Grujić: Slušao sam o atmosferi na ''Enfildu''...

Fudbaler Liverpula Marko Grujić rekao je da je jedva dočekao prvu utakmicu na ’Enfildu’.

Fudbal 28.09.2016 | 10:30
Grujić: Slušao sam o atmosferi na ''Enfildu''...
Grujić je za vikend dobio priliku u prvenstvu Engleske – odigrao je poslednjih 15 minuta u ubedljivoj pobedi nad Halom od 5:1, što mu je bio drugi nastup u Premijer ligi.

„Svaki igrač i čovek na stadionu je uživao u utakmici. Interesantno je kada uđete sa klupe, lep je osećaj. Bio je to moj prvi meč na ’Enfildu’ i osećam se neverovatno. Slušao sam o atmosferi i gledao neke utakmice pre nego što sam potpisao. Debitovao sam u takmičarskim mečevima protiv Derbija u Liga kupu, a onda je došao i susret na našem stadionu. Nastaviću da radim naporno“, rekao je Grujić za zvanični sajt kluba.

Nekadašnji vezista Crvene zvezde svestan je da ekipa može još da napreduje.

„Bilo je dobro svakome – igrali smo odlično, postigli tri gola u prvom poluvremenu i nastavili u istom ritmu u drugom. Ali primili smo jedan i pokušaćemo da popravimo prekide, to je nešto gde možemo da napredujemo. Drago mi je da sam dobio minute i bio deo ove pobede“, dodao je reprezentativac Srbije.

Posle odlične predsezone, ipak se nije našao u prvom planu kod Jirgena Klopa, ali je svestan velike konkurencije u veznom redu.

„Svi igrači koji igraju na mojoj i na drugim pozicijama u veznom redu su u sjajnoj formi. Imamo dobre rezultate od početka sezone, a igrali smo neke teške mečeve u gostima. Bićemo bolji od nedelje do nedelje, to je najvažnija stvar. Pokušaću da se nametnem na treninzima i zaslužim više minuta u Premijer ligi“, zaključio je Grujić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar