Srbac: Režim SNSD će otići u istoriju

Govoreći pred više od 500 mještana Lijevče polja na završnoj tribini Saveza za promjene u Razboju kod Srpca ministar inostranih poslova u Savjetu ministara BIH Igor Crnadak poručio je da je Republika Srpska urušena ekonomski iznutra i da nam zato treba pobjeda nad SNSD-om ne samo u 39 opština u kojima Savez za promjene ima vlast nego taj broj treba povećati i dodati Banja Luku kao najveću pobjedu na izborima 2. oktobra.

Partija Demokratskog Progresa 29.09.2016 | 12:41
Srbac: Režim SNSD će otići u istoriju
Crnadak je poručio da je 9. januar važniji od referenduma i da će se on što se tiče članova PDP slaviti vječno, a narod je prošle nedjelje pokazao mudrost i dao odgovor Bakiru Izetbegoviću a ne Miloradu Dodiku.

Momčilo Novaković, poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH rekao je da su svaki izbori od završetka rata do danas bili istorijski ali ovi 2. oktobra će posebno nositi taj predznak jer će režim SNSD-a otići u istoriju.

Zajednički kandidat za načelnika opštine Srbac Ranko Nedić predstavio je svoj program ekonomskog oporavka opštine i pozvao građane da podrže njega i listu SDS-a ali ukoliko su u dilemi svakako neka podrže nekoga sa liste PDP ili NDP jer ćemo samo udruženi zaustaviti sunovrat u kojem se opština Srbac nalazi.

Izborni štab PDP-a

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vuk

29.09.2016 11:55

Podrska iz Srpskog Sarajeva za savez za pobjede.

ODGOVORITE