Dodik: Izetbegović je ludak, ubiće me!

Neću da idem u Sarajevo da dam izjavu tužilaštvu, posle pretnji Izetbegovića i procene službi bezbednosti plašim se za svoj život. U BiH je stotine organizovanih grupa mudžahedina, samo bi naivan čovek mislio da je Bakirova tvrdnja bezazlena. I to govori da je prolupao

Republika Srpska 28.09.2016 | 18:17
Dodik: Izetbegović je ludak, ubiće me!
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, u razgovoru za Kurir kaže da je Bakir Izebegović, predsedavajući Predsedništva BiH, porukom da će završiti kao Gadafi pozvao na njegovo ubistvo.

Samim tim, ali i zbog procena službi bezbednosti, dodaje, plaši se za svoju bezbednost te neće ići u Sarajevo na poziv Tužilaštva BiH u vezi sa predmetom o održavanju referenduma.

Iz Tužilaštva BiH kažu za naš list da su Dodiku poslali poziv pre dva dana, ali nisu želeli ništa podrobnije da objašnjavaju.

Dodik mora 3. oktobra da se javi u zgradu Tužilaštva BiH u Sarajevu, navode mediji. Međutim, to nije opcija za predsednika RS jer se u svetlu novih događaja, otvorenih pretnji smrću od lidera Bošnjaka, plaši za svoju bezbednost.

Strah od mudžahedina

- Nikakav poziv mi još nije stigao. Očigledno da Bakir upravlja time, ne mogu da verujem na koji način on šalje te pozive. Kako je moguće da poštom dođe za jedan dan ili da je pre dva dana došlo ako su pre dva dana poslali? Ne znam ni na koju adresu mi šalju - gde radim ili gde živim - kaže Dodik za Kurir i nastavlja:

- Nisam baš specijalista da određujem njegovo psihološko stanje, ali sa stanovišta javnog govora to je daleko više od patološkog i daleko više od mržnje. To je poziv na ubistvo! Šta god on rekao posle ovoga, jasno je da poziva na ubistvo.

Imajući u vidu da su ovde u BiH stotine organizovanih grupa mudžahedina, selafija, samo bi naivan čovek mislio da je ta tvrdnja Bakira Izetbegovića bezazlena. I to govori da je Izetbegović prolupao! Potpuno je nezadovoljan razvojem situacije u kojoj, šta god on zatraži, dobije - od Ustavnog suda traži da ukine dan Republike, oni to urade.

Traži da se ukine referendum mesec dana pošto je raspisan, oni to kao privremenom merom zabrane, a onda od Tužilaštva BiH da pokrenu istragu protiv mene i oni to urade... To govori o tome da je čovek poludeo.



Pošto mu je javno uputio pretnje, Izetbegović je tako, ističe, Sarajevo učinio nesigurnom sredinom za njega.

- Spreman sam da dam izjavu bilo gde u okviru pravosudnog sistema na prostoru RS, ali da idem u Sarajevo bilo bi puko izlaganje opasnosti. Isključivo zbog tih pretnji koje je izrekao sam Bakir Izetbegović, a i zbog procena naših bezbednosnih službi da bi to moglo da izazove ugrožavanje ne samo moje bezbednosti već da bi tamo moglo da izazove i neke druge stvari.

Na pitanje da li su mu iz službi precizirali do kakvih nemira može doći, on kaže:

Osećaj gađenja

- Čuli ste Bakira Izetbegovića na koji način on smatra da ja treba da završim! To što je rekao u meni je izazvalo osećaj gađenja! Osećaj koji duboko destabilizuje poverenje u taj sistem u Sarajevu i naravno da me čini opreznim. Ne želim to olako da shvatam ili mislim da je to izrečeno u besu ili nestrpljenju. To je njihovo trajno opredeljenje za sve nas.

Iako je pretnju ubistvom shvatio ozbiljno, neće tražiti dodatnu zaštitu.

- U RS se osećam sigurno, a u Sarajevu ne. Nisam očekivao da Bakir to kaže, ali to je Sarajevo. Još samo da vi u Beogradu naučite šta je ta muslimanska patološka mržnja prema Srbima - kaže Dodik.

Predsednik RS je istakao i da će proveriti sa svojim advokatima da li u izjavama Bakira Izetbegovića postoje elementi krivičnog dela koji mogu rezultirati tužbom.



Dragan Čović
NE OČEKUJEM DA SITUACIJA U BOSNI I HERCEGOVINI ESKALIRA

Hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović kaže da ne očekuje eskalaciju situacije u BiH nakon referenduma.
- Kad u BiH jedni slave, drugi uglavnom protestuju. Da smo se mogli dogovoriti u vezi sa državnim praznicima i blagdanima, imali bismo zakon o njima. Što pre prebacimo teme u realan okvir života BiH, izađemo iz okvira kampanje, biće nam lakše - kazao je Čović za hrvatski RTL.

Na pitanje da li veruje da će visoki predstavnik Valentin Incko iskoristiti svoja ovlašćenja i može li nakon toga situacija u BiH da eskalira, Čović je rekao da je siguran da se to neće dogoditi.



Potpuni paradoks
NIKO NEĆE RAT, ALI...

Političke elite na Balkanu ponekad nedovoljno pažljivo biraju reči, čime podižu tenzije, dok je Evropa previše slaba i nema snage da se bavi regionom, ocenjuje direktor Centra za studije jugoistočne Evrope na Univerzitetu u Gracu Florijan Biber.

Uprkos nekim ratnohuškačkim izjavama, navodi, ne vidi pretnju ratom ili širim sukobom u regionu jer ne postoje sredstva, raspoloženje, niti okolnosti za to, ali napominje da može doći do situacije u kojoj će „temperatura“ toliko porasti da bi posle bilo teško vratiti se nazad.

- Ako Dodik u Srpskoj obećava punu nezavisnost od BiH, u nekom trenutku on neće moći nazad i to može da dovede do opasne situacije u kojoj niko ne želi rat, ali sve vodi do rata - rekao je Biber za Tanjug.

Ne odustaje
TRAŽIĆEMO OCENU USTAVNOSTI DANA NEZAVISNOSTI BIH

Milorad Dodik je saopštio juče da je uputio zahtev poslaničkoj grupi njegovog SNSD da u NSRS pokrene inicijativu za podnošenje zahteva za ocenu ustavnosti 1. marta, Dana nezavisnosti BiH. Rekao je da će obrazloženje tog zahteva biti isto kao što je obrazložena zabrana obeležavanja 9. januara kao Dana RS.

Izvor: Kurir
Foto: Zorana Jevtić,Foto: Beta,Foto: Fonet,Foto: AP

Komentari / 158

Ostavite komentar
Name

Kejn

28.09.2016 16:22

Ne zna se koji ste gori, ali se zna ko je ludji. Puk'o si nacisto, izgubio si kontrolu nad samim sobom. Jadni mi s tobom manitim.

ODGOVORITE
Name

Milek

28.09.2016 19:50

Gospodo ovo pljuvanje po Dodiku i Bakiru,ne govori o njima ništa. To samo govori o vama kakviste ljudi.

Name

MIHAILO MIKIC

28.09.2016 20:14

Bez razlike na vjeru kojoj pripadaju mnogi su "politicari" pukli u Bosni isto kao i narod. Taj narod u Bosni svojim "politikom" su izludili "politicari". Zato treba birati rijeci jer pametni i ludi se od sebe broje, a narodu je dosta svega a pogotovo lazi!

Name

SIPA

28.09.2016 16:27

Koja kukavica! Krije se iza naroda! Ne sekiraj sa Baja, čuvaće te SIPA!

ODGOVORITE
Name

Bošković

28.09.2016 16:36

Koji si ti jado!

Name

Dijagnoza

28.09.2016 16:30

Ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju.

ODGOVORITE
Name

Noka

28.09.2016 16:31

Bajina masta u obmani je neiscrpna. Do izbora cemo ovakvih bisera da se naslusamo.

ODGOVORITE
Name

Re

28.09.2016 17:01

Haha ja ovakvu mastu do sada nisam vidio. Mislio sam da se to moglo nekad davno kad je narod neuk bio.. ali ovo je prosto nevjerovatno.

Name

CG

28.09.2016 16:32

Oli ti doči u Sarajevo,aaa?

ODGOVORITE
Name

Duško Dugouško

28.09.2016 16:33

Pa pa paranoja...doviđenja lepa moja...

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

28.09.2016 16:35

Ja ne znam šta je ovde problem. Ne mogu i neću da vjerujem da bi ga neko mogao ugroziti na taj način. Ne možeš biti heroj samo do odredjene granice. Sada će se vidjeti je li Mile pravi igrač ili ne. Kada bi U ono šta propagira stvarno vjerovao ne bi ga bilo strah, to je valjda svima pa i onima manje inteligentnima među nama jasno.

ODGOVORITE
Name

Sokolac

28.09.2016 16:35

Ne preza taj ni da narod gurne u rat samo da svoje dupe izvuce! Ne zna vise Baja ni sta prica ni sta radi, obruc se bas steze, stisnut sa svih strana a prdekana za vratom! Poslije izbora nece znati jel prdnuo il se us'o!?

ODGOVORITE
Name

Re

28.09.2016 16:59

Ali stvarno ovaj Dodik vise nije normalan. Kakve ovo nebuloze mlati. Pa to vise nije ni za one teske glupane i nacionaliste. Citam i ne mogu da vjerujem dal ovo razum i u komediju moze svrstati. Uzas.. pazite se narode

Name

jado

28.09.2016 16:36

Jadan si ti ćega se bojiš ako si čist, izmišljaš i još više stvaraš i dižeš nacionalne tenzije među narodima (jer to tebi i odgovara) stidi se ako uopšte to možeš dosta te je već jednom

ODGOVORITE
Name

Ewq

28.09.2016 16:38

Baja je skroz otisa treba se javiti pshijatru da mu dadne dijagnozu danas izjavio da samo kukavice nesmju u sarajevo a on nesmije nikako..ma on se boji tuzilastva i istrage lopovluka ma on je prevarant samo naivni mu vjeruju

ODGOVORITE
Name

pročitani ste

28.09.2016 16:41

Vas dvojica igrate ping pong do izbora,kamo sreće da nastavite u kakvoj zatvorskoj jedinici u sklopu sportskih aktivnosti.

ODGOVORITE
Name

kukavica

28.09.2016 16:46

Hrabar si ti na konferencijama za novinare. Tad si Robin Houd. Pljujes od naj manjeg pa do Amerike. Cak i neduzne novinare pljujes. A sad su gace pune.

ODGOVORITE
Name

p.....

28.09.2016 16:50

Halo p...c!!! Neki dan si rekao da ces zivotom braniti RS... STa je sada? Sad se bojis za vlastiti zivot? A sta je sa nasim zivotima?

ODGOVORITE
Name

jadnik

28.09.2016 16:53

Pa stvarno on nas iskoristi i referendum (anketu) pretvori u prikupljanje stranačkih poena. Kakav o.oš od političara

ODGOVORITE
Name

XY

28.09.2016 16:56

On stvarno misli da moze da zavadi narod radi svojih interesa...da bi prekrio svoje lopovluke,,,,heeeejjjjjjj ludjak,,,sta ti je vise

ODGOVORITE
Name

istina

28.09.2016 16:58

A nije bio ludak kada ste dogovarali kredit od MMF, smradu

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

28.09.2016 17:17

Dodik je kukavica , lopov,sef snsd- bande, cudo koje se desilo ovom narodu.

Name

Hrabri Baja

28.09.2016 16:59

Treba imat muda,nisu u Sarajevu ljudožderi,nego ljudi,a on svoj narod gura u rat kao on bi bio na celu kolone,mos mislit

ODGOVORITE
Name

Kukavica

28.09.2016 17:00

Zagrli me i podji putem kuda idu kukavice Pratice te moje oci lutalice Srpsko srce nezno poput lastavice Sto od bola ugine Zagrli me samo jednom covek budi, ne lazi me Ako odes nikad vise, ne trazi me Samo napred ne muci se, ne gledaj me Ja odavno slutim sve Kukavica, nisam znala da si takva kukavica Samnom spavas druga ti je nesanica Bojis se da priznas to Kukavica ti si samo jedna vise kukavica Mislis da sam ona ista devojcica Koju laze bilo ko

ODGOVORITE
Name

slavko

28.09.2016 17:32

Hahaha... O čemu ti...Jebeš Cecu, Mile ne smije u Sarajevo, to je poenta!

Name

MAJEVICA

28.09.2016 17:01

EMOJ DODO KAD SI ISO U KAFANU I DOGOVARO SE OKO PARA OD MMF SMIO SI OTIC I JOS POVEO LJEPSU POLOVINU SA SOBOM A SAD SE BOJIS A TOJE SVAKAKO PSLE IZBORA I TAD CESE ZNAT GDJESE NALAZIS NEKA NAROD ODLUCI

ODGOVORITE
Name

Miri

28.09.2016 17:01

Covjece Na nove pretrage tebi je sve losije I losije Na bolnicko lijecenje pod hitno

ODGOVORITE
Name

bbb

28.09.2016 17:05

Nije mi jasno čega se Dodik plaši?Propisana kazna za ovo djelo je 6 mjeseci do 5 godina.Njemu je prvi put a zbog referenduma niko nije povrijedjen ili stradao.Znači da maksimalno može dobiti neku uslovnu kaznu.E sad ako ovi okrenu i na Pavlović i ostale banke onda je to druga stvar.

ODGOVORITE
Name

Mirko

28.09.2016 17:20

Duduk se sad plasi, a skoro se k..... i krio iza naroda. On je ljudska bruka i sramota, samo je problem sto nas je opljackao.

Name

Banshee

28.09.2016 17:42

Upravo tako!

Name

#

28.09.2016 17:48

Ide sve u paketu, anketa, banke,...

Name

myki

28.09.2016 17:07

Frajeru sta je guza gace zvace ,hajde pokazi sve sto si lajao ,kazi to na ispitivanju pa nije valjda da se bojis .Samo ja mislim da ces ti za majcicu rusiju da pobjegnes hahaha,narod si zaduzio do jaja

ODGOVORITE
Name

dodo2

28.09.2016 17:08

A kada te familija Izetbegović dovela na vlast zajedno sa koalicijom za Bosnu i Hercegovinu ona ti je njegov rahmetli otac valjao a sad ne valja kako te nije sramota.

ODGOVORITE
Name

CUDNO

28.09.2016 17:09

TVRDI DA SE NE BOJIMO CITAVOG SVIJETA, A ZAPRAVO SE PLASI JEDNOG ORONULOG BAKIRA?! TOLIKO O NAJVECEM KUMU NASEG NARODA I NARODNOSTI!

ODGOVORITE
Name

Uplaseni mis

28.09.2016 17:09

Kakva plac****ka, hehehehe,..kmecavac obicni, sramota

ODGOVORITE
Name

JP

28.09.2016 17:10

Zar nebi dao i zivot za RS,slab si ti vodja a s druge strane ne ides sam nego i pratnja SIPE ce biti zu tebe i dobro ce da te cuvaju,samo hrabro junacino!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Šta je ovo

28.09.2016 17:12

Čovječe, gdje ti je dostojanstvo, pa sačuvaj bar malo ako ne zbog sebe ono zbog naroda kojeg predstavljaš!!

ODGOVORITE
Name

Samo ja

28.09.2016 17:12

Nemoze nam niko nistaaaaa jaci smo od sudbineeeee opa

ODGOVORITE
Name

Tbc

28.09.2016 18:35

Hahahaha Bravo

Name

Rudonja ckapi!

28.09.2016 17:13

Kukavica obicna

ODGOVORITE
Name

posljednji krug

28.09.2016 17:17

Preći put od socijaldemokrate i antiratnog lidera do tvrdog nacionaliste, pa čak i predstavnika velikosrpske ideologije, velika je promena, Mile trčiš posljednji krug do zatvora

ODGOVORITE
Name

borac

28.09.2016 17:24

I od rata si bjezao plasljivce ta tvoja velicina se dokazuje samo na vazi

ODGOVORITE
Name

i to

28.09.2016 18:22

na stočnoj

Name

Partiski neutralan

28.09.2016 17:25

Poslao si mnoge ratnike u Sarajevo a ti nesmijes papak jedan.

ODGOVORITE
Name

pero

28.09.2016 17:27

Bolji bakir od dodika veći prijatelj srba

ODGOVORITE
Name

Eskobar

28.09.2016 18:09

Ko ti moze ista ti si naj jaci i naj pametnij ti si kadija

Name

miumo

28.09.2016 17:27

MA NECE TEBE NIKO DIJAT,NEMOJ SE PLASIT PILE MOJE MALO!!DOCE ONI PO TEBE,AL TI NEMOJ PLAKAT!! NE SRAMOTI NAM REPUBLIKU,VEC ZPJEVAJ ONU NASU!!

ODGOVORITE
Name

sa

28.09.2016 17:27

Ne boj se, Mile. Nikome ne smeta ni da izjavu das u I. Sarajevu. Bices siguran u sjedistu SIPE. Tuzilac slobodno neka i tamo to obavi. Razumije se strah hahahh. Uostalo, blizu je i restoran gdjr si se nedavno dogovarao sa Bakirom oko mehanizma kordinacije i MMF-a. Vjerujem da si tada osjetio ljubav Baketovu hahahahh

ODGOVORITE
Name

sramota

28.09.2016 17:30

Sa ovim je osramotijo cjeli Srpski narod. Srpski vladari su i glavu na panj polagali a ovaj nesmije uz pratnju ni SIPE u Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

SA ŠIFROM !?

28.09.2016 17:34

IMA LI I BAKIR PSIHIJATRIJSKU DIJAGNOZU!?

ODGOVORITE
Name

Real-an

28.09.2016 17:36

Uigrani dvojac ,majko draga ovo nema nigdje na svijetu da ih nema trebalo bi ih izmislit.

ODGOVORITE
Name

DADO

28.09.2016 17:38

tako je ni su ludi , reci im heroju RS zivijo ti nama Mile

ODGOVORITE
Name

Pitanje je:

28.09.2016 17:45

Koje su to sluzbe bezbjednosti? Vjerovatno je mislio na Galijasevica eksperta za bezbjednost, antiterorizam, i sve i svasta,... itd.itd. ovo je zalosno.

ODGOVORITE
Name

boeing

28.09.2016 17:46

Da nije zalosno bilo bi smešno

ODGOVORITE
Name

Durmitor

28.09.2016 17:46

Živa istina. Prate ga i vanzemaljci, pred spavanje čuje čudne glasove.

ODGOVORITE
Name

re

28.09.2016 21:27

Jesi li ga to ti ninao pa znas.De nam jos koju ispricaj mozda se treba i upiski.

Name

REALAN

28.09.2016 17:51

Kako se samo upalite na novosti iz novina KURIR pa lud covjek vidi da da je ovo prepiska iz drugih novina i napisana samo vise da da bude BAM vjest da se sto vise cita Da se razumijeno odmah ne odobravam mnoge postupke Dodika ali daj nemojte biti ovce i tako se palit

ODGOVORITE
Name

Jadni Milorad

28.09.2016 17:53

Baja drzi se dostojanstveno kao covjek, a ne kao posljednja p**da, sramota

ODGOVORITE
Name

pop

28.09.2016 17:54

Vidi se da imas klikere medju nogama.gdje su ti testisi presjednice.dizes ratne tenzije a bojis se otici u glavni grad svoje drzave.da zapuca ti bih prvi pobjegao kao i 92.

ODGOVORITE
Name

Zuzu

28.09.2016 17:55

Dodiku je naj bolje da gasira za rusiju i da tamo ostane.

ODGOVORITE
Name

Boki

28.09.2016 17:58

Neznam cemu se vi ovde cudite i pricate o kukavicluku.Sarajevo je grad gdje ni danas se bezbjedno nemoze pocast odati pobijenim i masakriranima u dobrovoljackoj ulici.Napadaju se ljudi koji voze motor samo jer dolaze iz Srbije itd.Ja kao obican covjek idem tamo samo ako moram a inace ne

ODGOVORITE
Name

Roki

28.09.2016 18:40

Boki hajd ne prdi gluposti.

Name

Re.Boki

28.09.2016 19:11

Tako je kmecavac, takve karin..amo, pi...ce!

Name

Nole

28.09.2016 19:16

Isto bi bilo i sa ljiljanima u laktasima

Name

Istina

28.09.2016 18:00

Cuj Bakir ludzak, a boris se sa ludzakom da budes vlast na nivou drzave.....Mile ti si prolupao i vodis sebe u propast......

ODGOVORITE
Name

Lud tip

30.09.2016 13:11

Koji apsurd a 2 doktora ga proglasila ludim.

Name

Bn

28.09.2016 18:06

Citajuci komentare vidim kako se muslimani slade a izdajnici podrzavaju jado jedna

ODGOVORITE
Name

$$$

28.09.2016 19:08

Sta ocekujes jade kad ti je vodja plac****ka futava!

Name

Re Bn

28.09.2016 20:31

Sladimo se jer smo u pravu. Ne sladimo se druze da bi napakostili obicnom narodu vec ovoj p**ki koja svaki dan cmizdri a do skora je govorio da mu ne moze niko nista. Tuzilastvo te zove a ti kao neces otici...ko ce ga braniti? Hoce li iko riskirati zivot i zatvor za njega? I ako hoce zasto? Sta ce dobiti s time? Status heroja, nezavisnost Srpske, srecu u zivotu, posao za djecu ili? Pa eto vidimo kako su prosli borci iz rata na obje strane koji su dali mnogo vise od toga. Cisto sumnjam. Predvidjam uklanjanje Dodika, niko ga nece spasiti. To je jedan mis kojem je odzvonilo.

Name

re.re.Bn

28.09.2016 22:43

Nema potrebe da bilo sta objasnjavas, a pogotovo da se pravdas i stavljas znak jednakosti izmedju dvije strane. Postuj sebe.

Name

HA HA HA

28.09.2016 18:11

ALA LJUDI PA DODIK NIJE NI RASPISAO NI ORGANIZOVAO REFERENDUM. KAKVO CRNO SASLUŠANJE. TAJ SUD STVARNO MAŠI LI MAŠI.ODLUKU JE DONIJEO I BOSIĆ I NJEGA ONDA NA SASLUŠANJE. JEDNOSTAVNO.CIRKUS SER NASTAVLJA. OVE SUDIJE POPUT LETAČA NA TRAPEZU.

ODGOVORITE
Name

aha

28.09.2016 19:45

Strpi se malo pa ces vidjeti kako se usi zavrcu.

Name

Mile, pa nismo svi budale...

28.09.2016 18:14

Gadafija ubili ameri, a tebe namjestili isti (a Bakir njihov klen)! Sad mi nije jasno, ko to tebe ganja? Koja si ti cupi...stoko futava.

ODGOVORITE
Name

M

28.09.2016 18:25

Ovo je zalosno! Bolesnika hitno uputiti na Sokolac!

ODGOVORITE
Name

Samo ja

28.09.2016 18:27

Evo ja sad rekoh Baketu da te nedira. Nebrini se ti nista, Bake mi obeco da te nece dirati

ODGOVORITE
Name

Plan b

28.09.2016 18:42

Doci ces sam ili ce te dovesti.

ODGOVORITE
Name

ara

28.09.2016 18:43

Jel to taj veliki lider srba,dika i ponos nacije,vozd,car,legenda,jači od amerike i rusije zajedno,men se čini da se on usro a vi kako hoćete

ODGOVORITE
Name

£

28.09.2016 18:46

Najbolje da se nadjete u Kalderi.

ODGOVORITE
Name

Dewac

28.09.2016 18:46

Samo odgovaraj za pare sto si svom narodu uzeo i nizasta drugo.Pa nije to tesko lako ces ti t ko i dosad Zabuskat.

ODGOVORITE
Name

re

28.09.2016 19:23

Imovina u BiH i Eu ce mu biti zamrznuta dok se sve afere ne razrijese. Tako kaze MZ.

Name

Ćevap

28.09.2016 18:58

Ne boj se donijeće ti Bake ko pravi domačin ćevape u tužilaštvo 100% Vi ste jarani.

ODGOVORITE
Name

Laki

28.09.2016 19:25

Vide se njih dvoica cesto i Jedu , piju i dogovaraju se kako da nas prave budalama

Name

Sale

28.09.2016 19:22

DO DICK DO PUSY

ODGOVORITE
Name

Kick

28.09.2016 19:24

Nek ubije tebe pa onda sebe.rijeseno.

ODGOVORITE
Name

pajo

28.09.2016 19:57

SAMO BUDALA NE VIDI IGRU BAKIRA I DODIKA

Name

re

28.09.2016 20:45

Ne vjeruj Sarajevu,nikad. Pitajte Srbe koji su 92. jedva iznijelu zivu glavu.

Name

re re

29.09.2016 04:41

A sta cemo sa Banjalucanima?

Name

PaPa

28.09.2016 19:40

A da si malo paranoik? :)

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

28.09.2016 19:40

Sve su ovo Bakir i Milorad zajedno uz ćevape i pivo dogovorili. Jevtina zabava za naivni narod.

ODGOVORITE
Name

Mitar Mirić

28.09.2016 19:42

Kako to? Ja mislio da ti ne može niko ništa, da si jači i od sudbineeee...

ODGOVORITE
Name

nitulim

28.09.2016 19:43

Totalna budala.

ODGOVORITE
Name

Retard

28.09.2016 19:43

Kada malo bolje razmislim ovi politicari su upravu.Sa ovakvim narodom se naj bolje sprdati.

ODGOVORITE
Name

Re

28.09.2016 21:01

Bravo

Name

Modalv

28.09.2016 19:47

Milorade, molim te ko boga, ne valjaj više ove gluposti po televiziji, totalno si me, ali ne samo sad, razočarao. Pa zar je mogoće da takav jedan rmpalija odjednom postane pi*kica nezamislivog kalibra, pa da se uplaši bezveznog Bakirovog lupetanja i da to još javno izjavi na TV. Bruko jedna, osramotio si čitav muški rod i stvarno me stid što živim u ovom pišljivom entitetu, kojeg ti, na sve moguće i nemoguće načine bezočno i nemilosrdno uništavaš. Ako treba da te đavo odnese, (a treba, samo ne ovom prilikom) podnesi to muški, kao lav, a ne kao miš.

ODGOVORITE
Name

@

28.09.2016 22:36

Samo sto mis nikada ne moze biti lav, nema herca

Name

Fantom

28.09.2016 19:53

Ne sekiraj se doce sipa sa njom si siguran ,

ODGOVORITE
Name

Zabrinut

28.09.2016 19:56

Moj Milorade, dobro si ti zivu glavu izvukao kad ste sjedili u kafani prije mjesec dana i dogovarali pare od MMFa. Mogao te je priklati baklavom.

ODGOVORITE
Name

Miki

28.09.2016 20:06

He he Izvana žestok momak a ispod roza tangice i srce ko u vrapca.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

28.09.2016 20:09

Ima li ko m..a da u sitne sate baji ispod prozora pusti uvod u Pink Floyd - Another Brick In The Wall??

ODGOVORITE
Name

Re

28.09.2016 21:00

Sta on zna od toga :))

Name

hercegovac

29.09.2016 09:52

Ne zna ništa ko ni ti ali bi se sasro na zvuk helikoptera koji ne mlati šljive

Name

Rs

29.09.2016 15:18

Ovome za sljive i helikopter hvala od srca popravio si mi dan!

Name

poslanicko pitanje

28.09.2016 20:13

Predsjednice. Citas li ti ove komentare?

ODGOVORITE
Name

Srbo

28.09.2016 20:17

Mislim da ne treba ici u sarajevo jer je bivsa kasarna JNA Viktor Bubanj tokom rata pretvorena u logor za Srbe Ramiz Salcin.Tu su srbi ubijani i muceni,isto bi se moglo desiti Dodiku narocito posle pretnje Bakira da ce zavrsiti kao Gadafi a to znaci da rizikuje mucenje,silovnje i nabijanje na kolac

ODGOVORITE
Name

re srbo

29.09.2016 12:21

zaboravio si da ce ga na kraju jos baciti i lavovima u pionirskoj...

Name

Joka Cirih

28.09.2016 20:58

Ovollko budala na jednom mjestu jos nissm vidjela. Vi ste za psihijatriju . Dodik je nas otac NACIJE!!!

ODGOVORITE
Name

re

28.09.2016 21:30

Ubi se skrati sebi muke i postedi okolinu.

Name

Agic

28.09.2016 21:40

Ja koja si ti neotesana budala...!

Name

slavko

29.09.2016 04:29

Ti iz Ciriha, ne prvi..

Name

NismoSviLudi

28.09.2016 21:03

Na zalost po normalne vecina nasjeda na ove nebuloze i izjave koje mjenja vise nego gace...u toku dana sam sebe pobije vise puta a sve u cilju zavodjenja sirokih masa sto se i vidjelo sinoc u Bn na mitingu gdje je rulja ko drogirana arlaukala nasjedajuci opet i ponovo po ko zna koji put na istu pricu kao prije par godina o TRAMVAJU i ostalim glupostima koje ne da nismo dobili nego se sada sprdamo s tim ali od muke.E izgleda da budale ponovo biraju muku sve goru i goru...E pa bice vam opet-TRAZILI STE SAD SE PATITE.

ODGOVORITE
Name

Kiki

28.09.2016 21:15

Baja idi, uhapsit ce te samo na mjesec dana. Uzet ce ti avion,pasos i helikopter. Kasnije se mozes branit sa slobode. Brzo to prodje.

ODGOVORITE
Name

Boki

28.09.2016 21:21

I mi imamo osjećaj gađenja od tebe i tvoje politike.

ODGOVORITE
Name

odoh dodjoh

28.09.2016 21:31

Providna igra...Evo danas kroz centar prodje Lazar Prodanovic. Niko da ga pogleda. I pitajte njega da li se osjeca ugrozenim.... A sto se vaseg predsjednika tice sjecam se tekme u Skenderiji kada je njegova Igokea igrala protiv Bosne, a on sjedio u VIP lozi u drustvu Mate Djakovica... Mislim da niko nije gledao utakmicu. CIjela sala je navijala: "MIle Mile krme debelo"..." i onda javi seeee"....NIkakve uvrede na nacionalnoj osnovi... samo ovo ... i tako cijela tekma. Ali na vama je da to rijesite. Nama ovamo mislim da nece biti lako. Jer ovi su ko beton.

ODGOVORITE
Name

Huso

28.09.2016 23:17

Kazati NE MOZE NAM NIKO NISTA... to je zadiranje u silu mijesanje u Bozije (Bog moze sve). Sam izgovor tih rijeci je bogohuljenje i ko to radi bit ce kaznjen na ovom i na onom svijetu.Takva osoba "mora" dozivjeti sramotu na ovom svijetu ali i na onom...

Name

SDS Banjaluka

28.09.2016 21:35

Pa nije Mile govorio Bakiru zavrsices.kao Gadafi, vec obrnuto.Samo pozivaju na rat ovi uz Federacije.Milorada cemo smjeniti zato sto je lopov, ali vi mu necete suditi.nego mi.I nasa politika vanjska ce ostati ista.Sa gospodinom gospodski,sa ciganom ciganski sa Sarajevom nikako !

ODGOVORITE
Name

Re SDS Banjaluka

28.09.2016 23:09

A novac iz Sarajeva-Federacije za opstanak RS vam valja. RS bi bez novca iz Federacije davno bankrotirala. Budi sretan, opusti se i ne lupetaj gluposti.

Name

Re

29.09.2016 05:29

Pitaj svoje stranacke kolege koliko ih ima u sarajevu na platnoj listi i na spavanju. A nemaju problema. Ja mislim da ti nisi SDS vec di Dodikovac.

Name

IZDAJNIK

28.09.2016 21:37

TREBA MU HITNO UDUPLATI TERAPIJU.

ODGOVORITE
Name

Hypertensio

28.09.2016 21:48

Ma majmune jedan bezobrazni!!

ODGOVORITE
Name

Re

29.09.2016 05:31

Teheran teheran teheran

Name

Alo alo

28.09.2016 21:52

Ujedini se s Bakirom. Bakirov slogan je i dalje, "Snaga je u jedinstvu". Tim sloganom je Bakir dobio prošle republičke izbore, a evo i sad ga eksploatiše.

ODGOVORITE
Name

Cedo

29.09.2016 00:59

Kad si tako pametan otidi ti u Sarajevo pa vidi sta se tamo dogada

Name

Sarajlija

28.09.2016 21:59

Zaista je ovaj prolupao! Samo bi naivan čovjek pomislio, da je bas tako u Sarajevu. Mile, nece tebi federalci-teheranci nista, al se pazi ti svojih iz RS. Njih si godinama lagao, pokrao itd. Nisam vece gluposti cuo kao od ovog uplasenog Mileta. Dobro došao u Sarajevo-Teheran.

ODGOVORITE
Name

Uaaa

28.09.2016 23:30

Nosi cipele 46, odijelo 58 a kukavica.Mi hocemo hrabrog predsjednika

ODGOVORITE
Name

yugosloven

29.09.2016 00:10

TI SI HRABAR NE MOZE TI NIKO NISTA

ODGOVORITE
Name

rrr

29.09.2016 00:41

Nije Bakir mislio da ce on zavrsiti ko Gadafi u federaciji no nego u RS...njega ce njegovi gadafizirati.

ODGOVORITE
Name

veoma perspektivan politicar

29.09.2016 01:50

Izetbegovic je ludak, ubice me. Hahahahaaaa...hihoiiiiihiiii. Ovo ne bi izjavilo dijete od tri godine. Eno Putin cuo da si u opasnosti pa poslao ratni brod u Neum.

ODGOVORITE
Name

RAJNA

29.09.2016 02:10

Poštovani, predsjednik je odlučio zatražiti azil u nekoj od zemalja ,uz obrazloženje da u zemlji porijekla ima velikih problema pa čak prijetnju smrti od jednog od članova predsjedništva, a to je sve propraćeno medijski ,tako da službeniku Službe za strance te zemlje neće trebati puno posla da odobri azil. Klasični primjer pripreme terena političkog azilanta da makne iz zemlje . Da ima namjeru i da priprema teren za odlazak je jasno, ali šta će biti s kućom mislim na SNSD-e i kumovima e to neznam .Sretan put gospodine predsjedniče i počnite pisati memoare ko baka s Pala, ona vas je i dovela .

ODGOVORITE
Name

re.

29.09.2016 05:11

Dodo ne seri.Bakir je rekao da bi ti mogao zavrsiti kao Gadafi i ..... a to znači da ce se narod dici protiv tebe i tvog rezima.Nigdje se ne pominje ili poziva na ubistvo.Svi smo mi protiv ubijanja.

ODGOVORITE
Name

Brko

29.09.2016 12:15

I kako je sad tom libijskom narodu nakon što je svrgnut Gadafi, stavi druže prst na čelo pa razmisli malo,

Name

1. Maj

29.09.2016 05:26

Milorade samo tako i nikako drugacije, ne daj na REPUBLIKU SRPSKU, na kraju krajeva mi smo se borili za nju, a sad bi mnogi da pokupe kajmak.

ODGOVORITE
Name

komedija

30.09.2016 10:43

Jeste druze borili smo se a kajmak ovde je pokupio upravo predsjednik i njegovo sitno okruzenje.Nema vise kajmaka ostalo je ukislo mlijeko i pitanje je moze li se i jogurt napravit poslje predsjednika patriote.

Name

Vojni policajac

29.09.2016 05:35

Milorade, sjećaš li se kada si se upišao u gaće u Sokocu, kada smo te zaustavili sa robom koju si švercovao?

ODGOVORITE
Name

RE

29.09.2016 09:44

Joooooooj, ovo je odlično.

Name

Banjaluka

29.09.2016 20:19

Bravo majstore hahahahsha

Name

komedija

30.09.2016 10:40

Vojna policija pukovnika Slavka Lisice je gospodinu Dodiku u ratnim godinama zapljenila 2 slepera cigareta i iste podjelila borcima a Dodik je pokusao preko Krajisnika da vrati slepere ali je bilo uzalud Jos su ga trebali uhapsit i tu mu je pomogao obrva jer kao nije za hapsenje poslanika jer je to dodo bio e tako pise u memoarima Slavka Lisice General po potrebi.Srbi brzo sve zaboravljaju i zato nam se sve ovo desava.

Name

Mf

29.09.2016 07:28

Mi to jos otkad znamo da ne trebamo ici u Sarajevo i da nam je bezbjednost u P.cku Ma.er.nu

ODGOVORITE
Name

Don

29.09.2016 07:29

Pa čovječe prije nekoliko sedmica si se sastajao sa tim istim Bakirom po sarajevskim kafanama, a sad ga se navaodno bojiš. On je rekao da ćeš kao Milošević završiti, da će ti sopstveni narod suditi za teški kriminal.

ODGOVORITE
Name

XXL Koran Pale

29.09.2016 10:21

Jebiga Miško, izgleda da je došla maca na vratanca. Nije ti ovo b.čizmice na ramena, pa gajguli do mile volje. Ovo je mnogo ozbiljnije, a za to ozbiljnije ti nemaš ono potrebno. Zbog pokazanog straha sada te ni b.čizmica neće pogledati. Osramotio si se za sva vremena i tu više nema povratka.

ODGOVORITE
Name

J*beš političare

30.09.2016 06:35

Svaka čast.

Name

bosanac i Herc.

29.09.2016 11:10

Ajde Baja ne prdi,ti si bakiru u dogovoru rekao da ti on tako ruzno rekne,a onda da mu ti odvratis tako napadom da ti preti.Sve ste se unapred dogovorili i ovliku frku napravili,naravno uz pomoc vaseg prijatelja Covica,jasno ko dan da bi u vlast na nivou BIH uveli ponovo baju.A i da bi dobili sto vise glasaca.

ODGOVORITE
Name

apan 71077

29.09.2016 13:05

Ma Dodik ima pravo,jer svaki političar dobije proljev na pomen Gadafija.

Name

apan 71077

29.09.2016 13:16

Čović forsira Baju i stalno vrši pritisak na Bakira da ga uvuče u vrhovnu vlast, što je Baja nedavno i najavio (ne povlači se iz politike). Tačno je da su namjerno zakuhali.Pa zar nije riđobradi nedavno izjavio da su ponekad tenzije korisne.

Name

Mister XL

29.09.2016 11:51

Baja zar se i ti nekog bojiš, to je do juče bilo nezamislivo. Nemoj da zamajavaš ovaj i onako sluđeni narod samo daješ sebi na značaju ai Bakiru isto tako!

ODGOVORITE
Name

Haha

29.09.2016 12:38

Od ne moze nam niko nista do mali mrav..mali mrav u njedrina nesto :)

ODGOVORITE
Name

DRAGAN

29.09.2016 13:14

LJUDI MOJI NISAM PRAVNIK ALI ZNAM TOLIKO DA U PROCESNO PRAVNOM SMISLU KAD JE REFERENDUM U PITANJU PREDSJEDNIK DODIK NEMA ZA STA DA ODGOVARA.ZATO JE TU NARODNA SKUPSTINA I REPUBLICKA KOMISIJA ZA SPROVODJENJE REFERENDUMA I NJEZIN PREDSJEDNIK SINISA KARAN.ALI PO MOM MISLJENJU NI ONI NEMAJU STA DA ODGOVARAJU NITI SU PREKRSILI BILO KOJI ZAKON BIH I RS.U USTAVU REPUBLIKE SRPSKE DATIM DEJTONOM STOJI DA REPUBLIKA SRPSKA IMA PRAVO NA REFERENDUM.DA PARADOKS BUDE VECI USTAVNI SUD JE 2006 OCJENJIVAO ZAKON O PRAZNICIMA U RS I KONSTATOVAO DA JE SVE PO PRAVU I U REDU.OD KUDA SADA ODJEDNOM NAKON DESET GODINA DRUGACIJI STAV USTAVNOG SUDA.JEDNOM PRESUDJENA STVAR SE NE MOZE VISE RAZMATRATI JER SE ONDA NAMECE PITANJE VJERODOSTOJNOSTI SUDA.

ODGOVORITE
Name

Миливоје

30.09.2016 09:09

Па то је доказ да Босна и Херцеговина није правна држава. Овдје нема права ни правде. Нема закона о Уставном суду. Уставни суд у саставу два муслимана и три странца не баве се правним нормама, већ покушаја оспоравања чињеница које су биле и које се историјски и на било који начин не могу избрисати.

Name

kkkk

30.09.2016 04:59

A ja mislio ti junak...

ODGOVORITE
Name

eto

30.09.2016 04:59

Udruženje porodica poginulih boraca demonstrira za ratnog profitera i švercera, pa imali iko normalan u zemlji, paradoks jedan za drugim..

ODGOVORITE
Name

J*beš političare

30.09.2016 06:30

Upališ helikopter i pravo pred sud.I onako iz njega skoro nikako ne izlaziš.Cmizdriš ko neka plačipi*ka.

ODGOVORITE
Name

Силвије

30.09.2016 09:15

Изетбег се нагутао много жаба. А кад се човјек нагута много крекетуша, постане нервозан, све му смета што је српско. Сад са оним кругом 92 смишља нове смицалице српском народу - па ће српски народ то глатко одбити и оде Изетбег у ћорсокак да избаци из себе остатке од крекетуша.

ODGOVORITE
Name

Realno

30.09.2016 12:39

Milojko vise ni jednu granicu neces proci hahaha Sarajevo te ceka braca rusi i srbi te izdali a ne bosnjaci sretan put do Bosanskog Sarajeva

Name

Respekt

30.09.2016 12:12

Ne sikiraj se dodo.Bit ces sproveden u Sarajevo sa punim obezbjedjenjem u pratnji SIPA-e . Nece ti faliti dlaka sa glave :)

ODGOVORITE
Name

Neutralni

30.09.2016 12:15

Jbg,Baja,sve si do sad perfektno radio.Trebao si reci da ces za svoj Narod i u Zatvor.Ovako ti je pusiona,stari moj....

ODGOVORITE
Name

Koja

30.09.2016 13:31

Ovo je zesca paranoja. Kad zmiju sabijes u korner. Kod Baje, nema nista bez cirkusa. On bi lagano mogao licencirati realiti show. Salu na stranu, da hoce mrak progutati da se okrenemo stvarnim problemima.

ODGOVORITE
Name

Sve se vraća...

30.09.2016 13:47

Precedniče, čuvaj se ti ovog sa druge, malo niže slike.

ODGOVORITE
Name

bruki

30.09.2016 15:47

Ha ha ja miša bušiiiii, usro se ko grlica a vamo ko faca i jumak , jada li jada.....politička gromada politički k....c

Name

imt

30.09.2016 15:58

Sta je baja nIje valjda da se sada bois Sarajeva ti si tamo postavio neke temelje jos 94a imas tamo i prijatelja iz tog vremena koji ce e vtlo rado docekati a i do juce si hrlio u Sarajevo bio ti je omiljeni grad a ppsebmo si me iznenadio kao gromada tj.ljudina pa gdje ti je srca e moj baja propali kako se mi nismo prepali kada smo uzeli puske i na prvu crtu pitam se sta bi od tolike ljudine i velikog patriote za tene vazi ona svi junaci nikom ponikose??al ne sekiraj imamo mi za tebe tunjice u Sarajevu bi imao konfor koi nisi zasluzio

ODGOVORITE