Ekstravagantne usluge u avionima

Svaka avio-kompanija trudi se da svojim putnicima obezbedi udoban i luksuzan let. Neke od njih potrudile su se da luksuz podignu na nivo ekstravagancije, a Biznis insajder prenosi neke od najekstravagantnijih privilegija koje su dostupne na letovima.

Putovanja 14.10.2016 | 13:55
Ekstravagantne usluge u avionima
Kada je avion Emirejts A380 dizajniran, iskrivljen deo unutrašnjosti je izgledao kao neupotrebljiv dok se nisu dosetili da će prostor biti pretvoren u tuš-kabinu.

Svaki putnik moža da rezerviše 30 minuta u spa-kabini, sa sredstvima za higijenu marke Bulgari i plišanim bademantilima.

U avionu singapurske avio-kompanije nalazi se kabina sa bračnim krevetom. Vrata sa drvenom glazurom, a sedišta obavijena kožom. U sobi se nalaze i dva velika ekrana, kao i police za stvari. Krevet može biti posut laticama, po želji putnika, a obavezno se služi šampanjac, posteljina, prekrivač i pidžama brenda Živanši.

Nemačka avio-kompanija Lufthanza svojim putnicima služi najkvalitetnija vina, i to ona koja se teško pronalaze. U saradnji sa Markusom del Monegom, jedinim nemačkim svetskim šampionom u proizvodnji vina, kompanije nudi vrhunska vina za one sa najosetljivijim nepcima. Karta vina se menja svakog meseca.

Etihad ervejz je nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata. Na jednom letu postoji boravište, koje se sastoji od dnevne sobe, spavaće sobe i privatnog kupatila.

Boravište je prilagođeno za dve osobe, sa dvosedom i stolom za ručavanje, na kojem je postavljeno Vera Vang staklo, ali i Bernardo kinesko posuđe za luksuznije iskustvo.

Uz sobu ide i batler koji vam je na usluzi, i koji će vam ujutru doneti doručak u krevet.

Dok ostale kompanije služe u prvoj klasi šampanjac i kavijar, Er Frans sarađuje sa poznatim kuvarom Danijelom Buludom i putnicima služi nesvakidašnje obroke. Međutim, njegova jela su dostupna samo u avionima koji poleću iz američkih velikih gradova. U avionima koji polaze iz drugih mesta služe se jela drugih takođe slavnih kuvara.

Avio-kompanija Er Malta omogućava i putnicima koji nisu u prvoj klasi da dobiju luksuzni tretman. Oni mogu da dobiju masažu ruku, stopala i vrata, dok istovremeno uživaju u laganoj muzici.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Špirić

14.10.2016 12:27

Par puta sam imao priliku letjeti s njima..i imam samo riječi hvale

ODGOVORITE