

10.01.2017 14:47

Ljudi nije valjda doslo do penala!!!

Name

Banja Luka

10.01.2017 14:34

Sve se može riješiti bez rata.To ti je isto kao da imaš curu a ona hoće da te ostavi , a ti je isprebijaš.Ne treba nešto siliti ako ne ide

ODGOVORITE
Name

cura

10.01.2017 17:33

Ako ne ide cura moze otici i kod majcice izprebijana

Name

pero

10.01.2017 14:36

Neka mu igor ratuje on ima zašta!?

ODGOVORITE
Name

zumba

10.01.2017 15:22

Kazu da ce mobilisati prvo one koji nisu izasli na referendum.

Name

Brane

10.01.2017 15:46

Da da , oni koji nisu bili na referendumu oni ce u prve linije, a ovi drugi će iz fotelja rukovoditi...

Name

aca

10.01.2017 14:39

Nema vise ulaganja ni jednog eura dolje sto sam napravio napravio a vi se koljite ako zelite ali bez mene dusa me boli kad vidim kako bi mogli ziviti lijepo jedni pored drugih a da sve cvata a ovako jedni prebogati a svi drugi sirotinja jer nema posla a ni napredka

ODGOVORITE
Name

Kremlj

10.01.2017 15:00

Ovo je jako zabrinjavajuce kada ovakva upozorenja dolaze iz Moskve.Politika konflikta odgovara samo vlasti koja je nesposobna.U jedno momentu,kontrolisani konflikt moze izmaci kontroli.To je jedini put koji nam,nazalost,trasira Dodik.To nije put samostalnosti RS,vec put nestanka.Niko Srpsku ne ugrozava kao Dodik jer je uspio uvuci u sukob sa cijelim svijetom.Samo deblji kraj mozemo izvuci.

ODGOVORITE
Name

Milan

10.01.2017 15:03

Ljudi Srbi su vec izgubili rat ,Svijet Bosnjake drzi pod kontrolom inace bi Bosnjaci RS davno porazili ,Dodik je jos jedna budala koja Srbe uvlaci u sukob sa Svijetom i Bosnjacima !

ODGOVORITE
Name

banja luka

10.01.2017 15:21

I Martić je pravio paradu i kako prođe

ODGOVORITE
Name

Haramija

10.01.2017 15:28

Tera ćoban ovčice, u ovom našem slučaju, pravo prema ponoru iz kojeg iz kojeg je teško izaći. A ovčice, ili bolje rečeno ovce, slijepo slušaju svog gazdu i srljaju u belaj.Bem ti takvog čobanina kojem nije stalo do svog stada.

ODGOVORITE
Name

boba

10.01.2017 15:36

NORMALAN ČOVJEK NE MOŽE DA VJERUJE KAKVE RIJEČI IZLAZE IZ OVOG ČOVJEKA DA LI LJUDSKI UM MOŽE OVO DA PODNESE OD RATA DVADESETPET GODINA ČIM SE LJUDI ZABAVLAJU OGROMAN JE TO PERIJOD MOJ NAPAĆENI NARODE ZA OVAKVE ZABAVLJAČE NARODA ŽIVOT PROLAZI MI SE VRTIMO U KRUG NACIJA JE BOLESNA NJIMA DOBRO POSMATRAJTE NAROD NIGDJE OSMJEHA MISLI NEGDJE DALEKO KO ZNA GDJE NE GLEDAMO JEDNI DRUGE U OČI SVE NAM JE POREMEĆENO SA OVAKVIM ZABAVLJAČIMA DA LI IKO IMA PAMETAN U OVOJ NAPAĆENOJ REP. SRPSKOJ

ODGOVORITE
Name

САРМАТ

10.01.2017 15:56

"Руски медији:Да ли Додик хоће рат"?Какав је ово наслов?Па зар прозападни(проамерички) "Комерсант" представља све медије у Русији?Ја редовно гледам "Россия 24","Планет",РТ,5-тв.ру(најгледаније руске тв програме)и никада нисам чуо ни једног новинара ових медијских кућа

ODGOVORITE
Name

Mata

10.01.2017 16:02

Ocigledno hoce i tada ce samo stradati sirotinski sinovi kao i uvijek dok ce Igor da jede susi negdje u Beogradu ili Moskvi.Napravi paradu u kojoj ucestvuju postari ,kul.um.drustva,ribari,lovci, da mu se svi smiju.

ODGOVORITE
Name

Leki

11.01.2017 21:45

Sta se bunite i prije rata su Dodikovi bili veliki ekonomisti i imali ogroman kapital.

Name

Alo alo

10.01.2017 18:29

Sta lupetate, kakav rat, Mile se opet udubio u politicku borbu. Vec vam je objasnjavao da svaka njegova izjava zavisi od politickog trenutka. A i politicki analiticar, Tanja Topic, je davno ustvrdila da je Mile pragmatik. Ako mu Ameri ujutro ponude veliki zalogaj sutra popodne Mile ispaljuje svoju pricu za to poodne. O tome hoce li odnosno kada ce na Balkanu opet biti rata, odlucije neko drugi. Morate se strpiti, iako se toliko volite seljakati.

ODGOVORITE
Name

Haha

10.01.2017 18:30

Ma ljudi, nece biti rata, ima jos ovdje para za pokrasti, nemaju jos svi vile kao Milokrad po Dedinju, Monte Karlu, valja i to obezbjediti, da se nadje za studiranja unucica. Jos samo po koji kreditic od par miliona da se da svojoj i kumovskoj djecici od ovih para od MMF-a i iz ruskog duga pa cemo onda vidjeti sta cemo oko ratovanja. Molim vas da svi pisete MMF-u da nas zajedno sa Milokradom zaduzuju jos nekoliko godina, a onda kad se svi kumovi obezbjede moze se sirotinja i u rat slati. Zivjela glupost i na planeti najgluplji narodi, Srbi, Hrvati i Bosnjaci. Ovce!

ODGOVORITE
Name

Laktasi

10.01.2017 18:51

Samo rat uz naseg Dodika smo zivio Dodik.Primice on izbjeglice na dedinju.

ODGOVORITE
Name

Fahro

10.01.2017 20:53

Dodiku bi najviše odgovarao rat. Još da se hoće naći neki vehabija,da zaprijeti Srbima.To bi za njega bio spas . Samo da se zaboravi stavrno stanje naroda, a on da izađe bolji nego Karadžić. Hej moj Dodik,pročitali su te ljudi ko djeca bajkice. Vrijeme je da se penzionišeš i pustiš nekog mladog čovjeka da upravlja na tvome mjestu.

Name

Dodjite sebi judi

10.01.2017 19:38

Ako iko ima pametan u Srpskoj treba da svati da ce naj gore u konfiktu proci rs, evropa nece dozvoiti rusizme i oltrone ruske da izazivaju nerede u sred evrope. dobit cete ukraijinski scenario.. vas porosenko ce odleprsati u neku vilu u rusiji a vi se koljite i zivite ko psi u 21. vijeku. Uglavu se ljudi...

ODGOVORITE
Name

ispravkaa

10.01.2017 22:51

nije Porosenko nego Janukovich

Name

Weber

10.01.2017 20:18

Čovjek je težak Milijardu Maraka kako da ode sa vlasti kad dobro zna da mora odgovarati za kriminal lakše je pozvati budale napraviti sukobe i onda se izvući iz te vukojebine BiH

ODGOVORITE
Name

Za ove internet ratnike

10.01.2017 21:32

Vidite li vi terminatori koliki je minus napolju? A na planinama duplo hladnije, plus vjetar sjeverac brise, plus magla, plus vukovi zavijaju od gladi. Jeste zamislili? E sad zamislite sebe na takvoj planini, tipa recimo Grmec, a ti rodjen u Sarajevu ili Banja Luci, boli te ona stvar za Grmecom, ali poslali te gore na liniju i sad si u zaledjenom blatu u rovu, drzi strazu, noc je, ne vidis prst pred okom. Samo zvuci vukova i vjetra. Cuna ti se smrzla, nema je, ne vidi se. Testisi ko dva oraha. Gladan si, nemas cigara, pije ti puno tvoje omiljeno hladno pivo. Pojeo bi peceno pile vise nego ista. A tek sudzuka il suve peke. Aaaa. Al nema. Al zato napolju ima -300. Mislis na bebu, djecu, zenu, majku, sestru, vjerenicu, djevojku, familiju, prijatelje.. I onda ti padne na um misao:"ratuje li Dodikov sin"? A Bakirov? A Cvijanovickin? A Majkickin mali? Na kom li su oni frontu?" Vrlo brzo postajes svjestan da oni nisu na ratistima, nema sanse. Saznas da je bajin mali na ljetovanju na Tajlandu. Vozi se gliserom u krilu mu tajlandjanka. Bakirov mali u Kusadasiju, Cvijanovickin mora da je negdje na Karibima. Tad je tamo ljeto posto je kod nas zima. Aaaaaaaa.. Slobodno se zamislite u toj situaciji. To je cak najbezbolnija situacija jer nisam spomenuo ono najstrasnije sto rat nosi: ranjavanje, pogibije clanova porodice, saboraca, zarobljavanja, logore, ratne zlocine, itd itd. Pa se dobro razmislite prije nego sto iz tople kuce lupetate po tastaturama i pozivate na oruzje. Hajd u zdravlje i nemojte bit' budale, ljubi vas brat.

ODGOVORITE
Name

Djecko

10.01.2017 22:17

Svaka cast ma kosi dasi !

Name

Istina

10.01.2017 22:29

Stari,skroz si mi probudio uspomene iz proslog rata,kohoce nek ratuje

Name

Brate

10.01.2017 22:37

Jbg.brate, komentar ti u p.materini negdje dole na dnu, malo ko ce ga procitati, al gadjas u srz.

Name

RE

10.01.2017 22:54

Svaka ti je ka Njegoseva. Ljubim i ja tebe

Name

Dobronamjerni

11.01.2017 06:31

Hahahaha 'Testisi ko dva oraha', hahaha..., baš optimistično, zar ne bi primjerenija uporedba sa graškom, zrnom bibera. Na minus 30 ladna piva i ne pada na pamet, rakija je primjerenija, brlja, što jača da je. I dalje, majka Majkićka ima dva sina, dva apeironca.

Name

Nerko

11.01.2017 07:49

Svaka ti cast

Name

Milan

12.01.2017 07:34

Ja sam Srbin, neki dan me zove kolega Bošnjak sa kojim sam radio dosta godina u istoj firmi prije rata.Rat nas poslao na suprotne strane, eto igrom slučaja obojica smo ostali. Kaže mi on : ,, zar ćemo opet u rov? Kad se sjetim zime, blata u rovu koji je do članaka, ruke i lice pocrnnilo da niko nikog prepoznati nemože. Kod kuće djeca nemaju šta da jedu,struje nema,prodavnice ne rade .....,, Eto ko nije osjetio rata, neka vidi kao to izgleda.

Name

dosta mi ga je

10.01.2017 21:37

Bilo bi najbolje da ameri ispale raketu i zavrse ga

ODGOVORITE
Name

mislim

11.01.2017 08:16

Kad pogledas komentare jasno je da ima sasvim osta sto budala sto lopova da bi se sutra ratovalo ali oni su i proslom bili posmatraci i bogatili se obicni narod je bio zrtva.

ODGOVORITE
Name

borac

11.01.2017 08:20

Sto se tice Doika on samo ratom pokusava zataskati sav kriminal koji ga opterecuje a referendumi i dan RS su njegova nada da bi moglo biti teroristicki akcija koje on silno prizeljkuje ali nisu ni islamci glupi da daju povoda za podjele koje oni ne zele dakle mozemo mirno spavati sto se tice terorizma

ODGOVORITE
Name

Pesimista sa razlogom

11.01.2017 09:58

Moreš mirno spavati i što se tiče korupcije i pljačke. To se zaustaviti ne može, ni gaće na tebi ostaviti neće, pohlepa je prirodna osobina čovjeka, prenaglašena kod balkanca....

Name

borac

11.01.2017 08:24

Sta reci??Za mikrofonom covjek sa dijagnozom i bere aplauze koliko je glup ovaj narod neda se procijeniti.

ODGOVORITE
Name

Politicari...???????

11.01.2017 08:57

Smirite duhove svi na cijeloj teritoriji drzavi Bosni i Hercegovini Srpskoj ima zivota za sve sacuvajmo nase familije djecu valja nam zivjeti zajedno na ovim prostorima treba tenzije smanjiti izmedju politicara kome je do rata vise?A ako nedaj boze dodje na ovim prostorima nema pobjednika.

ODGOVORITE
Name

Za pametne!

11.01.2017 09:07

"Ne laje cuko radi sela" i "ne boj se cuka koji laje" tako kažu stare narodne poslovice.Cuko laje da bi sebe spasio i odbranio.A zna se i od čega.Računa on na stoku neslanu da stvori situaciju u kojoj bi opet radio što je radio i spasio glavu i guzicu.A svako ko se upeca na njegovu so zaista i jeste stoka!

ODGOVORITE
Name

Beba

11.01.2017 09:44

Neka Dodik ratuje i njegov sin.

ODGOVORITE
Name

АМБАСАДОР СРПСКЕ У УКРАЈИНИ

12.01.2017 08:36

Ко је поменуо рат неписмена жено, ако си уопште жена?!

Name

BL

11.01.2017 11:08

Sjecam se retorike, nacionalnog zanosa i osjecaja u BL prije proslog rata. Ovo je cista repriza. Pa zar bas nista niste naucili? Kako mislite da ce ovo zavrsiti, ovaj put bez pomoci JNA i Srbije. Ljudi smirite se, Baju u zatvor i gradite svoj zivot u BiH.

ODGOVORITE
Name

АМБАСАДОР СРПСКЕ У ВОГОШЋИ

12.01.2017 08:25

Ти да нам делиш савете?! Благо нама с вама!

Name

Ako mogu i ja nešto da kažem

11.01.2017 18:29

Sajt Ruska Reč objavio je danas izuzetan tekst o Genadiju Sisojevu i "Komersantu" upravo ovim povodom.U Rusiji ima mnogo medija.Nije "Komersant" jedini.

ODGOVORITE
Name

cups

11.01.2017 19:52

Ma nece covjek rat to niko ne zeli samo nece da ide u zatvor po cijenu bilo cega.

ODGOVORITE
Name

Istina

12.01.2017 08:19

Uništenjem Republike Srpske nestao bi pravni osnov za krivično gonjenje lica koja su se bavila privrednim i drugim kriminalom u RS. Nažalost, mnogim srbima u RS bi to odgovaralo.

ODGOVORITE