Banjaluka: Čaviću ovacije, Dodikov kandidat ostao kod kuće

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić javno je pozvao protivkandidata iz SNSD-a da zajedno podnesu krivične prijave protiv NN lica koja su ilegalnim zamjenama zemljišta oštetila budžet grada Banjaluke, a o kojima Dodikov kandidat ima saznanja.

Narodni Demokratski Pokret 29.09.2016 | 13:22
Banjaluka: Čaviću ovacije, Dodikov kandidat ostao kod kuće
Ove informacije kandidat SNSD-a je iznio na TV debati koja je održana prošle sedmice, a na pitanje o kome se tačno radi, nije dao nikakav odgovor.



Na javnoj debati kandidata za gradonačelnika Banjaluke koja je održana u parku "Petar Kočić" nije se pojavio jedino kandidat Milorada Dodika, koga očigledno ne interesuju gorući problemi Banjalučana, a sa građanima su pored Čavića, razgovarali kandidati Slavko Župljanin i Duško Tadić.



U prepunom "Staklencu" i u parku "Petar Kočić", građani su ovacijama podržali kandidata Saveza za promjene, a tokom same debate okupljeni su razvili transparente u kojima su pitali "Ko je ubio Milana Vukelića", "Kako se zaposlila Sanja" (Radojičić), te zbog čega je za 20 godina u Banjaluci izgrađeno nula vrtića.



Vidjeli su se i transparenti kojima su okupljeni protestovali zbog zaduženja koja je napravio SNSD, "Manjača je žedna", te "Rođaci - Budo Stanković i Mile Radišić".

Na pitanje kako vidi Banjaluku za četiri godine, Čavić je odgovorio da Banjaluku vidi kao grad u koji se vratila nada, grad jednakih šansi za sve, sa mladima koji imaju posao, čistim Vrbasom i spomenikom borcima VRS.

Čavić je okupljenim građanima takođe poručio da će umjesto partijskog, u Banjaluci od 2. oktobra na prvom mjestu biti javni interes i da je to najveća razlika između dosadašnje vlasti koja je ruinirala Banjaluku, i promjena koje će se desiti poslije 2 oktobra.

Izborni štab kandidata SZP za gradonačelnika Banjaluke

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vuk

29.09.2016 11:52

Bravo Cavicu,kada padne B.L. pao je Baja a sudbina mu nije svijetla, i kada ukradeno vrati

ODGOVORITE