Ko će dobiti najviše para za najluđu noć?

Iako je većina građana Srbije podržala inicijativu da se novac za novogodišnje nastupe umesto muzičkim zvezdama preusmeri za pomoć bolesnoj deci ili za neki sličan humani cilj, većina gradskih vlasti nije odustala od organizovanja dočeka na gradskim trgovima uz velika imena sa estradne scene.

Zabava 22.12.2016 | 14:33
Ko će dobiti najviše para za najluđu noć?
Najveći honorar dobiće Zdravko Čolić, koji će u najluđoj noći nastupiti na Trgu slobode u Novom Sadu. Prema izvorima, on će za to dobiti čak 60.000 evra.

 U visini honorara prati ga Željko Joksimović, koji nastupa u Budvi, i koji će več 1. januara biti bogatiji za 50.000 evra.

- Posle devet godina se vidimo ponovo u ovom gradu na trgu za doček - rekao je Zdravko Čolić podsetivši da je poslednji put na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu nastupio za doček 2008. godine.

Čolić je rekao da je ove godine rado prihvatio poziv novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića i zbog toga što je Novi Sad proglašen za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, navodeći da će pevati za honorar koji će biti značajno manji nego prethodnih godina.

- U Novoj godini ću, kao što to uvek i radim, ljudima poželeti zdravlja, ljubavi i mir na ovim prostorima - rekao je Čola za N1 i dodao da će na repertoaru biti brže pesme prilagođene zimskom vremenu.

- Volim Novi Sad, volim Vojvodinu i onda haj'mo ponovo posle devet godina da se družimo na trgu - poručio je pevač.

Novogodišnji nastup dobro će naplatiti i oni koji nastupaju u klubovima i hotelima, poput Dare Bubamare, Nataše Bekvalac, Aleksandra Prijović, koje pevaju u Beogradu, Emina Jahović, koja nastupa u Budvi, i Marine Tadić, koja će nastupiti u Banja Luci.

Blic
foto: internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Adrijan

23.12.2016 12:19

Marina Tadić????? Ko ce njoj nesto platiti, ja stvarno slusam svu muziku i sve ove pobrojane, al nju niti znam niti znam sta ta zena pjeva i kako izgleda.

ODGOVORITE