Bajić: Bijeli bubrezi Milorada Dodika

Prije nego što pročitate sledeći tekst molimo vas da pogledate video koji je krajem septembra bio najčešće emitovan televizijski spot u Republici Srpskoj.

Republika Srpska 25.10.2016 | 20:00
Bajić: Bijeli bubrezi Milorada Dodika

Ne tako davno, 15. jula ove godine, jedan čovjek, ili bolje rečeno institucija, obraćao se prisutnima sa govornice u Narodnoj skupštini Republike Srpske, tumačeći političke termine i životne situacije.

„Referendum, kao način izjašnjavanja naroda, koristi se u izuzetnim situacijama, a izjašnjenje građana Republike Srpske o Danu Republike Srpske je jedna takva situacija.“

Mrtva tišina u skupštinskoj sali, samo po koji uzdah obožavanja, dramska pauza s namjerom da se pojača efekat izrečenog, pa nastavak u sličnom maniru:

„Nakon referenduma, vratićemo se u Skupštinu i donijeti zakon da je 9. januar Dan Republike Srpske. Ne samo da izrazimo volju naroda, već i da odbacimo nametanje odluka!“, zaključio je svečano, prepoznali ste već i lik i djelo, Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

Kolika muda ovaj čovjek ima, mislio sam u sebi, gledajući kako poslanici stranaka iz Republike Srpske, nošeni na krilima govora prvog među jednakima boljeg entiteta, svi k’o jedan, dižu ruku i daju podršku jasnom i nedvosmislenom referendumskom pitanju:

„Da li podržavate da se 9. januar obilježava i slavi kao Dan Republike Srpske?“

Odluka je pala. Ide se na referendum. Mi protiv njih, prsa u prsa. Dosta smo se zajebavali i sa Bakirom i sa međunarodnom zajednicom. Dosta nas se gurkalo. Dosta smo stajali po strani. Da se čuje volja naroda, pa nek’ bude šta bude.

Formirana je komisija, izabran je datum, odštampani su listići: 25. septembra mi odlučujemo o svom prazniku i biće kako mi kažemo. Snimio se spot. Kačili se bilbordi. Dijelili se leci. Organizovale se čitave emisije. Da se vidi ko hoće, a ko neće na referendum – ko je vjera, a ko nevjera.

Od početka je bilo hulja koje su osporavale referendum: bilo ih je koji su govorili da je to predizborna kampanja SNSD-a, bilo ih je i koji su tvrdili da je glupo potrošiti tolike pare kad se mišljenje i volja naroda već zna, ali neka; ne žali predsjednik para da čuje šta narod ima da kaže.

Prijetio je ko je stigao. I Incko, i Amerikanci, i Francuzi, i Englezi, prijetili bi vjerovatno i Kinezi, da su znali kakav se pičvajz sprema. Halilović otvoreno najavljivao rat, Dejton se dovodio u pitanje, Ustavni sud zabranio održavanje referenduma, Vučić molio da se odustane, Zapad najavio sankcije, al’ džaba; Mile ni da trepne.

„Narod je najjača priča. On je jača priča od Ustavnog suda i tako će odluka koju će donijeti narod na referendumu o Danu Republike imati veću pravnu snagu,“ poručio je Dodik, na svega dvadsetak dana pred referendum, džaba sankcije, džaba sve.

Ne možete da me pogledate u oči i iskreno kažete da svako od vas nije bar jednom u ovih pola godine pomislio: kolika muda ovaj čovjek ima.

I došao je taj dan. Narod je izašao u rekordnom broju, svi sa jednom mišlju, svi sa jednom idejom, da se spasi naša srpska stvar, da se jasno i nedvosmisleno odgovori na pitanje:

„Da li podržavate da se 9. januar obilježava i slavi kao Dan Republike Srpske?“

Ostalo je istorija.

Čak 99,81% građana Republike Srpske koji su izašli na referendum reklo je sudbonosno „DA“. Ponoviću to još jednom, slovima: devedeset i devet zapeta osamdeset i jedan posto građana Republike Srpske koji su izašli na referendum podržalo je ideju da se 9. januar obilježava i slavi kao Dan Republike Srpske!

To je za pola procentnog poena više nego što je Kim Jong Il dobio kad je posljednji put izabran za predsjednika Sjeverne Koreje. Vučić je manju podršku dobio za predsjednika SNS-a, a bio je jedini kandidat. Na referendumu za pripajanje Krima Rusiji svega je 96,77% glasača bilo „za“ i možete samo zamisliti kako se popišano Vladimir Putin osjećao kad su mu javili rezultate referenduma u Republici Srpskoj.

– Šefe, šefe, 99.81% za Dodika! – utrčao je Medvedev unezvjeren u Veliku palatu Kremlja, mašući papirima.

– Je l’ me zajebavaš? – u nevjerici će raskolačiti oči šef ruske države.

– Sad mi javili iz ambasade..

– Znaš kad sam bio uvjeren da će otkazati referendum. – divio se Putin Dodiku.

– Ma kakvi, šefe, znaš da se on ne boji nikoga. – pojasni Medvedev.

– Jebote.. – razmišljao je naglas Vladimir Vladimirovič o mošnicama Milorada Dodika – …kolika muda taj čovjek ima.

„Ponosan sam na narod Republike Srpske, ponosan sam na sve one koji su glasali i neka je sram svakog Srbina koji nije izašao na referendum“, izjavio je predsjednik isto veče, poslavši nedvosmislenu poruku koliko mu mišljenje naroda znači, pa nastavio već sutradan:

„Sada znamo da građani nisu bili spremni da se odreknu 9. januara. Niko u Republici Srpskoj, ni od sadašnjih, ni od budućih političara, neće moći zanemariti volju naroda. Ovo je jaka volja naroda kako bi se odredio prema nečemu što je za njega važno“.

I, nakon što je narod nedvosmisleno podržao ideju da se 9. januar obilježava i slavi kao Dan Republike Srpske, ponoviću još jednom, iako znam da ste već naučili napamet, čitavih 99,81% nije bilo spremno da se odrekne Dana Republike Srpske, nakon kraćeg natezanja, povuci – potegni, na posljednjem zasjedanju Narodne Skupštine Republike Srpske, proglašen je zakon kojim se, ukratko, odričemo Dana Republike Srpske.

Vidite, Ustavni sud BiH nema, niti je ikada imao, problema sa Danom Republike jer se, čak ni sa obilježavanjem tog praznika dana 9. janara, nego sa proslavom tog i takvog Dana Republike kao republičkog praznika i svim onim što kontekst republičkog praznika podrazumijeva, pa je shodno navedenom, naložio Narodnoj Skupštini da izmijeni član 3.b) Zakona o praznicima RS, koji 9. januaru daje karakter republičkog praznika.

Rezultat referenduma od 1.42 miliona KM, predizbornog spota sa malim Stefanom koji je rođen baš na 9. januar, pjesme o zemlji u „kojoj se krsna slava proslavlja“, te čitavog „Tima za postupak pred Ustavnim sudom BiH u vezi Zakona o Praznicima“ je pičkasti Zakon o Danu Republike Srpske, od čitava 4 člana, po kojem se 9. januar obilježava i slavi kao sekularni praznik, o kome se, manje – više, ništa drugo i ne zna, osim što se 9. januaru oduzima karakter republičkog praznika koji je do sada uživao.

Ovaj i ovakav Zakon o Danu Republike Srpske nije ništa drugo nego jasan i nedvosmislen akt kojim se, na koncu konca, ipak, podvija rep i decidno poštuje odluka Ustavnog suda Bosne i Hercegovine, sjećate se već, one šupe u Sarajevu od koje je narod „neuporedivo jača priča“.

U istoriji parlamentarne demokratije, naravno, ako parlamentarnu demokratiju shvatimo dovoljno široko da u nju stanu i akteri sa političke scene Republike Srpske, nije zapamćeno da je neko toliko molio, insistirao, prijetio i ucjenjivao narod da se izjasni po nekom pitanju i jasno kaže svoje mišljenje, samo da bi se po tom mišljenju popišao već sutradan.

Kolika muda ovaj čovjek ima.

Blog Boris Bajić

Komentari / 60

Ostavite komentar
Name

ŽUĆO

25.10.2016 18:12

E DA OVAJ GLUPI NAROD ZNA KOLIKO SU NJEGOVA MU.A MALA NE BI DOBIO NA IZBORIMA NI 1 POSTO GLASOVA, DEZERTER PRIČA O HRABROSTI, MALI MIŠ BIO I OSTAO, A TEK ĆE SE VIDJETI

ODGOVORITE
Name

Dragan

25.10.2016 18:52

Čekamo to i čekamo...idu dani, mjeseci, godine...proći će i život tako...

Name

POTPISUJEM

27.10.2016 13:44

Dragane isto mislis sto i ja i sve potpisujem.Sta se on koji k..c hvata Hegela i Vebera, nema on moci da vodi SDS.Po meni Dragane samo je mogao to da radi Milicevic iz Teslica i to i on nije onaj pravi,ali za Vukotu car.

Name

Ko je sad ovaj

25.10.2016 18:21

Ko je sad ovaj Bajić? Cijenim blogove Radovanovića i Gligorića ali ko je ovaj?

ODGOVORITE
Name

BL

26.10.2016 04:04

Vjerovatno covjek sa najvecim mudima u BL

Name

Jasno

25.10.2016 18:26

Jednom shvatite za svagda.Narod je g... narod je krezav.I ovome narodu treba oduzeti pravo da glasa.Pravo glasanja ima Baja i njegovih hiljadu tajkuna i niko više.Kus i tišina.

ODGOVORITE
Name

Psiho-Analitčar

25.10.2016 18:42

Dokazani prevarant, krije se iza nekih vjerskih i plitičkih lidera, nosi brojanicu kojom želi da izazove "samilost i saosječanje" u nazovi ljubav prema stradanju svog naroda koga je ostavljao i onda kada je ginuo , prodajući turcima cigare, glasajući za Vensovenov plan, nasilno rušeći vlast i sl... Ovo predstavljaju karakterne osobine čovjeka koji ima ŠIZOFRENI GEN koji će se aktivirat onog časa kada osjeti da više nema ko da ga zaštiti...zato jeste i otišao kod ambasadora Srbije u Istočno Sarajevo da traži "pomoć i zaštitu" i da ostvari vezu sa Vučićem.....Brojanica u ruci i drska i bezobzirna komunikacija sa novinarima su predznaci stresa i gubitka stabilnosti koji su preznak poteza koji su u neuropsihološkoj praksi poznati kao ŠIZOFRENIJA..

ODGOVORITE
Name

mami

25.10.2016 18:50

Da ima to sto kazete otisao bi u Sarajevo i odgovorio na predvidjena pitanja! Kako ga nije sramota! Glumi velikog baju i ponasa se kao kabadahija a hrabrosti koliko mis! Fuj...

ODGOVORITE
Name

AloMićko

25.10.2016 18:54

Promotivni spot je bezveze,dečko kaže ima otadžbinu,krsnu slavu i ognjište?? Ko to osporava? Momak,tebi sa spota,ko ti to osporava?

ODGOVORITE
Name

re micko

25.10.2016 19:17

M pusti ga nije ni njemu lako samo nabraja ono sto ima zasto ne kaze ono sto nema dana radnog staza naprimjer ili zdravstveno osiguranje i jos toga puno sto svako normalan treba da ima.

Name

Spot je smeće i antireklama

25.10.2016 20:14

ali stoka ne razumije. Zna za travu koju pase. Ali , uspjelo je . Goebels je još aktualan.

Name

obrad

25.10.2016 21:31

Da to nije Igor na spotu njegov tata pogino u ratu i dobi momak 3 miliona ostete

Name

EUCHARIA DANIEL

26.09.2017 00:04

Да ли су вам банке и друге финансијске институције одбијене? Да ли вам је потребан кредит за консолидацију или хипотека? Не тражите више као што смо овде да све ваше финансијске проблеме претворимо у ствар прошлости. Ми кредитирамо средства особама и предузећима којима је потребна финансијска помоћ по стопи од 2%. Није потребан број социјалног осигурања и није потребан кредитни преглед, 100% гарантовано. Желим да користим овај медијум да вас обавестим да пружамо поуздану и корисничку помоћ и радо ћемо вам понудити зајам. Зато нам пошаљите е-маил данас: ([email protected]) да се пријавите за кредит.

Name

eto

25.10.2016 19:00

ja mislim da ti ne znas nista

ODGOVORITE
Name

Rulja

25.10.2016 19:07

Srbima je 35 godina vladao Hrvat bravar a da nece fakultetski skolovani Bajson.

ODGOVORITE
Name

Bravar koji je znao

25.10.2016 20:04

Svirati klavir. Sigurno nije bio Hrvat, seljačko dijete. Znaju Englezi! Oni su glupe Karadjordjevice i uvukli u oba rata u kojima smo izgubili sve. A najviše stanovništva. Hrvati elegantno sve mimoišli. Mogli smo i mi. Ali mi nemamo političare, crkvu, intelektualnu elitu, koji treba da brine o svom narodu i budućnosti. Zato danas jesmo stoka.

Name

adzenda

25.10.2016 19:11

Nije do njega, do stoke je.

ODGOVORITE
Name

Петар

25.10.2016 19:13

Дан Републике Српске је 09. 01. Велика побједа СРПСКОГ НАРОДА и предсједника Републике Српске. Значај одржаног референдума је тај да ће сада бошњачки политичари добро размислити да ли ће тражити укидање назива Републике Српске или да ли ће међународни западни фактор и политичари из ФБиХ гурати БиХ у НАТО без сагласности РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, јер у том случају као одговор ће добити још један РЕФЕРЕНДУМ. Српски народ неће да буде фикус у држави БиХ.

ODGOVORITE
Name

Copy/Paste

25.10.2016 19:21

Lepo pises, onako, kao sto je i Gebels radio! Propaganda! Referendum nije nista donijeo osim sto se pojavilo jos vise vas PSIHOPATA koji zive kao na nebu! Konji sa uzgijama! Miloradovi konji! Konji koji podrzavaju DEZERTERA, PSIHICKOG BOLESNIKA, SVERCERA i pitaj boga sta vec!

Name

amin

25.10.2016 19:25

Bravo Petre,napokon da neko nesto normalno i pametno napise

Name

Iznogud

25.10.2016 19:27

Nije to nikakva pobjeda predsjednika, jer se isti popisao na referendum. Svi koji smo izasli nije da smo dzabe izlazili, ali nismo ni ostvarili u potpunosti ono sto smo htjeli, jedini koji je u potpunosti ostvario svoj plan je isti taj Laktasenko Milokrad koji je na kraju se i vidi iskoristio svoj narod i referendum za izbornu kampanju.

Name

laktaši

25.10.2016 19:38

Iduce godine se organizuje referendum u CIJELOJ BiH sa pitanjem : Da li ste za ukidanje Republike Srpske

Name

Ti još živiš u 90-tim.

25.10.2016 19:50

Ko su Srbi? Glupa stoka koja je odvajkad gurala prst u oci jačem od sebe. I uvijek odbijala po nosu. Sto se bar jednom ne ugledamo na Hrvate. Ovako , izumrijecemo, ako već nismo. Samo se čeka dan sahrane. Opet kažem Srbi su stoka. Žalim sto sam rodjenjem pripadnik tog glupog naroda! Koji nema pravu intelektualnu, crkvenu, političku elitu. Sve same Jude!

Name

kiza

26.10.2016 04:51

E Petre, Petre sada si vec preterao. Ali nema veze dobio si peticu ma lotou. Ajde sada kod predsednika po jos 50 KM. Ali nemoj vise ako tako nastavis ova nasa stabilna drzava ce bankrotirati.

Name

Lune

25.10.2016 19:26

Ovo sto je danas izglasano to je trazio i Ustavni sud BiH! Ne znam zasto je onda uopste bio referendum!?

ODGOVORITE
Name

re Luna

25.10.2016 20:43

Da bi se ovce po ko zna koji put osisale. Jeste da za Baju 1.42 miliona KM i nije neka lova, ali nije ni za baciti. Baja sit, ovce na broju!

Name

Drina1

25.10.2016 19:27

Nevjerujem da ce, ako je vas prevario mile,ovim zakonom prevariti Ustavni sud BiH.

ODGOVORITE
Name

Običan čovjek

25.10.2016 19:36

"Bijeli bubrezi Milorada Dodika". Ako je životinja; Govedo, Ovan i reda ostali Halal hrane. Tada i Muslimani mogu slaviti. Ako je riječ o Svinji, mislim da Muslimani, trebaju podnijeti apelaciju, preko Izetbegovića Resulemi. Mi Srbi izgleda možemo svašta. Tako i biramo...

ODGOVORITE
Name

boro

25.10.2016 19:42

bijeli bubrezi - damu - za 55 % srba u RS -u .

ODGOVORITE
Name

Mislim-man

25.10.2016 19:45

Izvinite što ovaje komentar nije baš u kontekstu ali mi je dosadilo ovo prebivanja vode iz čaše u času. I za RS i Za FBIH, ljudi riješite se kancerogena (ovakvih nacionalnih stranaka) i nacionalnih pitanja, male ste vi nacije nema vam hljeb a od toga. Evo vam rjesenja: Neka u federaciji izglasavaju stranke u RS i Narod RS neka izglasava stranke u Federaciji, tim barazom se rješavate ovakve bolesne retorike koja će trajati 200 godina... svi nam se smiju, jedino tako ćete izglasati stranke prosperiteta - ljudi, u pamet se, ništa vam dani mjeseci i godine republika i državnosti ne pomazu

ODGOVORITE
Name

Neko Prvi

26.10.2016 10:25

Pa svi nešto glasno govore Treba ovo Treba ono, a niko nema m*da da krene prvi. Hajde da krenemo iz početka. Ja idem Prvi ko će za mnom. MAn' se priče iza skuta mame/žene iliti čega već. NAši stari su bili oni koji su imali nešto što se zove petlja. Mi idemo u koloni na klanicu i svi vičemo u glas da treba nešto promijeniti. Svi ćemo mirno da sjedimo i čekao da neko krene dizati revoluciju i kada ne uspije , nazvaćemo ga duševnim bolesnikom, jer nije imao podršku. Evo idem ja prvi ko ide za mnom.

Name

Mislim-man

27.10.2016 17:44

Care u inostranstvu sam već 25 godina se ne mjesam u glasanje izglasavanje i proglasavanje...Nisam ni tada pobjego... nego sami se skrio u inostranstvo

Name

boki

25.10.2016 20:02

Jel i ovaj bloger Boris jedan od Bosicevih savjetnika?

ODGOVORITE
Name

visoko

27.10.2016 08:09

Bloger je jedan castan,pametan i hrabar momak.Izbjegao ispred muslimanskih hordi koji samo na dan prije pobise mnoge neduzne Srbe,komsije Borisa Bajica.Stradase Damjanovici,Vukovici,Cvijetici i mnogi drugi.

Name

Petar

25.10.2016 20:10

Nije ni demokratski da se Dan Republike Srpske proslavlja kao krsna slava. U Republici Srpskoj participiraju i drugi narodi kao i ateisti. Vjera je pitanje izbora i stvar pojedinca, kao sto je i krsna slava stvar domacina kuce i slava kuce. U cemu je problem 09.01. Je dan REPUBLIKE SRPSKE i to ce i ostati.

ODGOVORITE
Name

obrad

25.10.2016 21:19

Petre sutra dodi u kabinet za pionirsku kapicu i maramu licno kod presjednika

Name

kiza

26.10.2016 04:47

Petre svaka cast upravo si zaradio dzek pot. Odmah kod predsednika po svojih 100 KM

Name

Mile

25.10.2016 20:12

Milorade sad ti je ovo proslo, prevario si nas neka ti je na cast i obraz ako ga imas. Sa ovim covjekom nema sale on je spreman preko mrtvih gaziti samo da sebe spasi, kakva Republika kakav narod nista to njemu nije bitno samo vlast i moc sta ce biti sledece sto ce podvaliti narodu ni pomislit ne smijem.

ODGOVORITE
Name

mislim

26.10.2016 04:55

Mislim da je vec kasno sve izdogovarano samo treba sprovesti a toliko vremena ima

Name

Mico

27.10.2016 10:08

Dok je ovaca biće i vune.

Name

bojan

25.10.2016 20:14

Ovaj clanak pripada zutoj stampi

ODGOVORITE
Name

Brod

25.10.2016 21:42

TI pripadaš crvenim kmerima.

Name

boban

25.10.2016 23:25

Kome ti pripadas slepce jedan izvinjavam se stvarno slepim osobama

Name

turboskara

25.10.2016 21:26

Mucke Serija 22578690.mile pro/daje narodu referendum sljedi nastavak u sljedecoj emisiji ce te vidjeti baja prodo na/ rodu golu vodu pola uzma vlasti pola sebi daje i nakraju price bice nas zajebani sve vise i vise

ODGOVORITE
Name

galeb

25.10.2016 22:34

ima on i njegova bratija m....samo za kriminal i placku sopstvenog naroda

ODGOVORITE
Name

borac

26.10.2016 04:53

Najgluplji narod u Evropi smo pa nam on kao takav i odgovara mi pamtimo samo sta je bilo poslednje.

ODGOVORITE
Name

borac

26.10.2016 04:56

Smijesni ste vi sto ce mile da zali RS pa nije je ni gradio

ODGOVORITE
Name

Podrinjac

26.10.2016 05:01

U predsednika nemam poverenje iako sam se nekada borio da on dodje na vlast ali nakon prvog mandata nije mu trebalo vise davati poverenje.Sve ove godine radio je samo za sebe i svoje bliznje.Nisam mu verovao ni za referendum jer je bila najavljena skupstina koja ce da usaglasi zakon sa Ustavnim sudom BiH.Pa koliko neko puta treba da vas prevari a vi mu verujete.Na referendum nije izaslo izmedju 40 i 50 procenata gradjana koji su procitali igru velikog vodje.Sto se mene Tice izmedju njega i Bakira nema razlike.Inace sam borac prve kategorije koji se bori da sa 400km prezivi mjesec dana a i moja djeca ne rade.

ODGOVORITE
Name

Dare

26.10.2016 07:44

Svaka čast.Isto mišljenje imam. Bio sam za to da on dođe tad kad je došao. Čak i na tenkovima SFOR-a ali sam razmišljao daj da se mijenja da idemo napred. Sjećam se njegovog govora u skupštini kad je rekao za prodaju Telekoma da se ne prodaje i kaže doslovno " koji domaćin prodaje najbolju njivu". Čim je došao on prodade najbolju njivu. Tad sam shvatio o kakvom je prevarantu riječ. Da je samo ostalo na tome, kad poče Banke pljačkati, razvaljivati Glinicu koja pola Podrinja hrani i čovjek upropasti sve. Njegova vlast će ostati upamćena jer rezultati današnjih poteza uvjek dođu sa otklonom tj za neko vrijeme, Zaduživanja koja se rade ona imaju Grejs period i u tom periodu mi smo srećni ali taj period prođe i već u 2017 dolaze oni veći krediti za vratiti.Zamislite da morate vratiti kredit a vi posao izgubili. Kakav je to osjećaj, potpuno isto će i nama biti jer će se morati povećavati porezi i akcize i sve dr. Možete li zamisliti kakvo ćemo društvo tad izgledati? Ne morate biti vizionar da to vidite, sve je jasno. Samo oni koji kreiraju tu krizu, oni i njihova djeca neće biti tu jer će sa novcem od namještenih tendera i provizija od uvoznog lobija zivjeti negdje drugo. Kreatori te politike o tome su prestali govoriti jer više ne mogu ni da lažu pa su prešli na polje LAŽNOG PATRIOTIZMA. Ovo što je donešeno na skupštini tj da možete slaviti 9 Januar ako vam se slavi je u najmanju ruku smiješno. Pozdrav svima.Ako Baju ne skinemo sa vlasti, ko zna šte će se dalje dešavati i namješteni incidenti i sve drugo. Samo vas molim malo razmišljajte.

Name

dijagnoza

26.10.2016 05:42

Za ovo stanje oko 9.januara ljudi bi rekli posle uporne tvrde stolice Milorada Dodika izglasano je proliv rešenje il najprostije rečeno ,,po običaju usro se na kraju,,.

ODGOVORITE
Name

Cirilicu

26.10.2016 05:45

Dali je neko od vas sto komentarisete ovdje gledao cirilicu na BN sinoc. Ako jeste dali se iko od vas zapita kakvi ste vi to ljudi!?

ODGOVORITE
Name

Bole

26.10.2016 06:41

To znaci ... Da ni jedan privatnik koji nije dovoljno naconalista ili ga srpstvo ne interesuje bas nece dati slobodan dan radnicima! To znaci ako kojim slucajem radis za NEsrbina sigurno neces imati slobodan dan! To znaci da ce SVE institucije morati da rade devetog januara ili bolje receno tog dana cemo sve u ruke dati NEsrbima!

ODGOVORITE
Name

bog i bubibubreziezi

26.10.2016 07:05

Upravu su svi oni koji kazu da je Dodik bog On je nas uvjrio da vjerujemo u nen Vjerovatno a to je postulat svake religije pa ti vjeruj njemu

ODGOVORITE
Name

Vuk

26.10.2016 07:29

Kakve smo mi ovce.Koliko lažnjaka paradira ovom državom, Ganič 92 Bogičevic, Baja ih je sve nadmašio. Fuj

ODGOVORITE
Name

gavrilo

26.10.2016 07:48

Što je više kleveta i laži....

ODGOVORITE
Name

Srpske ribice

26.10.2016 08:05

Srbi imaju pamćenje kao zlatna ribica (30 sekundi), a "bijele bubrege" velike kao kod komarca. Dodik je prvi i JEDINI političar u kompletnom planetarnom sistemu, koji je javno, u lice stotinama hiljada gladne fukare, izjavio kako je vlastitom sinu sredio "kredit" od 3 miliona maraka, i ostao živ poslije toga. Takvo ponižavanje ljudi nije zapamćeno u istoriji čovjeka. To nisu smjeli izgovarati ni najveći diktatori na svijetu, jer bi izgubili glavu u roku od 24 sata. Ko god mu je poslije toga dao svoj "glas" i podršku, pripada grupi najprimitivnijih i najglupljih organizama u Sunčevom sistemu!

ODGOVORITE
Name

Mikica

27.10.2016 06:22

Ogromno kao kuća bravo za komentar,još ću samo dodat da on nije toliko pametan koliko je ovaj narod glup,primitivan,zatucan a on to vješto koristi.

Name

Uros

26.10.2016 12:28

Znaci,kontam,bice nesto zanimljivo I skontam na kraju,koliku petlju ima neko da objavi ovako glup clanak,izgubio sam 5minuta zivota,ljudi,dajte poentu.

ODGOVORITE
Name

Dr

26.10.2016 13:29

Dodik pastir, sa stadom ovaca. I ne zaslužujete bolje, većina u RS.

ODGOVORITE
Name

borac

27.10.2016 07:38

Gdje bise tvoji i bajini bijeli bubrezi u ratu??

ODGOVORITE