Ugljevik: SDS siguran pobjednik u Tutnjevcu

Kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Ugljevik Vasilije Perić poručio je na večerašnjoj predizbornoj tribini u Tutnjevcu da je pobjeda sigurna jer je Tutnjevac poznat bastion SDS-a.

Srpska Demokratska Stranka 28.09.2016 | 20:45
Ugljevik: SDS siguran pobjednik u Tutnjevcu
Na predizbornoj tribini predstavljena je lista od 28 kandidata SDS za Skupštinu Ugljevika i kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Ugljevik Vasilije Perić.

„Ovde smo uvijek bili pobjednici, posebno sam radostan jer je Tutnjevac moje rodno mjesto. U 2012. godini glasovi iz Tutnjevca su napravili znatnu razliku u odnosu na političke protivnike, zato ističem da je ovde bastion SDS“, rekao je Perić.

On je istakao da je u ovoj mjesnoj zajednici izgrađena kompletna infrastruktura.

„Urađeno je 15 kilometara asfalta, koji je stanovnicima poboljšao kvalitet života, kao i vodovod, izgradili smo školu i sportski teren“, govorio je Perić o izgradnji ovog kraja opštine Ugljevik.

Perić je istakao da je Tutnjevac poznat šljivarski kraj.

„Stimulisali smo voćare, a upravo odavde šljiva ide za Rusko i tržište Evrpske unije“, rekao je Perić.

On je obećao da će se u narednom periodu nastaviti raditi projekti koji su od značaja za stanovnike ovog kraja a voćari će biti stimulisani za proizvodne kapacitete.

Na predizbornoj tribini obratio se i kandidat za odbornika SDS u Skupštini Ugljevika Savo Milošević i zahvalio na velikom odzivu članovima i simpatizerima.

„Naša lista je sastavljena od kvalitetnih ljudi, i uvjeren sam da ćemo ostati ubjedljivi pobjednici na čelu sa našim načelnikom Vasilijem Perićem“, rekao je Milošević.

SDS Ugljevik

Komentari / 0

Ostavite komentar