Nisam plakala zbog tima, već zbog brata!

Košarkašica progovorila o hapšenju rođenog brata Milana...

Košarka 04.12.2016 | 12:15
Nisam plakala zbog tima, već zbog brata!
Milica Dabović, koja se nedavno povukla iz srpske reprezentacije, rekla je za magazin "Gloria" da nije plakala zbog oproštaja od tima, već zbog činjenice da brat Milan nije bio tu da gleda kako mu se sestra oprašta od reprezentacije.

Milan Dabović uhapšen je u septembru na Brankovom mostu, a policija je u njegovom vozilu pronašla skoro dva i po kilograma kokaina.

"Greše svi oni koji misle da sam plakala zbog završetka karijere, suze su mi krenule zbog brata Milana koji nije mogao da gleda kako mu se sestra oprašta od reprezentacije. Toliko me je to zabolelo, da nemam reči kojima bih opisala taj trenutak," rekla je ona tom magazinu.

"Daj Bože da je Milan mogao da gleda utakmicu. Postoji snimak, gledaće kad izađe. Bez obzira na sve što pričaju, on je moj i Anin brat i svi jedva čekamo da ga vidimo sa porodicom koju ima. Niko nije bezgrešan," rekla je Milica, kojoj veoma teško pada boravak brata u zatvoru.

"Boli me, mnogo me boli... Ali sve se dešava sa nekim razlogom. Idem kod njega, nosim mu hranu. Meni ne treba da mi on pokazuje emocije, on je sada u svom svetu i mora da razmišlja kako će vreme proći. Ali ponavljam, on je moj brat," rekla je Milica.

Napastvovao me je predsednik grčkog kluba

Košarkašica je podsetila i da će uskoro izaći njena autobiografija, koja će mnoge šokirati jer će opisati sve što je doživela tokom karijere.

"Napastvovao me je predsednik grčkog kluba u kojem sam tada igrala, hteo je da ima odnos sa mnom. Pošto sam ga, naravno, odbila, nije mi isplaćena ni plata, a kamoli ono što mi je sledovalo po ugovoru, pa sam morala da odem u drugi klub," ispričala je Milica.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sada voda Šimu

04.12.2016 11:39

Sada vodu za sobom nekog Šimu budaletinu kaja je napala i povrijedila radnike obezbjeđenja u tržnom centru u Beogradu

ODGOVORITE