Lečić uhvaćen u zagljaju sa misterioznom brinetom

Otako je pokrenut razvod Branislava Lečića i Nine Lečić, mlada voditeljka je posećivala razna gradska dešavanja dok Branislava nismo skoro nigde mogli da sretnemo - do juče uveče.

Zabava 27.12.2016 | 12:09
 Lečić uhvaćen u zagljaju sa misterioznom brinetom
On se pojavio na jednoj gradskoj proslavi i uhvaćen je u prisnom zagrljaju sa nepoznatom brinetom.

Njih dvoje su petnaestak minuta šaputali, a onda je lepotica otišla u nepoznatom pravcu. Naravno, pre toga su se izljubili u obraz. Međutim, prisutni su sve vreme komentarisali kako se čini da među njima postoji nešto više.

Mlada Lečićeva prijateljica je sve vreme bila okrenuta leđima i bujnom kosom je, tokom razgovora sa njim, prikrivala lice tako da nismo mogli da ustanovimo o kome se radi.

Ipak, mogli smo da primetimo da je Lečiću bilo izuzetno drago što je vidi.

Glumica i voditelj su početkom novembra javno priznali da su odlučili da se razvedu nakon šest godina braka iz kojeg imaju sina Lava.

- Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda, zbog verovatno uobičajenog razloga - udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno. Zbog svega što je u ovom braku bilo divno i lepo, ne želimo pojedinačno dodatno da se oglašavamo po ovom pitanju i zato smo sastavili ovu izjavu. Molimo novinare ovim putem, da nas više povodom ove teme ne kontaktiraju – rekli su Nina i Branislav Lečić za u saopštenju.

 Inače, Lečić je nedavno istakao da razvod nije prouzrokovan prevarama.

- Neka misli ko šta hoće. Nas dvoje smo odlučili da više ništa ne pričamo o razvodu. Dali smo saopštenje i mislim da je to jedino što treba da se zna. Znamo da nas čeka medijski haos, ali mi smo odlučili da se više ne oglašavamo tim povodom. Znam da će izmišljati prevare i razne gluposti, ali Nina i ja znamo šta je naša istina - kaže za "Blic" glumac Branislav Lečić.
Nina je nakon razvoda ostala da sa sinom Lavom živi u zajedničkom stanu dok je glumčeva adresa, za sada, nepoznata.

Blic
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

m

05.01.2017 10:58

Stara Drtina

ODGOVORITE