Hiljade zvanica na rođendanu djevojčice iz Meksika

Hiljade ljudi iz više krajeva Meksika prisustvovalo je proslavi 15. rođendana Meksikanke Rubi Ibara Garsije, čiji su roditelji preko „Fejsbuka“ uputili pozivnicu za taj događaj.

Zanimljivosti 27.12.2016 | 12:24
Hiljade zvanica na rođendanu djevojčice iz Meksika
Nedavno je otac slavljenice putem Fejsbuka objavio video-pozivnicu gde poziva sve na rođendan svoje ćerke, u selu La Hoja od 200 stanovnika na severu Meksika. Taj poziv prihvatilo je 1,3 miliona korisnika Fejsbuka.

Majka slavljenice rekla je da je njen suprug mislio na žitelje susednih sela kada je uputio poziv, ne na ceo svet, ali je video-poziv pregledan više miliona puta.

Bilbord sa „Doborodošli na moj 15. rođendan“, iznad šatora i stolova sa hranom, sa Rubinom fotografijom, dočekao je zvanice. Proslava rođendana imala je razmere velikog muzičkog događaja.
Jedan od gostiju iz susedne meksičke države došao je na proslavu u nadi da će da dobije haljinu za svoju unuku, za njen 15. rođendan u maju.

Rubi, tinejdžerka s dugom crnom kosom i protezom, od objavljivanja poziva za rođendansku proslavu je gostovala na televiziji, a jedna avio-kompanija ponudila je promotivne cene za one koji hoće da dođu na njen 15. rođendan, važan datum koji porodice proslavljaju u Latinskoj Americi.

Proslava je u početku planirana za 800 zvanica, ali su lokalne vlasti pomerile mesto događanja na zemljište od više hektara i uvele mere bezbednosti.

Žitelji La Hoje nadaju se da će od proslave Rubinog rođendana imati i koristi i da će se, zahvaljujući tom događaju, konačno mreža mobilne telefonije proširiti i do njih.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar