Dvoje ubijeno u pucnjavi u Budvi

Večeras oko 19 h, u blizini budvanskog kafea "Poko", u automobilu "tojota" posle pucnjave, pronađeno je beživotno telo M. Ć. (30), iz ovog grada.

Region 04.01.2017 | 21:20
Dvoje ubijeno u pucnjavi u Budvi
Kako "Večernje novosti" nezvanično saznaju, u pucnjavi je ranjena još jedna osoba, koja je hitno prebačena u lokalni dom zdravlja, ali je preminula na putu prema bolnici u Kotoru.

Uzroci nove pucnjave u Budvi, u kojoj su ugašena još dva života, za sada je su nepoznati.

U Budvi i Crnoj Gori se strahuje da je reč o nastavku okršaja kotorskih kriminalnih klanova, čiji se pripadnici međusobno ubijaju od kraja 2014. godina, kada je u Valensiji nestao tovar od oko 200 kilograma kokaina vrednog nekoliko desetina miliona evra, dodaje list.

Pre nepunih mesec dana u Bečićima, ispred kafe bara "Trofej" rafalom iz automatske puške ubijen je Đorđe Boreta i dr Dragan Neno Zečević. Meta ubica koji su stigli motociklom bio je Boreta, brat od strica Saše Borete, osuđenog na 30 godina zatvora zbog učešća u likvidaciji visokog funkcionera MUP Crne Gore Slavoljuba Šćekića.

Ubijeni Boreta dovodio se u vezu sa jednim od zaraćenih kotorskih klanova, a ubice su ga toga dana, kako je utvrđeno, pratile duže vreme, pre nego što su ga likvidirali. Zbog sumnje da su umešani u ovo ubistvo, uhapšene su dve osobe, podseća list.

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

E BAŠ ČUDO

04.01.2017 21:54

ČUDO JEDNO DJE SE PUCA U TAKI RIZORT.

ODGOVORITE
Name

ciber

05.01.2017 10:00

Svaka čast novinaru na člankuPrvi put da nema ono"ubijen srbin .bošnjak -crnogorac i sl. več obračun mafije ma ko da su i da bogda se između sebe poubijali do posljednjeg I ne treba ni otvarati istragu samo skloni mrtva govna sa ulice da ljudi mogu normalno prolaziti.

ODGOVORITE