Bendu S.A.R.S. uručena MTV nagrada

Bendu "S.A.R.S" večeras je uručena "MTV Best Adria Act" nagrada, a članovi sastava su predstavili i svoju rodjendansku LP ploču simboličnog naziva "10".

Zabava 15.11.2016 | 10:15
Bendu S.A.R.S. uručena MTV nagrada
Frontmen benda Žarko Kovačević rekao je da im nagrada znači jer je došla od strane publike.
 
- Takve nagrade nam mnogo znače, nagrade kritičara ne toliko - kazao je Kovačević i naglasio da im je MTV mnogo pomogao tokom karijere, čak su u saradnji izdali i nekoliko albuma.

Kovačević je rekao da su povodom proslave 10 godina karijere objavili i LP ploču - kompilaciju 10 pesama, pesama koje se publici najviše svidjaju i onih koje su članovi benda odabrali kao veoma drage.

Odgovarajući na pitanje o daljim planovima, Kovačević je najavio promociju poslednjeg albuma i objavljivanje nekoliko spotova, a očekuje ih i više koncerata o kojima fanovi mogu blagovremeno da se obaveste na zvaničnom sajtu benda.

Deril Fidelak ispred MTV-a, uručujući nagradu, rekao je da je za njih "S.A.R.S" poseban bend koji su od početka podržavali i promovisali.

Na ploči, koju su u tiražu od svega 250 primeraka objavili "Mascom records" i "Južni vetar", našli su se hitovi "Perpsektiva", "Ko sam ja", "Budjav lebac", "Pepeo", "Praštaj", "Lutka", "Kakav divan dan", "Ratujemo ti i ja", "Dane brojim", "Fanki mjuzik".

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar