Pametan uređaj za sve koji vole da spavaju

Revolucionarni izum pod nazivom Naptime pomoći će vam u savršenom kratkom odmoru, povećati koncentraciju i raspoloženje i uticati na veću produktivnost.

  • Magazin
  • Putovanja


EEG senzori uređaja tokom spavanja prate vašu moždanu aktivnost pa će vas Naptime probuditi u pravom trenutku, tačnije u lakoj fazi sna i u potpunosti vas mentalno osvežiti.

Dobrobiti kratkog dnevnog dremanja su višestruke. Svaki dnevni san kraći od pola sata može da pomogne pri razbuđivanju i da poboljši učenje, a takođe može pomoći i ako je noćni san bio loš ili prekratak.

Naptime je napravljen od memorijske pene s milijardama čestica osetljivih na temperaturu i sa 3D dizajnom koji ostavlja prostor za oči, tako da ne osećate nikakav pritisak, a uređaj takođe u potpunosti blokira svetlo.

Unutrašnjost maske obložena je prozračnom tkaninom i kvalitetnom kožom spolja, koja dolazi u više boja. Uređaj dolazi s HI-FI digitalnim slušalicama i uspavljuje vas uz muziku s vašeg uređaja, a za buđenje možete odabrati i omiljenu pesmu.

Kratki "dremež" utiče na smanjenje frustracija na poslu, smanjuje razdražljivost, ali i donosi bolje rezultate. Dremanje od 10-20 minuta dnevno, barem tri puta nedeljno, poboljšava kognitivne sposobnosti za čak 40%, delotvornije je od šoljice kafe i za 37% smanjuje rizik smrtnosti uzrokovan srčanim bolestima.

Naptime je kroz platformu Indiegogo do sada prikupio više od 28 hiljada dolara i time gotovo ostvario svoj cilj.


B 92
foto: you tube

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.