Holivudska glumica završila na rehabilitaciji

Holivudska glumica Heder Loklir, koja slavu stekla zahvaljujući ulogama u hit serijama "Dinastija i "Merlouz Plejs", hitno je primljena u bolnicu, nakon što je doživela "nervni slom", preneo je "Radar Online".

Zabava 04.01.2017 | 08:28
Holivudska glumica završila na rehabilitaciji
Nekadašnja seks-bomba navodno je primljena lošem stanju da su je lekari odmah zatvorili i prisilno uključili u program za detoksikaciju.

- Kada su je doveli, bila je histerična i nije mogla da prestane da plače. Morali smo odmah da reagujemo, jer je bila u lošem stanju, pod dejstvom alkohola i tableta. Nije mogla da hoda, bukvalno su je uneli na kliniku - rekao je neimenovani izvor iz bolnice za "Radar Online".
- Sada je izolovanom prostoru, koji deli sa još dvoje ljudi i izlazi samo da ode do doktora - završio je izvor.

Inače, holivudska glumica se već godinama bezuspešno bori sa zavisnošću, a do sada je pet puta bila na rehabilitaciji. Pre osam godina Loklirova se prvi put prijavila na rehabilitaciju, nakon što ju je policija privela zbog vožnje pod dejstvom lekova. Godine 2010. Heder je ponovo završila na rehabilitaciji, nakon što ju je sestra pronašla u nesvesnom stanju. Kasnije će se ispostaviti da je glumica mešala lekove i alkohol, zbog čega je nekoliko meseci bila na psihijatriji.

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar