Opet će doći: Paris očarana Srbijom

Svetska zvezda nastupila u subotu uveče na žurki u “Belekspo centru” u Beogradu. Bogata naslednica: Čula sam samo reči hvale o provodu u Beogradu, opet ću doći.

Zabava 26.09.2016 | 11:59
Opet će doći: Paris očarana Srbijom
Mada je u Beogradu slavni francuski glumac blistave karijere i burne prošlosti - Alen Delon (80), zvezda dana je američka bogata naslednica Paris Hilton (35), angažovana od “Majkrobleding akademije”, koja se bavi kozmetikom i japanskom metodom iscrtavanja obrva, da na njihovoj zabavi zatvorenog tipa pušta muziku.

 Hiltonova je petak u indigoplavoj plišanoj trenerci, sa crnim naočarima i kačketom na glavi, na aerodromu “Nikola Tesla” rado pozirala našim fotoreporterima.

"O Srbiji sam čula samo reči hvale i nadam se da ću je uskoro ponovo posetiti", rekla je ona.

Novinarima je poručila da želi da se dobro odmori pred nastup, i da će beogradski noćni provod, za koji tvrdi da je čula, iskusiti drugom prilikom, kada dođe na više dana.

Po fotografijama koje je delila na društvenoj mreži, a na kojima se vide stolovi za masažu u zatamljenoj atmosferi spa-centra, želja joj je ispunjena. Inače, nakon jednog albuma, nekoliko filmskih uloga, linije parfema i drugih zanimacija kojima ispunjava život, već četiri godine Paris radi kao di-džej po žurkama širom sveta.

Glavni događaj sinoć, master klas Branka Babića, vlasnika “Majkrobleding akademije”, zbog čijih je polaznika došao Delon, održavao se u "Belekspo centru". Tu je organizovana privatna žurka za koju je pozivnicu dobila i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je nedavno snimila reklamu za japansku metodu iscrtavanja obrva, pa je na zabavu pozvana kao saradnik, ali i da nastupom zabavi zvanice. Inače, dreskod na žurki je bio da svi budu u beloj garderobi.

Žurku u “Belekspo centru” organizovao Branko Babić, svetski priznati majkrobleding majstor koji je izmislio unikatan način japanske metode iscrtavnja obrva. Sinoć su podeljene master diplome još jednoj klasi polaznika njegove akademije. Budućim majstorima za iscrtavanje obrva, diplome je uručio proslavljeni filmski glumac Alen Delon. Poznatom filmskom zavodniku Alenu Delonu ovo nije bio prvi dolazak u srpsku prestonicu. Naime, Delon je šezdesetih godina prošlog veka sa 27 godina u studiju “Avala filma” u Košutnjaku snimao italijanski film “Marko Polo”. Inače, sinoćna zabava je bila zatvorenog tipa.

"Ugovorom smo se obavezali da goste nećemo izlagati medijima, jer je žurka privatnog karaktera", rekle su osobe zadužene za odnose sa javnošću ovog događaja.

"Brankova želja je bila da se master klas održi u njegovoj Srbiji i da prisustvuju svetske zvezde."

EVROPSKA TURNEJA

Paris Hilton se već nekoliko nedelja nalazi na evropskoj turneji, a u Beograd je doletela iz Nice. Poznata starleta već četiri godine radi kao di-džej, a, kako kažu izvori bliski organizatorima, nije imala neke posebne zahteve. Obezbeđenje je stalno bilo uz nju i nije želela da se pojavljuje na javnim mestima.


Hiltonova se oprobala kao glumica i pevačica, a poznata je po mondenskom načinu života.

JAKO OBEZBEĐENjE

Ispred zgrade "Belekspo centra" sinoć je bila velika gužva, ali i dobro organizovano obezbeđenje. Interesovanje medija za svetske zvezde je bilo očekivano, pa su novinari i fotoreporteri zamoljeni da se udalje od mesta dešavanja. Svi organizatori master klasa i žurke koja je potom usledila ugovorom su se obavezali da svoje goste neće izlagati medijima i sve su učinili da tako i ostane.

Novosti
foto: internet

Komentari / 0

Ostavite komentar